سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۳:۱۲ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۲۵ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

پیش‌بینی:

سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیارد دلاری چینی‌ها در معادن کشور

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران گفت: چینی‌ها علاقه‌مند هستند حدود ۴۰۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف کشور سرمایه‌گذاری کنند که حدود ۸۰ میلیارد دلار آن در حوزه معادن و صنایع معدنی است.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران گفت: چینی‌ها علاقه‌مند هستند حدود ۴۰۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف کشور سرمایه‌گذاری کنند که حدود ۸۰ میلیارد دلار آن در حوزه معادن و صنایع معدنی است.

به گزارش «فلزات آنلاین»، بهرام شکوری در گفت‌وگویی درباره سند جامع همکاری ۲۵ ساله ایران و چین و تاثیرات آن بر حوزه معادن اظهار داشت: در مورد سرمایه‌گذاری چینی‌ها در حوزه معادن، اظهار نظرهای مختلفی صورت می‌گیرد. عده‌ای معتقد هستند که این توافقنامه باعث آسیب به کشور می‌شود اما من اعتقاد دارم که سرمایه‌گذاری‌های خارجی می‌تواند باعث رشد و تعالی کشور شود. اینکه ما بتوانیم یک همکاری خوب با کشورهای دنیا به خصوص کشوری مانند چین داشته باشیم، می‌تواند کمک کننده باشد.

وی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری چینی‌ها در حوزه معادن گفت: آنچه که در تفاهم‌نامه همکاری ۲۵ ساله وجود دارد نشان می‌دهد که چینی‌ها علاقه‌مند هستند که حدود ۴۰۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنند که حدود ۸۰ میلیارد دلار آن در حوزه معادن و صنایع معدنی است. برای قیاس بهتر لازم به ذکر است که حجم کل سرمایه‌گذاری از دوره رضاشاه تا امروز در حوزه معادن و صنایع معدنی به ۵۰ میلیارد دلار نمی‌رسد.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان ساخت: همین میزان سرمایه‌گذاری هم باعث ایجاد این میزان اشتغال و آبادانی شده و در تولید و صادرات نقش داشته است. در نتیجه ۸۰ میلیارد دلار رقم بسیار قابل توجهی است. ‌این رقم در کنار سایر سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه‌هایی مانند زیرساخت‌ها، حمل‌ونقل، توسعه بنادر و غیره می‌تواند آثار بسیار خوبی برای کشور داشته باشد.

بر اساس گزارشی از ایلنا، وی در ادامه افزود: شاید دل‌نگرانی مردم از این جنس است که کشورهایی که از چینی‌ها جذب سرمایه‌گذاری داشته‌اند، چندان راضی نبودند و از طرف دیگر نگرانی‌هایی در مورد به قرارداد رسیدن این تفاهمات وجود دارد.

شکوری با تاکید بر لزوم پیگیری منافع گفت: به طور طبیعی اگر طرف قرارداد آن‌ها بخش خصوصی باشد، از آنجا که همه پول به صاحب سرمایه تعلق دارد، منافع خودش را لحاظ می‌کند و مطمئنا اجازه نمی‌دهد که منافع خود به خطر بیفتد، منافع ملی نیز تامین می‌شود.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: به نظر می‌رسد اتاق بازرگانی، مجلس، نهادهای نظارتی ‌و غیره باید دقت و نظارت بیشتری کنند تا منافع کشور تامین شود، نباید فراموش کرد که قراردادهایی که منعقد می‌شود باید حالت برد-برد داشته باشند، هم چینی‌ها و هم ما باید منتفع شویم. نمی‌شود فقط چینی‌ها و یا فقط ما منتفع شویم.

بنابراین یافتن مسیری در قراردادها که بتواند منافع هر دو طرف را حفظ کند اهمیت ویژه‌ای دارد و می‌تواند آثار مثبتی در توسعه و تعالی کشور داشته باشد.

