مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) در نشست جمعبندی سفر به سیستان و بلوچستان گفت: این شرکت حدود دو هزار میلیارد تومان در صنایع مس سیستان و بلوچستان با ظرفیت ایجاد اشتغال یک هزار نفر سرمایهگذاری میکند.
به گزارش «فلزات آنلاین»، محمد رضوانیفر در نشست جمعبندی سفر به سیستان و بلوچستان اظهار داشت: یکی از فرصتهای سرمایهگذاری در این استان ایجاد کارخانه فرآوری در محدوده معدنی جنگجا نیمروز بوده که در همین ارتباط با سرمایهای افزون بر دو هزار میلیارد تومان فاز اول کارخانه فرآوری مس ایجاد شده است.
وی افزود: برنامهریزی سرمایهگذاریهای زودبـــازده در گلخانه و دامپــروری سیستان و بلوچستان انجام شده و در بازدید از محل گلخانههای چاه نیمه زهک زیرساختهای لازم برای اجرای این مهم فراهم شده است.
مدیرعاملشرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) ادامه داد: کنسرسیومی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای اجرای پروژههـــای زودبـــازده و سرمـــایـــهگذاری در زمینههای مختلف از جمله دامپروری و گلخانه ایجاد شده است.
رضوانیفر گفت: برای توسعه محدوده معدنی خارستان -بیدستر تفتان شرکت توسعه معادن پارس تامین اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.
وی با اعلام حمایت از پروژه معدنی خارستان – بیدستر بیان کرد: این محدوده منبع ثروت غنی برای سیستان و بلوچستان و یکی از علمیترین طرحهای اکتشافی به حساب میآید.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) تصریح کرد: برای توسعه محدوده معدنی خارستان-بیدستر، ۶۰ کیلومتر جاده دسترسی ایجاد شده و بر مبنای برآوردههای اکتشافی قطعی، درخواست گواهی کشف به منظور اجرایی کردن فاز اول کارخانه فرآوری (کارخانه استحصال) طی ۱۶ ماه داده شده است.
رضوانیفـــر گفـــت: ایـــن شرکـــت قصـــد سرمایهگذاری در پروژههای تولید ۵۰ مگاوات برق در منطقه میل نادر، استخراج و فرآوری ماده معدنی تیتانیوم، مس، طلا و دامپروری در سیستان و بلوچستان را دارد.
وی عنوان کرد: تا دوشنبه هفته آینده بر اساس بازدیدهای صورت گرفته از سیستان و بلوچستان، بستههای سرمایهگذاری در این استان ارائه خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: به منظور سرمایهگذاری در این استان از ظرفیتهـــای شرکتهـــای بزرگ دولتـــی در وزارتخانههـــا و بخشهـــای دارایی این امکان میتوان استفاده کرد.
داود شهرکی افزود: روز گذشته با حضور مدیرعامل شستا و هیئت همراه از مجتمع گلخانهای در شهرستان زهک و محدوده معدنی مس جنگجا، معدن و کارخانه فرآوری آنتیموان، شرکت صنایع سیمان خاش، محدوده اکتشافی پلی متال و خارستان-بیدستر تفتان بازدیدهایی به عمل آمد.
وی با بیان اینکه مستعدترین ماده معدنی کشف شده در محدوده معدنی جنگجا با ذخایر بسیار مطلوبی قرار دارد افزود: در محدوده اکتشافی مس شهرستان نیمروز ۶ دستگاه حفاری فعال است که ذخایر معدنی خوبی را در این محدوده کشف و معرفی خواهد کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: در مورد اکتشاف و سرمایهگذاری در حوزه موادمعدنی طلا و مس در این استان طی ماههای آینده خبرهای خوبی اعلام خواهد شد.
بر اساس گزارشی از ایرنا، شهرکی خاطرنشان کرد: پنجشنبه ۲۰ شهریور محدوده معدنی خارستان-بیدستـــر در شهرستــــان تفتـــان با سرمایهگذاری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان مورد بازدید قرار گرفت.