در هفته منتهی به ۱۵ بهمن ماه باز هم شاهد رونق خوب معاملات فولادی بودیم و تقریبا اکثر عرضهها به ویژه در حوزه محصولات با تقاضای نسبتا قابل توجه مواجه و معامله شدند. نکته مهم در هفته گذشته، عدم عرضه برخی مواد اولیه همچون آهن اسفنجی بود که عرضهکنندگان این حوزه منتظر دستورالعمل جدید از سوی وزارت صمت بودند و بنابراین عرضهای از این محصول در بورس صورت نگرفت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به ۱۵ بهمن ماه، عرضه شرکتهای منتخب این رسانه همچون کنسانتره چادرملو، شمش فولادی شرکتهای فولاد خوزستان، چادرملو و ارفع، تختال شرکتهای فولاد هرمزگان و فولاد خوزستان، ورق گالوانیزه شرکت ورق خودرو و میلگرد فولاد خراسان معامله شدند.
معامله ۹۵۰۰ تن محصول شرکت ورق خودرو
شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری شنبه ۹ بهمن ماه توانست ۹ هزار و ۵۵۰ تن ورق گالوانیزه خودرویی را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۱ نشان میدهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، شنبه ۹ بهمن ماه، ۱۲هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۹ هزار و ۵۵۰ تنی مواجه شد و به میزان ۹ هزار و ۵۰۰ تن معامله صورت گرفت. این شرکت با معامله ۵۰ تن دیگر در تالار مچینگ، جمع معاملات ورق گالوانیزه خود را به ۹ هزار و ۵۵۰ تن رساند.
شرکت ورق خودرو، محصول خود را به قیمت ۲۶۳ هزار و ۵۷۷ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۵۱میلیارد و ۷۱۶میلیون تومان درآمد کسب کرد.
۴۰ هزار تن محصول چادرملو معامله شد
در هفته منتهی به ۱۵ بهمن ماه توانست ۳۰هزار تن شمش فولادی خود را در دو روز مختلف و نیز ۱۰ هزار تن کنسانتره را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۲ نشان میدهد یکشنبه ۱۰ بهمن ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۵۰ هزار تن کنسانتره سنگآهن را در بورس کالا ایران عرضه کرد که در مقابل آن، ۱۰ هزار تن تقاضا وجود داشت و به همین میزان معامله انجام شد.
قیمت پایه کنسانتره چادرملو در این عرضه، ۲۷هزار و ۸۴۷ ریال به ازای هر کیلوگرم بود که بدون رقابت با همین قیمت معامله شد. این شرکت توانست از معامله کنسانتره خود، ۲۷میلیارد و ۸۴۷میلیون تومان درآمد کسب کند.
نمودار ۳ نشان میدهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دوشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را قالب معاملات پریمیوم در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۰هزار تنی مواجه شد. این شرکت تمامی عرضه خود را معامله کرد.
«کچاد»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۵ هزار و ۵۶۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۲۵ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین نمودار ۴ نشان میدهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سهشنبه ۱۲ بهمن ماه ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را قالب معاملات پریمیوم در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۷ هزار و ۵۰۰ تنی مواجه شد و این شرکت تمامی عرضه خود را معامله کرد.
«کچاد»، شمشهای فولادی را به قیمت ۱۲۸هزار و ۵۰۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۰ هزار و ۷۱۷ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۲۶۱ میلیارد و ۴۳۳ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
ارفع ۱۵ هزار تن شمش فولادی فروخت
در هفته منتهی به ۱۵ بهمن ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع موفق شد دوشنبه ۱۱ بهمن ماه پنجهزار تن و سهشنبه ۱۲ بهمن ماه، ۱۰ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران معامله کند.
نمودار ۵ نشان میدهد شرکت آهن و فولاد ارفع، دوشنبه ۱۱ بهمن ماه پنج هزار تن شمش بلوم فولادی را در دو بخش و قالب معاملات پریمیوم بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای پنجهزار تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۵ هزار و ۵۶۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معاملات بدون تغییر ماند. این شرکت از معاملات انجام شده، ۶۲ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین نمودار ۶ نشان میدهد شرکت آهن و فولاد ارفع، سهشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۹ هزار و ۳۰۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۸ هزار و ۵۰۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۰ هزار و ۷۲۹ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معاملات انجام شده، ۱۳۰ میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
معامله ۸۰ هزار تنی محصولات «فخوز»
شرکت فولاد خوزستان سهشنبه ۱۲ بهمن ماه، ۸۰ هزار تن محصول شامل ۶۰ هزار تن تختال و ۲۰هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار داد.
همانطور که نمودار ۷ نشان میدهد، شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۱۲ بهمن ماه، ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۷ هزار و ۷۰۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه معامله صورت گرفت.
«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۸ هزار و ۵۰۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۰ هزار و ۱۳۶ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله انجام شده، ۲۶۰ میلیارد و ۲۷۲ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین طبق نمودار ۸، شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۱۲ بهمن ماه ۶۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۶۷ هزار و ۴۰۰ تنی مواجه و به میزان عرضه، معامله انجام شد.
فولاد خوزستان، تختال فولادی را به قیمت ۱۴۶ هزار و ۹۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۴۷ هزار و ۳۵ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۸۸۲ میلیارد و ۲۰۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
«هرمز» ۳۰ هزار تن تختال فروخت
شرکت فولاد هرمزگان سهشنبه ۱۲ بهمن ماه، توانست ۳۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالای ایران معامله کند.
همانطور که نمودار ۹ نشان میدهد، سهشنبه ۱۲ بهمن ماه، شرکت فولاد هرمزگان ۳۰هزار تن تختال فولادی خود را در بورس کالا عرضه کرد که در مقابل آن، ۳۶ هزار تن تقاضا وجود داشت و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
قیمت عرضه تختال فولاد هرمزگان در بورس ۱۴۶ هزار و ۹۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم بود که قیمت معامله تغییری به ۱۴۸ هزار و ۷۵ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله تختال خود در بورس کالا، ۴۴۴ میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
«فخاس» پنج هزار تن میلگرد فروخت
چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه، شرکت فولاد خراسان توانست پنج هزار و ۱۶ تن میلگرد فولادی خود را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۱۰ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه، پنج هزار و ۱۶ تن میلگرد خود را در تالار صنعتی بورس کالای عرضه کرد که در مقابل آن، ۱۳ هزار و ۵۳۰ تن تقاضا وجود داشت و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۰ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۴۰ هزار و ۲۲۱ ریال به ازای هر کیلوگرم افزایش یافت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۷۰ میلیارد و ۶۸۱ میلیون تومان درآمد کسب کرد.