مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات گفت: استراتژی شرکت توسعه معادن و فلزات در غرب کشور، توسعه معدن و صنایع معدنی منطقه از فولاد تا سایر مواد معدنی است. یکی از استانهای غربی کشور، استان اردبیل است که برنامه «ومعادن» انجام اکتشاف در سطح وسیع است؛ بر این اساس انجام شناسایی، پیجویی، اکتشاف تفصیلی، پیدا کردن محدودههای معدنی، عملیات معدنکاری و تامین خوراک کارخانههای مورد نیاز را در برنامه دارد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، امیرحسین نادری در جلسه امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری در استان اردبیل، اظهار داشــت: سرمایـــهگذاری در غـــرب کشــور و مخصوصا استان اردبیل حرکت بزرگی است که به توسعه و آبادانی کشور کمک بسیاری میکند.
مدیرعامل هلدینگ توسعه سرمایهگذاری معــادن و فلـــزات در ادامـــه افــزود: یکـــی از استراتژیهای شرکت توسعه معادن و فلزات در غرب کشور، توسعه معدن و صنایع معدنی منطقه از فولاد تا سایر مواد معدنی مانند مس، طلا محدودههای پلی متال و … است. یکی از استانهای غربی کشور، استان اردبیل است که برنامه «ومعادن» در آن جا انجام اکتشاف در سطح وسیع است که به صورت پهنههای معدنی در اختیار ما قراره گرفته است؛ یعنی از شناسایی، پیجویی، اکتشاف تفصیلی، پیداکردن محدودههــای معـــدنی، عملیات معدنکاری و تامین خوراک کارخانههای مورد نیاز را در برنامه دارد. در واقع، برنامه اصلی ما کشف محدودههای جدید و پتانسیلیابی منطقه است.
وی خاطرنشان کرد: پهنههای اکتشافی در استان اردبیل به منظور اکتشاف و سرمایهگذاری در اختیار هلدینگ توسعه معادن و فلزات قرار داده شده است و «ومعادن» با سرمایهگذاری در این زمینه، اکتشاف را انجام میدهد و اگر به محدوده مورد نظر رسید، کار تا پیدا کردن ماده معدنی و عملیات معدنکاری ادامه مییابد. هدف ما علاوه بر کشف معدن سنگآهن برای تامین خوراک کارخانههای فولادی و احداث یک واحد احیا در استان، ورود در زمینه سایر عناصر فلزی و پلی متال، مس و طلا در منطقه خواهد بود.
نادری ضمن قدردانی از استاندار اردبیل برای حمایت از سرمایهگذاری در این منطقه، تصریح کرد: هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات به عنوان سرمایهگذار در این زمینه سعی میکند همگام با استانداری در منطقه، کمک کند تا با تامین منابع، شرایط زندگی برای مردم عزیز کشور بهتر شود.
مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در پایان اظهار کرد: در حال حاضر هشت معدن سنگآهن در منطقه کردستان و همدان داریم که متناسب با پتانسیلی که وجود دارد، در حال استخراج مطابق طرح جامع هستیم تا همه مناطق غرب کشور با هم ارتباط صنعتی خوبی داشته باشند؛ اما متاسفانه زیرساختهای منطقه در حوزه آب، برق، ریل و… بسیار ضعیف است و باید کمک کنیم زیرساختها مهیا شود تا تنها نگرانی سرمایهگذار، راهاندازی چرخه تولید باشد.
استاندار اردبیل در ادامه جلسه امضای تفاهمنامه، بیان کرد: بخش معدن یکی از سرمایههای کشور است که متاسفانه تا به امروز فعالیت شاخص و برجستهای در این بخش اتفاق نیافتاده است و نتایجی که میبینیم بیشتر محصول کارهای سطحی و روبنایی است.
سید حامد عاملی مطرح کرد: باید به بخش معدن به چشم یک ثروت ملی نگاه شود، لذا باید سرمایهگذاری بسیاری در این بخش انجام شود. بخش معدن واقعا یک فرصت بزرگی است که باید بتوانیم از این بخش در مسیر تولید ثروت برای کشور و مردم ایران استفاده کنیم. منطقهای هم که قرار است فعالیت اکتشافی روی آن انجام شود، به لحاظ ذخایر، مناطق امیدبخشی است.
وی تصریح کرد: برای اکتشاف پهنههای مورد نظر نیاز به یک مجموعه قوی است که پای کار بایستد. قطعا مجموعههای دولتی انگیزه کافی برای سرمایهگذاری در این مناطق را ندارند، اما بخش خصوصی میتواند وارد کـــار شـــود و این انگیـــزه و ظرفیت در شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات وجود دارد.
استاندار اردبیل در پایان عنوان کرد: اگر از ظرفیتهای استان به درستی استفاده شود، خدمت بزرگی به مردم و کشور میشود. ما در استانداری نیز با تمام ظرفیت و امکانات، آماده هر نوع همکاری هستیم و تمام قد پای این کار و در کنار هلدینگ «ومعادن» به عنوان سرمایهگذار هستیم.