سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۵۰ /چهارشنبه/۱۴ آذر ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۶:۳۳ /چهارشنبه/۱۴ آذر ۱۴۰۳

مرادی عنوان کرد:

شرکت فولاد اکسین خوزستان، بازیگر منحصر‌به‌فرد زنجیره فولاد

عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در سالیان اخیر توانسته‌ایم با توسعه کمی و کیفی تولیدات خود، بخش عمده‌ای از نیاز کشور را به ورق‌های فولادی آلیاژی و «API» رفع کنیم و علاوه‌براین با توسعه بازارهای صادراتی، نام خود را به عنوان یک برند معتبر در بازارهای جهانی و بین‌المللی برجسته کنیم.

عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در سالیان اخیر توانسته‌ایم با توسعه کمی و کیفی تولیدات خود، بخش عمده‌ای از نیاز کشور را به ورق‌های فولادی آلیاژی و «API» رفع کنیم و علاوه‌براین با توسعه بازارهای صادراتی، نام خود را به عنوان یک برند معتبر در بازارهای جهانی و بین‌المللی برجسته کنیم.

محمدحسین مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» بیان کرد: اغلب کارشناسان حوزه اقتصاد بر این نکته اتفاق نظر دارند که کلید تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور، استفاده بهینه از مزیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه در مسیر تولید محصولات استراتژیک و با ارزش افزوده بالا است. در شرایط فعلی نیز که ایران تحت فشار تحریم‌های بین‌المللی قرار دارد و به تبع آن با دشواری واردات و محدودیت کسب درآمدهای ارزی رو‌به‌رو است، تولید محصولات ارزش‌افزا می‌تواند به معنای افزایش توانمندی کشور برای شکستن سد تحریم‌ها، رشد تولید داخل، به حرکت درآوردن چرخ صنعت، حضور در بازارهای بین‌المللی و رشد درآمدهای ارزی برای کشور باشد. این رویکرد در زنجیره فولاد با توجه به دامنه وسیع تاثیرگذاری این صنعت مادر بر بسیاری از صنایع استراتژیک، از اهمیت دو چندانی برخوردار است و می‌تواند با تامین نیاز این صنایع از محل تولید داخل، آن‌ها را در مسیر تحقق تولید پایدار و رشد درآمدها و سودآوری هدایت کند.

وی تصریح کرد: شرکت فولاد اکسین خوزستان که عنوان تنها تولیدکننده ورق‌های عریض و آلیاژی در خاورمیانه را یدک می‌کشد، یکی از هشت تولیدکننده ورق‌های عریض در جهان نیز به شمار می‌آید. این شرکت با تولید محصولات ارزش‌افزا در زنجیره فولاد، نیازهای صنایع داخل کشور را به این محصولات تامین می‌کند و از این طریق، گام بلندی در جهت جلوگیری از خروج ارز از کشور برمی‌دارد. از سوی دیگر، محصولات تولیدی فولاد اکسین با توجه به کیفیت بالا و انطباق با استانداردهای جهانی، جایگاه ویژه‌ای را در بازارهای بین‌المللی در اختیار دارند. این شرکت همچنین به صورت مستمر با حفظ و توسعه بازارهای صادراتی، در مسیر افزایش درآمدهای ارزی خود حرکت می‌کند.

رکوردهای تاریخی

معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان در ادامه به رکوردشکنی‌های این شرکت طی ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه شرکت فولاد اکسین خوزستان تنها تولید‌کننده ورق‌های عریض فولادی در کشور محسوب می‌شود و به تامین نیاز صنایع استراتژیک متعددی می‌پردازد، پایداری و رشد تولید در این شرکت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. فولاد اکسین با نگاهی دقیق به این موضوع، عملکرد تولید خود را در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۸ درصد در مقایسه با سال قبل از آن ارتقا داده که این موضوع با تاثیر مستقیم بر افزایش فروش، رشد ۶۹ درصدی درآمدهای این شرکت را در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به همراه داشته است. شرکت فولاد اکسین خوزستان در سال گذشته با تولید ۷۲۰ هزار تن انواع محصولات فولادی که بخش عمده آن را نیز محصولات «API» و با ارزش افزوده بالا تشکیل داده بود، دومین رکورد تولید خود را در تاریخ این شرکت ثبت کرد.

