سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۲۹ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۵۹ /یکشنبه/۷ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه عنوان کرد:

رشد ۳۲ درصدی تولید زغال‌سنگ در سه ماهه ابتدایی ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه گفت: با وجود محدودیت‌های ناشی از قطعی دو روزه برق در طول هفته، موفق شدیم در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به سنوات گذشته، جهش تولید 32 درصدی را در شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه به ثبت برسانیم.

مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه گفت: با وجود محدودیت‌های ناشی از قطعی دو روزه برق در طول هفته، موفق شدیم در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به سنوات گذشته، جهش تولید ۳۲ درصدی را در شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه به ثبت برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زغال‌سنگ در شمال کشور که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ذوب آهن اصفهان است، در سه محور عمده اکتشافات، بهره‌برداری از معادن و فرآوری زغال‌سنگ فعالیت گسترده‌ای دارد.

در روزهایی که قطعی برق تولید صنایع گوناگون را در سطح کشور تحت تاثیر قرار داده و شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه نیز از این چالش بی‌بهره نمانده است، این مجموعه بزرگ زغال‌سنگی موفق شد با شناسایی تنگناها، تعامل بسیار خوب با مسئولان شهرستان و استان و از همه مهم‌تر تلاش و کوشش معدنکاران، جهش تولید ۳۲ درصدی زغال‌سنگ نسبت به سنوات گذشته را به ثبت برساند.

محسن شریفی، مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان، اظهار داشت: با وجود محدودیت‌های ناشی از قطعی دو روزه برق در طول هفته که فرایند پیشروی و استخراج زغال‌سنگ در معدن را کند کرده است، موفق شدیم در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به سنوات گذشته، جهش تولید ۳۲ درصدی را در شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه به ثبت برسانیم.

وی با اشاره به توان بالای تولید زغال‌سنگ در این شرکت، افزود: در کنار قطعی برق، قدمت بالای تجهیزات نظیر لکوموتیوها نیز چالش‌هایی را ایجاد کرد که از طریق برنامه تحولی تدوین شده و استراتژی‌های معدنی که از سوی مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان تدوین شده، این محدودیت‌ها به خوبی در حال مدیریت است تا به زودی رکوردهای زغال‌سنگ تولیدی بیشتری را در این شرکت بزرگ معدنی شاهد باشیم. به صورت خاص، در زمینه تامین پایدار برق اقدامات خوبی انجام شده است که در سال آینده نتایج آن را شاهد خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه تصریح کرد: بخش بازرگانی شرکت ذوب آهن اصفهان روند تولید زغال در شرکت پیشرو معادن سوادکوه را از طریق برگزاری جلسات مستمر رصد می‌کند و گلوگاه‌های تولید به خوبی آسیب‌شناسی شده‌ است.

شریفی خاطرنشان کرد: با توجه به توان تولید زغال‌سنگ در شرکت‌های پیشرو معادن ذوب آهن سوادکوه و همچنین البرز شرقی، دورنمای بسیار خوبی برای فعالیت‌های معدنی این دو شرکت از سوی مجموعه ذوب آهن اصفهان تعریف شده است تا بر این اساس به عنوان هاب معدنی مجتمع ذوب آهن، بتوانند بخش بیشتری از زغال‌سنگ مورد نیاز این شرکت را تامین کنند.

وی در پایان یادآور شد: شرکت ذوب آهن اصفهان همواره از معادن زغال‌سنگ داخل کشور حمایت ویژه‌ای دارد تا از این طریق رشد تولید داخل، اشتغال‌زایی و جلوگیری از خروج ارز از کشور محقق شود اما برای دست یافتن به ترکیب مورد نیاز خط تولید مجتمع، به ناچار بخشی از زغال‌سنگ مورد نیاز خود را از محل واردات تامین می‌کند.

انتهای پیام//

با وجود نگرانی‌های زیست‌محیطی صادر شد؛

۱۵:۰۹ /سه شنبه/۲۶ فروردین ۱۴۰۴

رئیس کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد:

۱۵:۰۲ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

سوخت‌های فسیلی احیا خواهند شد؛

۱۴:۱۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

باز هم تکرار یک حادثه؛

۱۵:۲۵ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۲۰ /شنبه/۴ تیر ۱۴۰۱

افشین مختاری، مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب‌آهن سوادکوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۱:۵۲ /شنبه/۲۵ بهمن ۱۳۹۹

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۴۸ /شنبه/۱ آذر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس مطرح کرد

۱۸:۴۱ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

رمضان کریتی ثانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۸:۵۴ /چهارشنبه/۱۳ فروردین ۱۳۹۹

بهرام جلوداری، مدیرعامل شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۷:۰۱ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ نگین طبس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

مرصاد محامی آهنگران، مدیرعامل شرکت یکتا ذوب ایرانیان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۲ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

کیارش مهرانی، معاون مالی و اقتصادی هلدینگ «ومعادن» طی یادداشتی نوشت:

۷:۵۴ /سه شنبه/۳ مهر ۱۴۰۳

سعيد صمدی، دبير انجمن زغال‌سنگ ايران طی یادداشتی در«فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۲۷ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

سعید صمدی، دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۵:۵۲ /شنبه/۱۱ تیر ۱۴۰۱

توسعه صنعت فولاد در کشور ما برخلاف روند

۱۲:۱۸ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/8

222417

فلزات آنلاین

1404/02/8

897230

فلزات آنلاین

1404/02/8

1404834

فلزات آنلاین

1404/02/8

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/8

27816

فلزات آنلاین

1404/02/8

16591

فلزات آنلاین

1404/02/8

43078

فلزات آنلاین

1404/02/8

65608

فلزات آنلاین

1404/02/8

49801

فلزات آنلاین

1404/02/8

43707

فلزات آنلاین

1404/02/8

36783

فلزات آنلاین

1404/02/8

35954

فلزات آنلاین

1404/02/8

35837

فلزات آنلاین

1404/02/8

43700

فلزات آنلاین

1404/02/8

38689

فلزات آنلاین

1404/02/8

61045

فلزات آنلاین

1404/02/8

33118

فلزات آنلاین

1404/02/8

42897

فلزات آنلاین

1404/02/8

56224

فلزات آنلاین

1404/02/8

6694000