سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۴۱ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۲۵ /یکشنبه/۲۷ تیر ۱۴۰۰

در بهار 1400؛

شرکت آهن و فولاد ارفع رشد ۱۵ درصدی تولید شمش را تجربه کرد

شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال جاری موفق شد 231 هزار و 99 تن شمش فولادی تولید کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد رشد را نشان می‌دهد. همچنین این شرکت در مدت زمان مورد بررسی، 16 هزار و 730میلیارد تومان درآمد کسب کرد.

شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال جاری موفق شد ۲۳۱ هزار و ۹۹ تن شمش فولادی تولید کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد رشد را نشان می‌دهد. همچنین این شرکت در مدت زمان مورد بررسی، ۱۶ هزار و ۷۳۰میلیارد تومان درآمد کسب کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال جاری توانسته است افزایش قابل توجه تولید را تجربه و بیش از ظرفیت اسمی خود شمش فولادی تولید کند. با این حال، ارفع به زودی طرح توسعه و افزایش ظرفیت فولادسازی خود را اجرایی می‌کند تا میزان تولید سالانه شمش فولادی این شرکت به بیش از یک میلیون تن برسد. از این رو افزایش تولید ماهانه نیز در این شرکت رقم خواهد خورد.

تولید ۴۵۵ هزار تن محصول فولادی

نمودار ۱ حاکی از آن است که شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ توانست ۲۳۱ هزار و ۹۹ تن شمش فولادی تولید کند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵درصد رشد دارد. این شرکت در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹، ۲۰۰ هزار و ۵۶۵ تن شمش فولادی تولید کرد.

ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ موفق به تولید ۲۲۴ هزار و ۶۳ تن آهن اسفنجی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۴ درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹ توانسته بود ۲۱۴ هزار و ۳۵۱ تن آهن اسفنجی تولید کند.

مجموع تولید شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰، به ۴۵۵ هزار و ۱۶۲ تن رسید که در هم‌سنجی با مدت مشابه سال پیش حاکی از رشد ۹ درصدی است. ارفع در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹ توانسته بود ۴۱۴ هزار و ۹۱۶ تن محصول تولید کند.

فروش ۱۳۸ هزار تنی ارفع

نمودار ۲ نشان می‌دهد که شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ توانست ۱۰۷ هزار و ۳۶۹ تن شمش فولادی را در بازار داخلی به فروش برساند. این شرکت توانسته بود در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹، ۱۸۲ هزار و ۲۴۹ تن شمش فولادی را در بازار داخلی به فروش برساند.

ارفع در سه ماه نخست امسال توانست ۳۱هزار و ۲۵۲ تن شمش فولادی را به دیگر کشورها صادر کند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۲ درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در سه ماه نخست سال قبل ۳۰ هزار و ۶۲۶ تن شمش فولاد را صادر کرده بود.

مجموع فروش داخلی و صادراتی شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰، به ۱۳۸هزار و ۶۲۱ تن رسید. این شرکت در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹ توانسته بود ۲۱۲ هزار و ۸۷۵ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و صادراتی به فروش برساند.

رشد ۱۴۰ درصدی درآمد صادراتی ارفع

در نمودار ۳ مشاهده می‌شود شرکت آهن و فولاد ارفع توانست از محل فروش شمش فولادی خود در بازار داخلی طی سه ماه نخست سال ۱۴۰۰، توانست ۱۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد و ۳۲۶میلیون ریال درآمد کسب کند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۳۵ درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در سه ماه نخست سال ۱۳۹۹ موفق شده بود ۹ هزار و ۲۴۲ میلیارد و ۹۲۸میلیون ریال به دست آورد.

ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ موفق شد چهار هزار و ۸۰ میلیارد و ۱۶۸ میلیون ریال درآمد از صادرات شمش فولادی کسب کند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۴۰درصد افزایش یافته است. این شرکت در سه ماه نخست سال قبل توانسته بود از صادرات شمش فولادی یک هزار و ۶۹۳ میلیارد و ۶۷۱ میلیون ریال درآمد به دست آورد.

شرکت آهن و فولاد ارفع در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ توانست ۱۶ هزار و ۷۳۰ میلیارد و ۵۰۵میلیارد ریال درآمد کسب کند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۵۲ درصد رشد را نشان می‌دهد. این شرکت در سه ماه نخست سال قبل ۱۰ هزار و ۹۳۶ میلیارد و ۵۹۹میلیون ریال درآمد کسب کرده بود.

نمودار ۴ نشان می‌دهد میانگین نرخ فروش شمش فولادی ارفع در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ در بازارهای داخلی و صادراتی به ۱۰۷ میلیون و ۷۷۲هزار ریال به ازای هر تن رسید که نسبت به ماه پیش از آن با رشد همراه بود. همچنین میانگین نرخ فروش شمش فولادی ارفع در سه ماه نخست سال جاری به ۱۲۸ میلیون و ۹۰۵ هزار ریال به ازای هر تن رسید. بنابراین نرخ فروش در این سه ماه با رشد همراه بوده است.

 

انتهای پیام//

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در جلسه با راه‌آهن هرمزگان مطرح شد؛

۱۰:۵۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازدید از مجتمع فولاد غدیر نی ریز مطرح شد؛

۹:۱۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سال 1404 تحقق خواهد یافت؛

۷:۰۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300