مرادی در همین راستا ادامه داد: شرکت فولاد اکسین خوزستان روند رکورد‌شکنی‌های خود در حوزه تولید را باز هم تداوم بخشید و در نخستین ماه از سال جاری با تولید ۸۳ هزار و ۴۵ تن محصول، سومین رکورد تولید در تاریخ این شرکت را به ثبت رساند که این به معنای شکسته شدن رکورد تولید محصولات خاص در این شرکت پس از هفت سال بوده است. همچنین باید توجه داشت که رکوردهای تولیدی قبل مربوط به تولید محصولات تجاری بوده‌اند؛ در حالی که این رکورد در شرایطی حاصل شده است که محصولات «API» و ورق‌های با ارزش افزوده بالا سهم ۹۱ درصدی از تولید داشته‌اند. فولاد اکسین در ادامه رکوردشکنی‌های خود، در خرداد ماه سال جاری نیز رکورد جدید دیگری را در تاریخ خود ثبت کرد تا از این طریق، مهر تاییدی بر آغاز پرقدرت در سال جاری زده باشد. این رکوردشکنی‌های زودهنگام تولید در شرکت فولاد اکسین خوزستان، می‌توانند چشم‌انداز روشنی را پیش روی کسب درآمد و سودآوری این شرکت در پایان سال جاری ترسیم کنند.

عبور از چالش‌ها

وی در ادامه به بررسی چالش‌های پیش روی این شرکت در مسیر تولید پایدار پرداخت و اظهار داشت: باید توجه داشت که عملکرد درخشان تولید و رکوردشکنی‌های یادشده در شرکت فولاد اکسین خوزستان در شرایطی به دست آمده‌اند که چالش‌های بسیاری در مسیر تولید پایدار در فضای صنعتی و اقتصادی کشور وجود داشته است. در چند سال اخیر، صنایع و به طور خاص صنایع فولادی کشور با چالش مشترکی به نام ناترازی انرژی رو‌به‌رو بوده و به دنبال آن، محدودیت‌های شدید برق و گاز را در فصول گرم و سرد سال تجربه کرده‌اند.  فولاد اکسین نیز از این قاعده مستثنی نبوده است؛ به طوری که این شرکت تنها در تابستان سال جاری، حدود ۷۶ هزار تن از تولید خود را ناشی از محدودیت‌های اعمال‌ شده در حوزه برق از دست داد که این به معنای ایجاد عدم‌النفع ۴۰۰ میلیارد تومانی در این شرکت است. بدیهی است که توقف تولید آن هم در صنعت فولاد که وابستگی بالایی به انرژی دارد، تا چه اندازه می‌تواند به عملکرد تولید و به تبع آن، فروش، کسب درآمد و سودآوری تولیدکنندگان آسیب وارد کند. شاید بتوان گفت که این مسئله در شرکت فولاد اکسین خوزستان که اساسا به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا می‌پردازد، اهمیتی دو چندان دارد زیرا دامنه تاثیرگذاری آن بر درآمدها و سودآوری این شرکت می‌تواند بسیار قابل توجه باشد. با این حال، به نظر می‌رسد که تمهیدات اندیشیده‌ شده در شرکت فولاد اکسین خوزستان سبب شده‌اند که این شرکت تاثیرپذیری کمتری از محدودیت‌های انرژی داشته باشد. گفتنی است که این شرکت با رصد دقیق زمان اعمال محدودیت‌های انرژی، فرایند تعمیرات و اورهال خود را به این بازه‌های زمانی انتقال داد و از این طریق، به بهینه‌ترین شکل ممکن از شرایط فقدان انرژی استفاده کرد. عملکرد رو به رشد تولید و رکورد‌شکنی‌های متعدد فولاد اکسین در این حوزه، گواهی بر اثربخشی بالای رویکردهای اتخاذ‌ شده در این شرکت است.

به گفته عضو هیئت مدیره شرکت فولاد اکسین خوزستان، علاوه بر بحث انرژی، تامین مواد اولیه نیز فرایندی کلیدی در هر صنعت محسوب می‌شود که اختلال آن می‌تواند به صورت زنجیره‌وار نه تنها عملکرد تولید بلکه کسب درآمد و سودآوری بنگاه‌ها را تهدید کند. شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز با هدف به حداقل رساندن ریسک تامین مواد اولیه مورد نیاز خود در سال‌های آینده، طرح‌هایی را در دست اقدام قرار داده که شامل ایجاد کارخانه ذوب و آهن‌ اسفنجی است. این اقدام که به معنای حرکت در مسیر توسعه زنجیره فولاد اکسین در حوزه بالادست است، سبب می‌شود که این شرکت خود به تامین مواد اولیه مورد نیاز بپردازد و علاوه بر رشد تولید ورق عریض فولادی، محصولات با ارزش افزوده بالا مانند فولاد زنگ‌نزن را نیز به سبد تولیدات خود اضافه کند. این رویکرد همچنین با به حداقل رساندن ریسک تامین مواد اولیه و افت تولید، می‌تواند رشد درآمدها را برای فولاد اکسین به ارمغان بیاورد.

