سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۵۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۳۲ /دوشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۱

رشد ۵۰ درصدی درآمد شمش فولادی «کچاد»

جمع درآمد «کچاد» در 6 ماه ابتدایی سال جاری بابت فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی، به 80 هزار و 64 میلیارد و 547 میلیون ریال رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش، 50 درصد رشد یافته است. این شرکت در 6 ماه ابتدایی سال گذشته، توانسته بود درآمد 53 هزار و 207 میلیارد و 571 میلیون ریالی از فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی کسب کند.

جمع درآمد «کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال جاری بابت فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی، به ۸۰ هزار و ۶۴ میلیارد و ۵۴۷ میلیون ریال رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش، ۵۰ درصد رشد یافته است. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال گذشته، توانسته بود درآمد ۵۳ هزار و ۲۰۷ میلیارد و ۵۷۱ میلیون ریالی از فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی کسب کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه نخست امسال توانست با عملکرد بسیار خوب خود، بسیاری از کاستی‌های تولید که یکی از آن‌ها قطعی برق در فصل تابستان بود را جبران کند. به این صورت که در تولید شمش فولادی و گندله، این شرکت رکوردهای خوبی از خود برجای گذاشت و موفق عمل کرد.

رشد ۶ درصدی تولید گندله «کچاد»

نمودار ۱ نشان می‌دهد که شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته است در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، چهار میلیون و ۸۹۳ هزار و پنج تن کنسانتره تولید کند. این شرکت در مدت مشابه سال قبل، توانسته بود پنج میلیون و ۶۲۲ هزار و ۶۲۷ تن کنسانتره تولید کند.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی امسال، موفق به تولید ۲۶ هزار و ۲۰۶ تن آپاتیت شد. این شرکت طی همین مدت در سال ۱۴۰۰، توانسته بود ۳۶ هزار و ۱۸۷ تن آپاتیت تولید کند.

در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال جاری، یک میلیون و ۸۲۹ هزار و ۹۲۷ تن گندله تولید شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، حاکی از رشد ۶ درصدی است. این شرکت در ۶ ماه سال قبل، یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۸۹۴ تن گندله تولید کرده بود.

«کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، ۹۲۲ هزار و ۸۱۶ تن آهن اسفنجی تولید کرد که این میزان در هم‌سنجی با مدت مشابه پارسال، ۱۳ درصد افزایش یافته است. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال قبل، موفق شده بود ۸۱۴ هزار و ۶۰۷ تن آهن اسفنجی تولید کند.

تولید شمش فولادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی امسال، به ۵۹۱ هزار و ۵۱۸ تن رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۲۹ درصد رشد داشته است. چادرملو طی ۶ ماه سال قبل، ۴۵۶ هزار و ۲۶۱ تن شمش فولادی تولید کرده بود.

چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال جاری توانست در نیروگاه خود، یک میلیون و ۷۱۵ هزار و ۳۲۱مگاوات ساعت برق تولید کند.

مجموع تولید چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، به هشت میلیون و ۲۶۳ هزار و ۴۷۲ تن رسید. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال قبل، توانسته بود هشت میلیون و ۶۴۳ هزار و ۵۷۶ تن محصول تولید کند.

مجموع فروش شمش چادرملو ۲۵ درصد افزایش یافت

نمودار ۲ حاکی از آن است که سه میلیون و ۲۷۴هزار و ۸۹۷ تن کنسانتره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ به فروش رسیده است. چادرملو در مدت مشابه سال قبل، توانسته بود چهار میلیون و ۲۷۹ هزار و ۴۵۹ تن کنسانتره به فروش برساند.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، موفق به فروش ۴۶ هزار و ۱۱۳ تن آپاتیت شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۰ درصد افزایش یافته است. این شرکت طی همین مدت در سال پیش، ۳۵ هزار و ۲۸۰ تن آپاتیت فروخته بود.

در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ماه ابتدایی امسال، ۷۴۶ هزار و ۹۷۴ تن گندله فروخته شد که این میزان در هم‌سنجی با مدت مشابه، حاکی از رشد ۲۸ درصدی است. این شرکت در ۶ماه ابتدایی سال قبل، ۵۸۲ هزار و ۲۰۷تن گندله فروخته بود.

«کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال جاری، موفق شد ۴۵ هزار و ۶۵۲ تن آهن اسفنجی به فروش برساند. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰، موفق شده بود حدود ۱۱۱ هزار و ۴۸۴ تن آهن اسفنجی بفروشد.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، موفق به فروش ۴۲۰ هزار و ۴۲۲ تن شمش فولادی در بازار داخلی شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش، از رشد ۵۹درصدی برخوردار بوده است. این شرکت طی ۶ ماه سال ۱۴۰۰، توانسته بود ۲۶۳ هزار و ۶۰۰ تن شمش فولادی را در بازار داخلی بفروشد.

چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال جاری توانست هفت هزار و ۲۲۹ تن نرمه گندله را در بازار داخلی به فروش برساند.

چادرملو در ۶ ماه ابتدایی امسال توانسته است ۱۲۷ هزار و ۳۰۰ تن شمش فولادی را در بازارهای صادراتی به فروش برساند. این شرکت در مدت مشابه سال گذشته، موفق به فروش صادراتی ۱۷۲هزار و ۴۶۵ تنی شمش فولادی شده بود.

