سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۵۲ /پنج شنبه/۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۵۶ /چهارشنبه/۲۲ شهریور ۱۴۰۲

ساخت نیروگاه‌های تولید برق مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ در اندونزی

مدیر سازمان نظارت‌کننده تخصیص بودجه اندونزی (OJK)، در حال بررسی احتمال تخصیص بودجه سبز برای ساخت نیروگاه‌های تولید برق مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ که انرژی مورد نیاز تولیدکنندگان باتری خودروهای الکتریکی را تامین می‌کنند، است؛ اگرچه این اقدام انتقاد برخی دوست‌داران محیط زیست را برانگیخته است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌ آنلاین» و به‌ نقل از خبرگزاری رویترز، ماهندرا سیرگار اخیرا به خبرنگاران گفت: سیستم طبقه‌بندی تخصیص بودجه سبز اندونزی که در آن احتمال تخصیص بودجه بر مبنای سازگاری با محیط زیست مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، هم‌اکنون در حال بازبینی است تا بودجه سبز به منظور کنار گذاشتن زودهنگام نیروگاه‌های مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ در آن گنجانده شود. گفتنی است این سیستم مبتنی بر سیستم مشابه انجمن کشورهای جنوب شرقی آسیاست و با آن مطابقت دارد.

وی عنوان کرد: سازمان مذکور در نظر دارد بودجه سبز را در قالب وام به نیروگاه‌های مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ توسط صنایعی که محصولات سازگار با محیط زیست مانند باتری‌های وسایل نقلیه الکتریکی تولید می‌کنند، ارائه دهد.

مدیر سازمان نظارت‌کننده تخصیص بودجه اندونزی (OJK) در پاسخ به این سوال که چرا چنین بودجه‌ای از نظر این سازمان سازگار با محیط زیست تلقی می‌شود، مطرح کرد: انعکاس این سازگاری را می‌توان در محصول تولیدشده نهایی در کل زنجیره تامین در پایان مشاهده کرد.

اندیشکده Institute for Energy Economics and Financial Analysis (IEEFA) در بیانیه‌ای اعلام کرد که در صورت تصویب چنین طرحی، اندونزی در انتهای سیستم طبقه‌بندی تخصیص بودجه سبز جهانی قرار خواهد گرفت.

تحلیلگران این اندیشکده نگرانی خود را در راستای در نظر گرفتن ساخت نیروگاه‌های مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ با بر چسب سازگار با محیط‌ زیست ابراز کردند.

در همین رابطه، اگرچه بسیاری از بانک‌های جهانی تامین مالی دارایی‌های مبتنی بر زغال‌سنگ را متوقف کرده‌اند اما اکثر بانک‌ها و موسسات مالی اندونزی همچنان به تامین مالی پروژه‌های مرتبط با سوخت‌های فسیلی ادامه می‌دهند.

اندونزی، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کربن و همچنین بزرگ‌ترین صادرکننده زغال‌سنگ در سطح جهان به شمار می‌آید. این کشور متعهد شده است که تا سال ۲۰۶۰، با جایگزینی سوخت‌های فسیلی در تولید برق با انرژی های تجدیدپذیر به برآیند صفر دست یابد.

در سال ۲۰۲۲، اندونزی تعهدی را از کشورهایی به رهبری ایالات متحده آمریکا و ژاپن برای اختصاص بودجه ۲۰ میلیارد دلاری جهت تسریع گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر تحت عنوان کارگروه طرح مشارکت در گذار به انرژی‌های پاک (JETP) دریافت کرد.

یکی از اعضای این کارگروه خاطرنشان کرد: انتشار طرح جذب سرمایه اندونزی برای جمع‌آوری بودجه مورد نظر که در ابتدا موعد مقرر آن در ماه آگوست ۲۰۲۳ بود، به اواخر سال جاری به تعویق افتاد. دلیل این اتفاق، اقدام تولیدکنندگان در راستای ساخت نیروگاه‌های مبتنی بر سوخت زغال‌سنگ برای مصارف صنعتی اعلام شد.

انتهای پیام//

با وجود نگرانی‌های زیست‌محیطی صادر شد؛

۱۵:۰۹ /سه شنبه/۲۶ فروردین ۱۴۰۴

رئیس کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد:

۱۵:۰۲ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

سوخت‌های فسیلی احیا خواهند شد؛

۱۴:۱۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

باز هم تکرار یک حادثه؛

۱۵:۲۵ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۲۰ /شنبه/۴ تیر ۱۴۰۱

افشین مختاری، مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب‌آهن سوادکوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۱:۵۲ /شنبه/۲۵ بهمن ۱۳۹۹

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۴۸ /شنبه/۱ آذر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس مطرح کرد

۱۸:۴۱ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

رمضان کریتی ثانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۸:۵۴ /چهارشنبه/۱۳ فروردین ۱۳۹۹

بهرام جلوداری، مدیرعامل شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۷:۰۱ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ نگین طبس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

مرصاد محامی آهنگران، مدیرعامل شرکت یکتا ذوب ایرانیان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۲ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

کیارش مهرانی، معاون مالی و اقتصادی هلدینگ «ومعادن» طی یادداشتی نوشت:

۷:۵۴ /سه شنبه/۳ مهر ۱۴۰۳

سعيد صمدی، دبير انجمن زغال‌سنگ ايران طی یادداشتی در«فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۲۷ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

سعید صمدی، دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۵:۵۲ /شنبه/۱۱ تیر ۱۴۰۱

توسعه صنعت فولاد در کشور ما برخلاف روند

۱۲:۱۸ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/17

235500

فلزات آنلاین

1404/02/17

869230

فلزات آنلاین

1404/02/17

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/17

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/17

28123

فلزات آنلاین

1404/02/17

16972

فلزات آنلاین

1404/02/17

44275

فلزات آنلاین

1404/02/17

65608

فلزات آنلاین

1404/02/17

47680

فلزات آنلاین

1404/02/17

44103

فلزات آنلاین

1404/02/17

36822

فلزات آنلاین

1404/02/17

35933

فلزات آنلاین

1404/02/17

35527

فلزات آنلاین

1404/02/17

43700

فلزات آنلاین

1404/02/17

38976

فلزات آنلاین

1404/02/17

60112

فلزات آنلاین

1404/02/17

32915

فلزات آنلاین

1404/02/17

43171

فلزات آنلاین

1404/02/17

56320

فلزات آنلاین

1404/02/17

6688900