بر محور توسعه

مرادی ضمن تاکید بر حرکت فولاد اکسین بر مدار توسعه، خاطرنشان کرد: شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید ورق‌های فولادی مورد نیاز در صنایع استراتژیکی نظیر کشتی‌سازی، ساختمان، نفت و گاز و پتروشیمی، فرصت‌های پررنگی را برای توسعه اقتصادی کشور، رونق تولید و اشتغال‌زایی ایجاد می‌کند. این شرکت با تولید محصولات خاص همچنین به نوعی در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها حرکت می‌کند و با حضور در بازارهای بین‌المللی، درآمدهای ارزی قابل‌توجهی را برای کشور به ارمغان می‌آورد. در واقع فولاد اکسین به طور هم‌زمان بر تامین نیاز صنایع داخلی و حضور مستمر در بازارهای بین‌المللی تمرکز کرده است؛ اگرچه این شرکت در حال حاضر نیز یکی از برترین صادرکنندگان ورق‌های عریض در کشور به حساب می‌آید و محصولات آن به بازارهای ۱۸ کشور جهان در اروپا، آسیا و آفریقا صادر می‌شود اما به دنبال توسعه بازارهای صادراتی خود در کشورهای مختلف اروپایی، خاورمیانه و حوزه خلیج فارس است.

وی با بیان اینکه این رویکرد توسعه‌محور در شرکت فولاد اکسین خوزستان می‌تواند رقابت‌پذیری این شرکت را در عرصه بین‌المللی به طور قابل‌توجهی ارتقا ببخشد، یادآور شد: باید توجه داشت که موقعیت جغرافیایی استراتژیک شرکت فولاد اکسین و قرارگیری آن در نزدیکی آب، خود مزیت ذاتی قابل‌توجهی برای توسعه صادرات در این شرکت محسوب می‌شود و می‌تواند مسیر ارزآوری آن را تسهیل کند. از دیگر مزیت‌های رقابتی شرکت فولاد اکسین خوزستان در بازارهای بین‌المللی می‌توان به ارزش افزوده بالا و قیمت مناسب محصولات این شرکت، برخورداری از دانش و تکنولوژی لازم برای تامین نیازها، ارتباط و تعامل سازنده با مشتریان و… اشاره کرد. گفتنی است که عملکرد سال گذشته فولاد اکسین در حوزه صادرات سبب شد که این شرکت به عنوان صادرکننده نمونه کشور انتخاب شود.

معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان در پابان ضمن تاکید بر اینکه بی‌تردید اخذ استانداردها و گواهینامه‌های مختلف در زمینه مدیریت کیفیت و رضایتمندی مشتری و تولید محصولات مطابق با استانداردهای بین‌المللی، نقش مهمی در تثبیت جایگاه هر شرکت در بازارهای داخلی و بین‌المللی ایفا می‌کند، گفت: در همین راستا، شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز نسبت به اخذ گواهینامه‌های مختلفی در این حوزه‌ها اقدام کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001: 2015)، سیستم رضایتمندی مشتری و مدیریت اختلاف‌های خارج از سازمان (ISO 10003: 2018)، سیستم مدیریت رسیدگی به شکایات (ISO 10002) و سیستم مدیریت پایش و اندازه‌گیری رضایت مشتری (ISO 10004: 2018) اشاره کرد. این شرکت همچنین نسبت به اخذ تاییدیه فرایند ساخت و صادرات محصولات «API» به اتحادیه اروپا (API 5L: 2018) و همچنین تاییدیه صادرات محصولات ساختمانی به اتحادیه اروپا «CE marking» اقدام کرده است. بی‌تردید این گام‌های رو به جلوی شرکت فولاد اکسین خوزستان، بر حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در بازارهای داخلی و صادراتی تاثیر بسزایی دارند.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران عنوان کرد:

۱۶:۰۸ /سه شنبه/۱۳ آذر ۱۴۰۳

سرپرست دفترفنی نت پیشگیرانه «هرمز» خبر داد:

۱۲:۴۸ /سه شنبه/۱۳ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۵ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

در حاشیه بازدید از پروژه پیشران کنسانتره‌سازی گلالی عنوان شد؛

۱۴:۰۹ /دوشنبه/۵ آذر ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مطرح شد؛

۱۵:۱۱ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک تحقیق و توسعه شرکت فولاد سنگان؛

۶:۲۵ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک پروژه‌های شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۱۶ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/09/13

215214

فلزات آنلاین

1403/09/13

569015

فلزات آنلاین

1403/09/13

769238

فلزات آنلاین

1403/09/13

2715234

فلزات آنلاین

1403/09/13

25547

فلزات آنلاین

1403/09/13

14413

فلزات آنلاین

1403/09/13

40972

فلزات آنلاین

1403/09/13

49911

فلزات آنلاین

1403/09/13

42663

فلزات آنلاین

1403/09/13

41504

فلزات آنلاین

1403/09/13

27566

فلزات آنلاین

1403/09/13

29686

فلزات آنلاین

1403/09/13

28154

فلزات آنلاین

1403/09/13

37014

فلزات آنلاین

1403/09/13

34908

فلزات آنلاین

1403/09/13

55607

فلزات آنلاین

1403/09/13

27221

فلزات آنلاین

1403/09/13

40768

فلزات آنلاین

1403/09/13

44874

فلزات آنلاین

1403/09/13

4591900