سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۴۴ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۲

شرکت ملی فولاد ایران؛ نماد باور و خودکفایی

شرکت ملی فولاد ایران با بیش از نیم قرن تجربه در اجرا، ساخت و مدیریت کارخانه‌های فولادی و معدنی، در شصت و چهارمین سالگرد تاسیس خود به دنبال آن است که نقش موثری را در راستای تحقق تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ و جلب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در صنعت فولاد کشور ایفا کند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، شرکت ملی فولاد ایران دارای بیش از نیم قرن تجربه اجرا، ساخت و مدیریت کارخانه‌های فولادی و معدنی است. در سال ۱۳۳۸، اولین اقدام اساسی دولت وقت، تشکیل سازمان فنی مناسب برای ایجاد صنعت فولاد در کشور به نام شرکت ملی ذوب آهن ایران برای تولید فولاد به روش کوره بلند بود.

در سال ۱۳۵۱، شرکت ملی صنایع فولاد ایران با هدف ایجاد واحدهای فولادسازی به روش احیا مستقیم و تامین سنگ‌آهن مورد نیاز این واحدها، تاسیس شد. در سال ۱۳۵۸ پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، شرکت ملی ذوب آهن ایران و شرکت ملی صنایع فولاد ایران با یکدیگر ادغام و »شرکت ملی فولاد ایران» ایجاد شد؛ بدین ترتیب تخصصی‌ترین شرکت فعال در زمینه معدن و صنعت فولاد کشور شکل گرفت.

شرکت ملی فولاد ایران از بدو تاسیس تا سال ۱۳۸۰، به عنوان تنها شرکت تخصصی در زمینه مدیریت و هدایت کارخانه‌های فولادسازی و اجرای طرح‌های معدنی و فولادی فعالیت کرد و تقریبا تمام کارخانه‌های بزرگ معدنی و فولادسازی کشور را اجرا و به بهره‌‎برداری رساند.

از جمله این کارخانه‌ها، می‌توان به شرکت فولاد مبارکه اصفهان به عنوان مهم‌ترین کارخانه تولید ورق در خاور میانه در زمان جنگ اشاره کرد که با مدیریت شرکت ملی فولاد ایران به اجرا و بهره‌برداری رسید. از دیگر کارخانه‌های فولادی، معدنی و جانبی که توسط شرکت ملی فولاد ایران اجرا و راه‌اندازی شده‌اند، می‌توان به شرکت‌های فولاد خوزستان، فولاد آلیاژی ایران، مجتمع فولاد خراسان، فولاد آذربایجان، فولاد هرمزگان، معدنی و صنعتی چادرملو، سنگ‌ آهن گل‌گهر، سنگ آهن مرکزی ایران بافق و… اشاره کرد.

در سال ۱۳۷۹ به دنبال ماده ۶ قانون تمرکز امور صنعت و معدن مصوب مجلس شورای اسلامی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) تشکیل شد و شرکت ملی فولاد ایران بعد از تشکیل ایمیدرو، به عنوان یکی از شرکت‌های اصلی این سازمان، ماموریت و اجرای طرح‌های توسعه و نیز نظارت بر بهره‌برداری واحدهای فولادی را به عهده گرفت.

امروز سه‌شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲، شصت و چهارمین سال از تاسیس نخستین شرکت فولادی در کشور می‌گذرد و شرکت ملی فولاد ایران با اراده و عظم فولادی خود، اهداف و استراتژی‌های متنوع و اثرگذاری را تبیین کرده است.

برنامه توسعه صنعت فولاد کشور در سند افق چشم‌انداز سال ۱۴۰۴ بر مبنای افزایش ظرفیت تولید فولاد خام تا مرز ۵۵ میلیون تن بوده که در این راستا، سه مسئولیت مهم اعم از تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری در صنعت فولاد کشور از طریق بررسی و مطالعات همه‌جانبه (طرح تدوین جامع فولاد کشورو بازنگری آن در مقاطع ضروری)، مطالعات ایجاد دو طرح عظیم فولادسازی با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون تن فولاد در حاشیه خلیج فارس و انجام دیگر فعالیت‌های محوله از طرف ایمیدرو به منظور مشارکت در جلب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در صنعت فولاد کشور بر عهده شرکت ملی فولاد ایران نهاده شده است.

انتهای پیام//

تجربه‌ تجدیدپذیر‌ها در «فخوز»؛

۱۰:۲۲ /چهارشنبه/۲۷ فروردین ۱۴۰۴

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران هشدار داد:

۷:۳۰ /دوشنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۴

روایتی از یک سال ایستادگی؛

۵:۱۳ /دوشنبه/۲۵ فروردین ۱۴۰۴

مدیر متالورژی و روش‌های تولید «فولاد»:

۱۲:۲۷ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

مدیر برنامه‌ریزی و حمل محصولات «فولاد» خبر داد:

۸:۴۵ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۰:۵۰ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/28

263750

فلزات آنلاین

1404/01/28

892636

فلزات آنلاین

1404/01/28

1418100

فلزات آنلاین

1404/01/28

1220240

فلزات آنلاین

1404/01/28

30060

فلزات آنلاین

1404/01/28

18200

فلزات آنلاین

1404/01/28

45351

فلزات آنلاین

1404/01/28

65608

فلزات آنلاین

1404/01/28

49801

فلزات آنلاین

1404/01/28

44688

فلزات آنلاین

1404/01/28

39859

فلزات آنلاین

1404/01/28

37222

فلزات آنلاین

1404/01/28

36618

فلزات آنلاین

1404/01/28

43918

فلزات آنلاین

1404/01/28

41411

فلزات آنلاین

1404/01/28

62783

فلزات آنلاین

1404/01/28

34836

فلزات آنلاین

1404/01/28

45624

فلزات آنلاین

1404/01/28

57210

فلزات آنلاین

1404/01/28

6975400