رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: مناطق ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان باید به دنبال راهکارهایی برای افزایش درآمد باشند و با یک برنامه زمانبندی به درآمدزایی مورد انتظار برسند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، روز سهشنبه هفتم آذر ماه ۱۴۰۲، محمدرضا موثقینیا به همراه جمعی از مدیران ایمیدرو، از بخشهای مختلف منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و لامرد بازدید کرد و اقدامات و برنامههای این مناطق را مورد بررسی و پایش قرار داد.
وی ضمن بازدید از اسکلههای شماره ۳، ۷ و ۸ منطقه اقتصادی پارسیان و اسکله پهلوگیری، تخلیه و بارگیری این منطقه (شماره ۳) را در لیست پروژههای آماده افتتاح قرار داد.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو در حاشیه این بازدید، بیان کرد: سرمایه بلااستفاده در کشور بسیار است و باید به دنبال جذب آن در جهت توسعه این حوزه و کشور باشیم. بسیاری از مردم لامرد در کشورهای اطراف خلیج فارس زندگی میکنند و باید فرصتی فراهم شود تا سرمایهگذاران در قالب کنسرسیوم در این مناطق سرمایهگذاری کنند.
موثقینیا با بیان اینکه ایمیدرو حمایتهای لازم را در زمینه قوانین برای جذب سرمایهگذار خواهد داشت، عنوان کرد: ما مصمم به توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور هستیم؛ در این زمینه مناطق ویژه اقتصادی، ابزارهایی در راستای توسعه واردات، صادرات، انتقال تکنولوژی و… هستند که یک مزیت به شمار میرود و بنابراین باید این مناطق توسعه یابند تا این موضوع به توسعه بخش معدن و صنایع معدنی تسری پیدا کند.
موثقینیا مطرح کرد: با توجه به عقبماندگی در حوزه معدن و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، برای جبران آن نیاز به انقلاب معدنی داریم که امیدواریم با اقدامات انجام شده و اجرای برنامههای پیشرو در مناطق ویژه اقتصادی، بیش از پیش شاهد توسعه در این حوزه باشیم.
در همین راستا، عملیات اجرایی احداث مجتمع تولید شمش منیزیم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، با اجرای کلنگزنی نمادین توسط رئیس هیئت عامل ایمیدرو آغاز شد.
سرمایهگذاری ارزی و ریالی احداث مجتمع تولید شمش منیزیم به ترتیب ۱۳ میلیون یورو و هفت هزار میلیارد ریال با اشتغالزایی مستقیم ۲۰۰ نفر و غیرمستقیم ۸۰۰ نفر است.
این پروژه صنعتی به وسعت ۱۲ هکتار ساخته میشود و قرار است در آن، شمش منیزیم با خلوص ۹۹.۸ با ظرفیت سالانه ۱۲ هزار تن، فروسیلیسیم ۷۵ درصد با ظرفیت سالانه ۱۲٫۵ هزار تن، میکرو سیلیکا با ظرفیت سالانه سه هزار تن و دولومیت کلسینه با ظرفیت ۷۰ هزار تن تولید شود.
در این مراسم عباس قنبری، معاون اداری و مالی، حسام مقدمعلی، معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و تعدادی از مدیران این سازمان حضور داشتند.
بنا بر این گزارش، منطقه ویژه اقتصادی لامرد از زیرمجموعههای ایمیدرو و در جنوب استان فارس، در نقطه تلاقی استانهای فارس، بوشهر و هرمزگان است.
ایمیدرو در این منطقه با ارائه زیرساختها به سرمایهگذاران، زمینه ایجاد و توسعه صنایع معدنی و پتروشیمی را فراهم آورده است.
انتهای پیام//