مجموع فروش شمش فولادی «کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال جاری، به ۵۴۷ هزار و ۷۲۲ تن در بازارهای داخلی و صادراتی رسید که این میزان در هم‌سنجی با مدت مشابه پارسال، حاکی از رشد ۲۵درصدی است. این شرکت در مدت مشابه سال پیش، موفق به فروش ۴۳۶ هزار و ۶۵ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و صادراتی شده بود.

مجموع فروش داخلی و صادراتی چادرملو در ۶ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، به چهار میلیون و ۶۶۸ هزار و ۵۸۷ تن رسید. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰، توانسته بود پنج میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۷ تن محصول بفروشد.

رشد ۵۰ درصدی درآمد شمش فولادی چادرملو در ۶ ماه

همان‌طور که در نمودار ۳ مشاهده می‌شود، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ از محل فروش کنسانتره، ۹۳ هزار و ۴۳۰ میلیارد و ۱۶۹ میلیون ریال درآمد کسب کند. چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ موفق شده بود از محل فروش کنسانتره، ۱۲۴ هزار و ۱۹۴ میلیارد و ۱۰۱میلیون ریال درآمد داشته باشد.

چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، موفق به کسب درآمد یک هزار و ۴۵ میلیارد و ۵۲۲ میلیون ریالی از آپاتیت شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۴۷ درصد رشد داشته است. این شرکت طی همین مدت در سال قبل، ۷۰۹ میلیارد و ۵۹ میلیون ریال درآمد از آپاتیت به دست آورده بود.

در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ از فروش گندله، ۲۵ هزار و ۷۱۱میلیارد و ۵۷ میلیون ریال درآمد حاصل شد که این میزان نسبت به همین مدت در سال پیش، ۵ درصد رشد داشته است. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال قبل از فروش گندله، ۲۴ هزار و ۳۲۱میلیارد و ۵۸میلیون ریال درآمد کسب کرده بود.

«کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال جاری، موفق شد سه هزار و ۸۲۳ میلیارد و ۳۷ میلیون ریال آهن اسفنجی به فروش رساند. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی پارسال ، ۹ هزار و ۱۱۵ میلیارد و ۱۱۶ میلیون ریال آهن اسفنجی فروخته بود.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، موفق به کسب درآمد ۶۰ هزار و ۷۹۱ میلیارد و ۳۹۵ میلیون ریالی از محل فروش شمش فولادی در بازار داخلی شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد ۹۲ درصدی را نشان می‌دهد. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال گذشته، توانسته بود درآمد ۳۱ هزار و ۶۵۱ میلیارد و ۳۲۱ میلیون ریالی از محل فروش شمش در بازارهای داخلی کسب کند.

گفتنی است که «کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، توانسته است ۱۵۰ میلیارد و ۸۱۲ میلیون ریال درآمد از فروش نرمه گندله در بازارهای داخلی کسب کند.

چادرملو در ۶ ماه ابتدایی امسال، توانست به درآمد ۱۹ هزار و ۲۷۳ میلیارد و ۱۵۲ میلیون ریالی از فروش شمش فولادی در بازارهای صادراتی دست یابد. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال گذشته توانسته بود از محل صادرات شمش، درآمد ۲۱ هزار و ۵۵۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریالی داشته باشد.

جمع درآمد «کچاد» در ۶ ماه ابتدایی سال جاری بابت فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی، به ۸۰ هزار و ۶۴ میلیارد و ۵۴۷ میلیون ریال رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش، ۵۰ درصد رشد یافته است. این شرکت در ۶ماه ابتدایی سال گذشته، توانسته بود درآمد ۵۳هزار و ۲۰۷ میلیارد و ۵۷۱ میلیون ریالی از فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی کسب کند.

مجموع درآمد چادرملو در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، به ۲۰۶ هزار و ۶۰۳ میلیارد و ۹۲۸ میلیون ریال رسید. این شرکت در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰، توانسته بود ۲۱۴ هزار و ۴۶۰ میلیارد و ۲۸۹ میلیون ریال درآمد به دست آورد.

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

به دنبال فروش زغال‌سنگ و رکوردشکنی در تولید مس،

۱۰:۳۹ /سه شنبه/۶ خرداد ۱۴۰۴

در بازه زمانی 24-2020 بررسی شد؛

۹:۰۶ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در پی افزایش قیمت انرژی در آفریقا،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

«اپال» در مسیر تحقق توسعه پایدار؛

۹:۳۲ /شنبه/۳ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی فوق‌العاده و عادی سالیانه به تصویب رسید؛

۱۳:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/20

224083

فلزات آنلاین

1404/03/20

858230

فلزات آنلاین

1404/03/20

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/20

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/20

30434

فلزات آنلاین

1404/03/20

16075

فلزات آنلاین

1404/03/20

43661

فلزات آنلاین

1404/03/20

65608

فلزات آنلاین

1404/03/20

47680

فلزات آنلاین

1404/03/20

42732

فلزات آنلاین

1404/03/20

41135

فلزات آنلاین

1404/03/20

37363

فلزات آنلاین

1404/03/20

36265

فلزات آنلاین

1404/03/20

43017

فلزات آنلاین

1404/03/20

38804

فلزات آنلاین

1404/03/20

58708

فلزات آنلاین

1404/03/20

34613

فلزات آنلاین

1404/03/20

42014

فلزات آنلاین

1404/03/20

57327

فلزات آنلاین

1404/03/20

6551300