بر اساس اعلام مدیر بنیاد جهانی «MIKE» که همان برترین شرکتهای دانشی نوآور است، شرکت فولاد مبارکه با موفقیت در جمع برندگان جایزه جهانی «MIKE» قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه ضمن تایید این خبر، بیان کرد: طی نامه رسمی دبیرکل جایزه جهانی سازمانهای دانشی نوآور «MIKE»، شرکت فولاد مبارکه موفق شد در سال ۲۰۲۴ به عنوان یکی از ۱۹ شرکت برتر در حوزه مدیریت دانش شناخته شود.
لازم به ذکر است این جایزه معتبر به سازمانهایی اعطا میشود که به طور هوشمندانه از دانش برای ایجاد نوآوری، بهبود عملکرد و تحقق اهداف استراتژیک استفاده میکنند.
وی در ادامه کسب این موفقیت را به تمام مدیران، کارکنان و ذینفعان شرکت فولاد مبارکه تبریک گفت و افزود: دانش سازمانی از مهمترین سرمایههای نامشهود سازمانها و یکی از مولفههای مهم در خلق ارزش برای ذینفعان به شمار میرود. وقتی از جهانترازی صحبت میکنیم، یعنی باید بتوانیم خود را برای حضور در فضایی رقابتی آماده کنیم و طبیعتا یکی از مهمترین مولفهها برای خلق مزیت رقابتی در فضای کسبوکار، دانش سازمانی است.
شرکت فولاد مبارکه به واسطه دانش ۴۰ ساله در صنعت فولاد از دوران ساخت تاکنون، به گنجینهای گرانبها از دانش صنعتی تبدیل شده که آثار آن در توسعه این شرکت و راهاندازی خطوط مختلف، افزایش ظرفیتها، توسعه سبد محصولات، بومیسازی قطعات و تجهیزات، توانمندسازی و توسعه دانش تامینکنندگان، شرکتهای دانشبنیان و… نمود یافته است.
معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در همین زمینه شرکت فنی مهندسی فولاد با هدف حفظ و بهکارگیری دانش سازمانی و خلق ارزش در سطح ملی تأسیس شده است.
سیامک شجاعی، مدیر استراتژی و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه نیز در همین زمینه با اشاره به اینکه استفاده از الگوهای بینالمللی و حضور در ارزیابیهای جهانی همواره از برنامههای فولاد مبارکه برای کمک به رشد و تعالی سازمان بوده است، اظهار داشت: پس از تدوین و تهیه اظهارنامه شرکت مبتنی بر الگوی ارائه شده توسط دبیرخانه جایزه جهانی «MIKE»، تیم داوری اقدام به ارزیابی سازمان کرد و در نهایت شرکت فولاد مبارکه در جمع برندگان این جایزه در کنار ۱۹ سازمان از کشورهای مختلف قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه استراتژیهای سازمان در حوزه مدیریت دانش، ارتقای قابلیت سازمان در حل مسئله جهت کسب دانش سازمانی و همچنین افزایش قابلیت سازمان در اشتراکگذاری دانش به ویژه در سطح گروه فولاد مبارکه است، مطرح کرد: در این خصوص میتوان به تعریف پروژههای مبتنی بر حل مسئله با روش ۶ سیگما و برگزاری دورههای آموزشی حل مسئله برای ردههای مختلف سازمان جهت کمک به کسب دانش سازمانی و از طرفی بهکارگیری رویکردها و ابزارهایی مانند نقشه دانش، پرتال مدیریت دانش، انجمنهای تخصصی در گروه فولاد مبارکه، مصاحبه با خبرگان و… جهت افزایش اشتراکگذاری دانش و درسآموختهها میان کارکنان اشاره کرد.
مدیر استراتژی و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه کسب این موفقیت، نشاندهنده تعهد و تلاشهای کارکنان شرکت به عنوان ارکان اصلی یک سازمان دانشمحور است، فرهنگ دانشی سازمان را مهمترین عامل موفقیت سازمان در پیشبرد اهداف آن دانست.
گفتنی است از برندگان جایزه جهانی «MIKE» در سال ۲۰۲۴، میتوان به شرکتهای زیر اشاره کرد:
-شرکت «Afcons Infrastructure Ltd» هند (شرکتی پیشرو در حوزه ساختوساز و زیرساختهای عمرانی، فعال در پروژههای بزرگ مهندسی و ساخت در سطح بینالمللی)؛
-شرکت «Bangchak Corporation Public Company Ltd» تایلند (شرکتی فعال در حوزه انرژی شامل پالایش نفت، بازاریابی، تولید انرژیهای تجدیدپذیر و سرمایهگذاری در فناوریهای سبز)؛
-شرکت «Charoen Pokphand Foods Public Company Ltd» تایلند (یکی از بزرگترین شرکتهای تولید مواد غذایی و کشاورزی در جهان، فعال در تولید محصولات دامی و غذایی)؛
-شرکت «CRRC Zhuzhou Locomotive Co., Ltd» چین (تولیدکننده پیشرو در صنعت حملونقل ریلی، متخصص در ساخت لوکوموتیوها و تجهیزات)؛
-شرکت «Yili Industrial Group Co. Ltd» چین (یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات لبنی در چین با دامنه گستردهای از محصولات غذایی)؛
-شرکت «Tata Chemicals Ltd» هند (یکی از شرکتهای بزرگ شیمیایی جهان، تولیدکننده محصولات شیمیایی صنعتی و مصرفی).
انتهای پیام//