شکوری در پاسخ به سوالی پیرامون سرمایه‌گذاری‌هایی که تا به امروز از طرف چینی‌ها در معادن ایران شده گفت: به علت تحریم‌ها، خارجی‌ها و حتی چینی‌ها سرمایه‌گذاری چندانی در ایران نداشتند و به واسطه تحریم‌ها ترجیح می‌دادند که خریدار محصولات معدنی باشند. خیلی به ندرت اتفاق افتاده که چینی‌ها سرمایه‌گذاری کنند که میزان آن اصلا قابل توجه نیست. این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا سرمایه بیشتری وارد حوزه معادن کشور شود. ایران نیز ظرفیت‌های زیادی در این صنعت دارد که جذابیت برای سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند.

وی همچنین تصریح کرد: نگاه ما باید نگاه مثبت و امیدوارانه‌ای باشد اما در عین حال باید مراقبت‌های خود را افزایش دهیم. یعنی در عین حال که این قراردادها می‌توانند کمک‌کننده باشند خوشبین باشیم، چارچوب را به گونه‌ای قرار دهیم که منافع دو طرف قرارداد تامین شود.

علی‌رغم اعتراضات بین‌المللی انجام شد؛

۹:۱۷ /دوشنبه/۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

طی 10 ماهه 1403 حاصل شد؛

۸:۴۳ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

فرید دهقانی:

۱۹:۱۷ /دوشنبه/۱۳ اسفند ۱۴۰۳

محمدجواد مظفرپور، مدیرعامل شرکت آبادگران معادن کوچک‌مقیاس کویر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۳۳ /شنبه/۸ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

۱۵:۰۵ /شنبه/۳۰ تیر ۱۳۹۷

علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو

۱۳:۵۵ /جمعه/۲۵ اسفند ۱۳۹۶

داود رئیسی طی یادداشتی اختصاصی در «فلزات‌آنلاین» در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش معدن، نوشت:

۶:۰۴ /شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

داوود رئیسی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۸:۵۶ /جمعه/۸ مهر ۱۴۰۱

به نگاه جدیدی برای توسعه بخش معدن نیازمندیم؛

۱۰:۳۴ /یکشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۰

به رویکرد جدیدی در خصوص توسعه بخش معدن نیازمندیم

۱۲:۰۵ /شنبه/۲۷ آذر ۱۴۰۰

در بهار سال 1400 به ثبت رسید؛

۱۲:۳۷ /دوشنبه/۲۱ تیر ۱۴۰۰

ارسال اولین محموله کنسانتره روی معدن «Century» پس از بازگشایی مجدد به چین

۱:۴۲ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۳۹۷

ظرفیت تولید روی دنیا تا سال آتی میلادی بیش از یک میلیون تن افزایش خواهد یافت،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

جهان وارد فاز جدیدی از زنجیره‌های تامین فلزات حیاتی شده است

۷:۱۹ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

بررسی تحلیلی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس

۸:۵۷ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

اتفاق نظر فعالان بخش معدن؛

۹:۰۷ /شنبه/۳۰ آذر ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/22

235500

فلزات آنلاین

1404/02/22

869230

فلزات آنلاین

1404/02/22

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/22

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/22

28353

فلزات آنلاین

1404/02/22

16433

فلزات آنلاین

1404/02/22

43843

فلزات آنلاین

1404/02/22

65608

فلزات آنلاین

1404/02/22

47680

فلزات آنلاین

1404/02/22

44103

فلزات آنلاین

1404/02/22

37364

فلزات آنلاین

1404/02/22

35545

فلزات آنلاین

1404/02/22

35233

فلزات آنلاین

1404/02/22

43700

فلزات آنلاین

1404/02/22

39059

فلزات آنلاین

1404/02/22

59217

فلزات آنلاین

1404/02/22

32869

فلزات آنلاین

1404/02/22

42261

فلزات آنلاین

1404/02/22

56214

فلزات آنلاین

1404/02/21

6718900