سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۱۰ /پنج شنبه/۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۵:۰۹ /شنبه/۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

مشاور رئیس هیئت عامل ایمیدرو در امور بومی‌سازی عنوان کرد:

سامانه جامع آهن و فولاد ایران عامل موثر در کاهش تصمیم‌های شخصی و غیرفنی

مشاور رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: با ورود اطلاعات کامل و دقیق به این سامانه و بررسی و پالایش آن‌ها توسط کمیته فنی سامانه و طبق فرایندی که در حال تدوین آن هستیم، اطلاعات جامعی از کیفیت و کمیت کالاها و خدمات بومی‌سازی شده در اختیار شرکت‌های زنجیره آهن و فولاد و فعالان این بخش قرار خواهد گرفت که می‌تواند در کاهش تصمیم‌گیری‌های شخصی و غیرفنی تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

مشاور رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: با ورود اطلاعات کامل و دقیق به این سامانه و بررسی و پالایش آن‌ها توسط کمیته فنی سامانه و طبق فرایندی که در حال تدوین آن هستیم، اطلاعات جامعی از کیفیت و کمیت کالاها و خدمات بومی‌سازی شده در اختیار شرکت‌های زنجیره آهن و فولاد و فعالان این بخش قرار خواهد گرفت که می‌تواند در کاهش تصمیم‌گیری‌های شخصی و غیرفنی تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

به گزارش فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، حسن یونسیان مشاور رئیس هیئت عامل ایمیدرو در امور بومی‌سازی در نشست ویدئوکنفرانسی با انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، شرکت‌های فولادی و معدنی بزرگ و شرکت ایریسا به بررسی جزئیات سامانه جامع آهن و فولاد ایران پرداخت.

یونسیان اظهار داشت: با ورود اطلاعات کامل و دقیق به این سامانه و بررسی و پالایش آن‌ها توسط کمیته فنی سامانه و طبق فرایندی که در حال تدوین آن هستیم، اطلاعات جامعی از کیفیت و کمیت کالاها و خدمات بومی‌سازی شده در اختیار شرکت‌های زنجیره آهن و فولاد و فعالان این بخش قرار خواهد گرفت که می‌تواند در کاهش تصمیم‌گیری‌های شخصی و غیرفنی تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

ثبت ۲۲ هزار قطعه

مشاور رئیس هیئت عامل ایمیدرو در امور بومی‌سازی، به اشتراک‌گذاری وتبادل اطلاعات و تجربیات و همچنین مدیریت دانش در بخش بومی‌سازی را از دیگر اهداف ایجاد سامانه مذکور دانست و افزود: تاکنون در سامانه یک هزار و ۸۵۰کاربر ثبت نام و ۲۲ هزار و ۵۰ قطعه بومی شده نیز به ثبت رسیده است.

سامانه جامع بومی‌سازی زنجیره آهن و فولاد ایران پس از کیفی‌سازی به عنوان مرجع وزارت صمت در شناسایی کالاها و خدمات بومی‌سازی شده و مورد تایید در این بخش و تصمیم‌گیری در خصوص اعمال محدودیت در واردات موارد مشابه خارجی با هدف حمایت از تولید و ساخت داخل عمل خواهد کرد.

شرکت ایریسا، مجری طراحی و پیاده‌سازی سامانه جامع آهن و فولاد ایران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته ارائه کرد. طراحی و پیاده‌سازی سامانه، برگزاری فراخوان ثبت نـــام در سامانـــه، ایجــاد بستر برگزاری فراخوان‌های ساخت داخل و جمع آوری اطلاعات قطعات بومی‌سازی شده توسط شرکت‌های صنعتی و معدنی از جمله این اقدامات عنوان شد.

همچنین هدایت سازندگان و تامین‌کنندگان برای ورود به سامانه، اعلام فراخوان‌های بومی‌سازی در سامانه، بررسی و اصالت‌سنجی اطلاعات وارد شده در سامانه، ارائه تاییدیه کیفیت برای قطعات بومی‌سازی شده توسط کمیته تخصصی و استقرار سامانه مدیریت دانش در امر بومی‌سازی در صنعت آهن و فولاد ازجمله اقدامات آینده سامانه مذکور عنوان شد.

در این نشست فرآیند بررسی و تایید اقلام و خدمات بومی‌سازی شده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. علاوه‌براین، حذف موارد تکراری در سامانه، مدت زمان مورد نیاز برای ثبت دقیق اطلاعات قطعات توسط تامین‌کنندگان و تولید‌کنندگان، بررسی رضایت مصرف‌کنندگان از کیفیت کالاها و خدمات و مدیریت دانش ازجمله مباحث و پیشنهادات مطرح شده توسط شرکت‌های فولادی و معدنی حاضر در این نشست بود.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

طی اسفند ماه ۹۹ رقم خورد؛

۱۸:۳۰ /شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

در میزگرد ارتباط دو سویه بازار سرمایه و ارکان چرخه فولاد

۹:۰۹ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

میزگرد بررسی مهم‌ترین مسائل روز صنعت فولاد

۸:۴۸ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/10

225417

فلزات آنلاین

1404/02/10

869230

فلزات آنلاین

1404/02/10

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/10

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/10

27848

فلزات آنلاین

1404/02/10

16553

فلزات آنلاین

1404/02/10

42624

فلزات آنلاین

1404/02/10

65608

فلزات آنلاین

1404/02/10

49801

فلزات آنلاین

1404/02/10

44113

فلزات آنلاین

1404/02/10

36623

فلزات آنلاین

1404/02/10

35660

فلزات آنلاین

1404/02/10

35495

فلزات آنلاین

1404/02/10

43700

فلزات آنلاین

1404/02/10

38512

فلزات آنلاین

1404/02/10

60617

فلزات آنلاین

1404/02/10

32724

فلزات آنلاین

1404/02/10

42443

فلزات آنلاین

1404/02/10

56116

فلزات آنلاین

1404/02/10

6491000