سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۴۴ /پنج شنبه/۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۳۶ /شنبه/۲۶ فروردین ۱۴۰۲

شفاف‌سازی در خصوص قیمت‌گذاری نرخ ارز در محاسبه قیمت پایه کاتد مس

شرکت ملی صنایع مس ایران در خصوص نرخ ارز لحاظ شده در محاسبه قیمت پایه محصول کاتد مس، اطلاعیه‌ای در سایت کدال منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران، در این بیانیه آمده است:

۱) توجه و احترام به نظر و دیدگاه‌ خبرگان، نخبگان، صاحب‌نظران، دست‌اندرکاران امر و عموم ذی‌نفعان و ارج نهادن و به کار‌بستن آن‌ها، از مهم‌ترین ارکان و اصول اخلاقی و از جمله رویکردهای راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران است.

۲) در خصوص ادعاهای مطرح‌ شده در برخی کانال‌ها و فضای مجازی، در باب تعیین قیمت پایه محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران برای عرضه در بورس کالا و انگیزه‌های سیاسی برخی جریان‌ها در استفاده از بیانات رهبر معظم انقلاب در راستای تخریب وجهه مدیریت شرکت‌های بزرگ صادراتی کشور، این شرکت التزام عملی به حفظ حقوق همه ذی‌نفعان (جامعه، دولت، شرکت، سهام‌داران، کارکنان، مشتریان، اعتباردهندگان و…)، تطابق کامل فعالیت‌ها و اقدامات با مقررات، موازین و الزامات تعیین‌شده از سوی مبادی ذی‌ربط و اجتناب از توزیع رانت و ویژه‌خواری را یادآوری و بر آن تاکید دارد.

۳) قیمت پایه محصولات برای عرضه داخلی در بورس کالا، در تمام ادوار زمانی، منطبق بر چارچوب‌های تعیین‌شده و بر پایه قیمت فلز مس در بازار جهانی و نرخ تسعیر ارز در بازار رسمی و بر اساس ضوابط قانونی بورس کالا، وزارت صمت و دستورالعمل‌های بانک مرکزی، محاسبه و تعیین شده و هیچ انحرافی از این بابت تاکنون در هیچ یک از مراجع قانونی و نهادهای نظارتی مطرح نبوده و یا گزارش نشده است.

به طور خاص نرخ ارز لحاظ شده در محاسبه قیمت پایه عرضه کاتد مس، در رینگ داخلی بورس کالا،نرخ نیما و در رینگ صادراتی بورس کالا، نرخ اعلامی در سامانه «بازار متشکل معاملات ارز ایران» و متعاقبا تارنمای «مرکز مبادله ارز و طلای ایران» به نشانی www.ice.ir بوده است و به هیچ‌ وجه و هیچ‌ گاه از نرخ‌های ارز اعلامی در بازار غیررسمی و به خصوص کانال‌های تلگرامی استفاده نشده است.

۴) قیمت پایانی محصولات در بورس کالا، در چارچوب قوانین و مقررات حاکم، در فرایندی رقابتی تعیین می‌شود و بنابراین خارج از اراده و اختیار شرکت است.

۵) مقدار کف عرضه محصول کاتد مس، توسط مبادی ذی‌ربط در وزارت صمت تعیین می‌شود، علاوه‌براین در مواقع ضروری، بنا به تشخیص و نظر وزارت صمت، تلاش شرکت بر هماهنگی کامل با مبادی مذکور و پوشش نیاز واقعی تولیدکنندگان داخلی، حتی مازاد بر کف عرضه تعیین‌شده بوده است.

۶) مدیریت شرکت ملی صنایع مس ایران ایران ضمن تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب و نهادهای قانونی کشور بر این باور است که به فرمایشات معظم له باید نگاه جامع و منظومه‌ای داشت و به تاکیدات ایشان در باب رشد سرمایه‌گذاری و رونق تولید در کنار سایر فرامین ایشان توجه ویژه مبذول داشت.  عدم تعیین نرخ محصولات شرکت در یک فرایند قانونی و رقابتی، مخصوصا در زمان تلاطم ارزی، منجر به تشدید رقابت در میان خریداران، کاهش صادرات محصولات شرکت و متعاقبا کاهش درآمدهای ارزی شرکت خواهد شد که این موضوع می‌تواند بر رشد سرمایه‌گذاری در کشور اثر منفی داشته باشد و موجب کاهش رفاه مردم شود.

انتهای پیام//

در بحبوبه جنگ‌های تعرفه‌ای،

۱۵:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis»:

۱۴:۴۵ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه آینده‌ای پیش‌روی معادن مس قرار دارد؟

۱۰:۳۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده بازار مس روشن نیست؛

۵:۵۱ /چهارشنبه/۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۱۰:۱۴ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis» هشدار داد:

۹:۱۲ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۸ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/17

235500

فلزات آنلاین

1404/02/17

869230

فلزات آنلاین

1404/02/17

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/17

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/17

28123

فلزات آنلاین

1404/02/17

16972

فلزات آنلاین

1404/02/17

44275

فلزات آنلاین

1404/02/17

65608

فلزات آنلاین

1404/02/17

47680

فلزات آنلاین

1404/02/17

44103

فلزات آنلاین

1404/02/17

36822

فلزات آنلاین

1404/02/17

35933

فلزات آنلاین

1404/02/17

35527

فلزات آنلاین

1404/02/17

43700

فلزات آنلاین

1404/02/17

38976

فلزات آنلاین

1404/02/17

60112

فلزات آنلاین

1404/02/17

32915

فلزات آنلاین

1404/02/17

43171

فلزات آنلاین

1404/02/17

56320

فلزات آنلاین

1404/02/17

6688900