معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکتهای «ومعادن» گفت: شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در حال خروج از انحصار مخابرات است و تا پایان سال جاری، سود ۲۰۰ میلیارد تومانی را محقق خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، محمدحسین قائمیراد روند کار در شرکت تولیدی کارخانجات شهید قندی یزد را خوب ارزیابی کرد و گفت: روند کار شرکت با توجه به تیم مدیریتی پاکدست، در شرایط خوبی بهسر میبرد. بازده این شرکت بر اساس روند تولید خوب است اما بر اساس سرمایه شرکت، قابلیتهای موجود در مجموعه و ظرفیتهایی که در صنعت وجود دارد، معتقدیم باید تلاشهای بیشتری انجام شود و انتظارات زیادی از این مجموعه داریم.
وی با تاکید بر اینکه شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی یزد با وصول بیش از ۶۰ درصد مطالبات خود نشان داد در این زمینه خوب عمل کرده است، افزود: این شرکت در حال خروج از انحصار مخابرات بوده و از نظر بودجه سالانه ۳۳ درصد عقب است؛ با اینحال پیشبینی میکنیم تا پایان سال جاری، ۲۰۰ میلیارد تومان سود محقق کند.
معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکتهای «ومعادن» تصریح کرد: در صورتی که شرکت شهید قندی اقدام به خرید تجهیزات و ماشینآلات جدید کند، شرایط بهتر خواهد شد و ما در این زمینه همچون گذشته آماده حمایت مالی و پشتیبانی لازم هستیم.
قائمیراد در خصوص صنعت کابلسازی و میزان فروش محصولات شرکت شهید قندی، عنوان کرد: این شرکت باید علاوه بر نوسازی خطوط تولید و ایجاد سرمایه در گردش، در دیگر کشورها سرمایهگذاری کند و بازارهای بیشتری در اختیار بگیرد تا اعتبار پیشین خود را هرچه سریعتر بهدست آورد.
وی اضافه کرد: در زمینه سرمایهگذاری، در حال حاضر مسئولان شرکت شهید قندی در حال مذاکره با کشور عراق و افغانستان برای طرحهای توسعهای و بهسازی دراین دو کشور هستند.
معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکتهای «ومعادن» در پاسخ به این سوال که چه راهکار پیشنهادی برای تعیین تکلیف زمینهای صفائیه شرکت شهید قندی در دست دارید، مطرح کزد: موضوع انتقال کارخانه به دلیل آسیب احتمالی به دستگاهها و تجهیزات شرکت، موجب اتلاف سرمایه میشود؛ با توجه به اینکه بر اساس مستندات رسمی، فعالیتهای این شرکت هیچگونه آلایندگی ایجاد نمیکند، بنابراین امکان ادامه فعالیت شرکت شهید قندی و شرکتهای زیر مجموعه آن در محل فعلی و در محدوده شهری هیچ مشکل زیستمحیطی ندارد.
قائمیراد با تاکید بر اینکه از مجموع ۸۶ هکتار زمین کارخانه، ۲۰ هکتار آن محدوده عملیاتی و ۶ هکتار آن برای طرحهای توسعه آتی شرکت کفایت میکند، خاطرنشان کرد: ما به عنوان هلدینگ «ومعادن» پیشنهاد میدهیم که شرکت از جابهجایی کارخانه منصرف شود و با فروش هرچه سریعتر ۶۰ هکتار زمین ارزنده خود، با اجرای طرحهای نوسازی و توسعهای پیشرفت قابلتوجهی را برای مجموعه رقم یزند.
وی تاکید کرد: در هر شرایط و زمانی که این زمینها به فروش برسد، منابع حاصل از آن قطعا در استان یزد سرمایهگذاری خواهد شد.
این مقام مسئول در شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات ادامه داد: در هر صورت تصمیمگیری در این خصوص صرفا بر عهده هلدینگ نیست و به همین دلیل قرار است کمیتهای به طور تخصصی جابهجایی شرکت را بررسی کند و پس از اعلام نظر کارشناسی این کمیته، با استانداری و شهرداری یزد و دیگر مسئولان ذیربط وارد مذاکره شویم تا تصمیم نهایی دراین زمینه اتخاذ شود.
قائمیراد در پاسخ به این سوال که چرا قیمت نماد «بکام» متناسب با گزارشهای کدال این شرکت نیست، اظهار داشت: قیمت نماد «بکام» روی تابلو از اهمیت زیادی برخوردار است اما برخی مسائل سیاسی و رفتاری بر نمادهای بورسی ایران تاثیر میگذارد. با این حال هدف ما بالا رفتن قیمت سهم نیست بلکه به دنبال بالا بردن «NAV» سهم و بالا بردن ارزش ذاتی آن هستیم؛آ چراکه اگر خلق ارزش ایجاد نشود، در نهایت سهامدار خرد متضرر خواهد شد.
وی خطاب به سهامداران شرکت شهید قندی یزد، خاطرنشان کرد: این تصمیم با خود سهامدار است که سراغ صندوقهای با درآمد ثابت برود یا در بورس ایران با تمام ریسکهای آن سرمایهگذاری کند اما اگر کسی وارد بورس شد، باید ریسک و کلیه شرایط حاکم را بپذیرد.
معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکتهای «ومعادن» مطرح کرد: «بکام»، سهم ارزنده و خوبی بوده و از نظر «NAV» بسیار بالاتر از قیمت کنونی آن است؛ همچنین در آینده روند این سهم مثبت و روبهرشد خواهد بود.
قائمیراد در پایان یادآور شد: ما در جایگاه هلدینگ، جلوی هزینههای غیرضروری را گرفته و نظارت خوبی بر شرکت داریم و به سهامداران «بکام» نوید میدهیم با صبوری به نتیجه مطلوب خواهند رسید.
انتهای پیام//