سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۴:۵۶ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۴۸ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

سرپرست هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

ضرورت تسریع پروژه‌های زیرساختی در راستای افزایش تولید و اشتغال

سرپرست هیئت عامل ایمیدرو با حضور در منطقه ویژه‌ اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس ضمن تاکید بر تسریع پروژه‌های زیرساختی سایت توسعه، خواستار استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش تولید و ایجاد اشتغال شد.

سرپرست هیئت عامل ایمیدرو با حضور در منطقه ویژه‌ اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس ضمن تاکید بر تسریع پروژه‌های زیرساختی سایت توسعه، خواستار استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش تولید و ایجاد اشتغال شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، محمد آقاجانلو که هیئتی از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران وی را همراهی می‌کردند، با حضور در بندرعباس و در حاشیه بازدید از طرح‌های سایت توسعه‌ی منطقه‌ ویژه‌ اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، بر تسریع ساخت این پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: باید تمام ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش تولید و ایجاد اشتغال مورد استفاده بهینه قرار گیرد.

وی تقویت زیرساخت‌ها را سبب افزایش سرمایه‌پذیری بزرگ‌ترین منطقه ویژه اقتصادی کشور دانست و افزود: پروژه‌ احداث پل روگذر سایت شمالی به سایت توسعه، شبکه هدایت سیلاب قسمت شرقی و میانی سایت توسعه، نصب، تست و راه‌اندازی و احداث پست (GIS 63 20) کیلوولت سایت میانی، گازرسانی به شرکت‌های بخش شرقی سایت توسعه و احداث ایستگاه ۲۰۰ هزار مترمکعبی، بهبود زیرساخت‌های خط ۴۰۰ کیلوولت سایت شمالی، احداث معابر شماره یک و ۲ و ۴ سایت توسعه، احداث معابر شماره سه و ۵ و تعریض و بهسازی مسیر پیرامونی سایت توسعه، توسعه پست مدولار ۲۳۰/۶۳ کیلوولت فیدر سایت توسعه و پست جدید و طراحی و راه‌اندازی پست ۴۰۰ به ۲۳۰ یا همان پست واسط سایت شمالی بسیار در ترغیب سرمایه‌گذاران برای حضور پررنگ‌تر در منطقه ویژه و همچنین دلگرمی بیشتر برای افزایش تولید تاثیرگذار خواهد بود و امیدواریم با هم‌افزایی تمام ارکان، شاهد افزایش سرعت پیشرفت این پروژه‌های زیرساختی باشیم.

سرپرست هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران مطرح کرد: علاوه بر پروژه‌های مذکور که اغلب پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند، نباید از پروژه‌های آتی که به تکمیل زیرساخت‌های سایت توسعه کمک می‌کند نیز غافل شد.

آقاجانلو خاطرنشان کرد: در این راستا تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بودجه‌ موردنیاز این طرح‌ها در زمان مناسب تامین شود و در اختیار پیمانکاران طرح قرار گیرد تا این مسئله سبب کندی پروژه‌ها نشود.

وی در پایان ضمن تاکید بر پیشبرد پروژه‌ها با در نظر گرفتن اصول به‌روز مهندسی و انجام بررسی‌های علمی، یادآور شد: امیدواریم ماحصل تمام این تلاش‌ها افزایش تولید کشور و بهبود وضعیت اشتغال باشد تا بتوانیم در راستای افزایش رضایت عمومی گام برداریم.

انتهای پیام//

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۹:۳۳ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

رئیس هیئت مدیره هلدینگ ظفر:

۱۰:۲۳ /سه شنبه/۵ فروردین ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/8

222417

فلزات آنلاین

1404/02/8

897230

فلزات آنلاین

1404/02/8

1404834

فلزات آنلاین

1404/02/8

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/8

27816

فلزات آنلاین

1404/02/8

16591

فلزات آنلاین

1404/02/8

43078

فلزات آنلاین

1404/02/8

65608

فلزات آنلاین

1404/02/8

49801

فلزات آنلاین

1404/02/8

43707

فلزات آنلاین

1404/02/8

36783

فلزات آنلاین

1404/02/8

35954

فلزات آنلاین

1404/02/8

35837

فلزات آنلاین

1404/02/8

43700

فلزات آنلاین

1404/02/8

38689

فلزات آنلاین

1404/02/8

61045

فلزات آنلاین

1404/02/8

33118

فلزات آنلاین

1404/02/8

42897

فلزات آنلاین

1404/02/8

56224

فلزات آنلاین

1404/02/8

6694000