سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۱۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۴۶ /سه شنبه/۱۲ فروردین ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت گروه قالب‌سازان تکاب:

عرضه ورق آلومینیومی در کشور کاهش یافته است/ تمایلی به صادرات نداریم

مدیرعامل شرکت گروه قالب‌سازان تکاب گفت: به خاطر چالش‌های متعددی که در زمینه تامین ورق‌های فولادی و آلومینیومی از بازار داخلی وجود دارد، میزان تولید قطعات در شرکت ما در طول سال دارای نوسان است و در این شرایط صادرات برای ما مقرون‌به‌صرفه نیست.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: از سال ۱۳۷۸ در زمینه طراحی و تولید قالب‌های فلزی پروگراسیو (مرحله‌ای)، قطعات خودرو و و لوازم خانگی فعالیت می‌کنیم.

وی بیان کرد: در ابتدای سال میزان تقاضا برای خرید قالب‌ها و قطعات آلومینیومی کم بود به همین خاطر، با کاهش میزان فروش مواجه بودیم اما در حال حاضر، تقاضا برای خرید افزایش یافته است البته نسبت به سال گذشته افزایشی را شاهد نیستیم.

مدیرعامل شرکت گروه قالب‌سازان تکاب توضیح داد: قطعات خودرویی تولیدی شرکت ما شامل اواپراتور، کندانسور، رادیاتور، موتورهای DC و هسته‌های لمینیشن، قطعات برنجی و قطعات لوازم خانگی تولیدی شرکت شامل قطعات مصرفی در اجاق گاز و یخچال می‌شود.

محمدی مطرح کرد: در سال ۱۳۹۶ که تولید خودرو در کشور رونق داشت، میزان تقاضا برای تولید قطعات و قالب‌های آلومینیومی نیز مناسب بود اما در سال ۱۳۹۷ میزان تقاضا برای قطعات خودرو کاهش چشمگیری یافت و تا اواسط سال ۱۳۹۸ نیز وضعیت به همین ترتیب بود و تنها چند ماه می‌شود که میزان تقاضا برای فروش بهبود یافته است.

وی افزود: در زمینه صادرات تا کنون بازاریابی و فعالیتی انجام نداده‌ایم البته امکان وارد شدن به این حوزه را نیز نداشته‌ایم. در حقیقت، موانع و مشکلات در زمینه صادرات به اندازه‌ای زیاد است که وارد شدن به این حوزه مقرون‌به‌صرفه نیست و ما ترجیح دادیم تنها در بازارهای داخلی فعال باشیم.

مدیرعامل شرکت گروه قالب‌سازان تکاب عنوان کرد: در ماه حدود ۹ تن آلومینیوم خریداری و مصرف می‌کنیم اما مشکلات و موانعی که در زمینه تامین مواد اولیه داشتیم موجب شد که میزان فعالیت ما در این زمینه به شدت کاهش یابد البته چند ماه است که نحوه توزیع مواد اولیه بهتر شده و در مقایسه با ماه‌های گذشته، دسترسی ما به این مواد اولیه بهتر شده است. ورق‌هایی که برای اواپراتور و کندانسور استفاده می‌کنیم، ورق‌های روکش‌دار و دارای آلیاژ خاصی هستند که تنها چند شرکت محدود در کشور این نوع ورق‌ها را تولید می‌کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: مشکلات تامین مواد اولیه تنها منحصر به مواد اولیه آلومینیومی نمی‌شود بلکه ما در زمینه تهیه مواد اولیه فولادی نیز با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم و امکان خرید بی‌واسطه برای ما وجود ندارد؛ به نحوی که در ماه حدود ۱۰۰ تن ورق فولادی نیاز داریم که این مواد اولیه را با قیمت‌های بسیار گزاف از دلالان خریداری می‌کنیم.

انتهای پیام//

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۴:۴۹ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

یک فعال صنعت ریخته‌گری در گفت‌‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۵۴ /چهارشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت نوین ‌گدازه مطلق مطرح کرد:

۹:۲۳ /چهارشنبه/۱۷ مرداد ۱۴۰۳

مدیر تحقیق و توسعه گروه صنعتی نوین دایکست مطرح کرد:

۱۲:۳۸ /چهارشنبه/۳ مرداد ۱۴۰۳

در راستای افزایش تولید آلومینیوم بازیافتی صورت گرفت؛

۷:۴۵ /سه شنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۳

مدیر گروه صنعتی کیمیاگران سرو فارس:

۱۰:۵۷ /سه شنبه/۱ خرداد ۱۴۰۳

حبیب‌اله کوچک‌نیا، مدیرعامل شرکت آلومینیوم کاران البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۳۱ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

حبیب‌اله کوچک‌نیا، مدیرعامل شرکت آلومینیوم کاران البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»، مطرح کرد:

۶:۴۲ /شنبه/۲۸ مرداد ۱۴۰۲

امین صفایی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری آلیاژ ناب در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۲۱ /شنبه/۲۴ دی ۱۴۰۱

مدیر کارگاه ریخته‌گری ریاحی هشدار داد:

۱۲:۳۳ /شنبه/۲۳ مهر ۱۴۰۱

سعید فتحی، مدیرعامل شرکت فرآوری آمیژه‌های رنگین فتح(فارکو) در گفت‌گو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۰۹ /شنبه/۲۲ آذر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری آمیژه‌های رنگین فتح (فارکو):

۹:۰۶ /یکشنبه/۹ آذر ۱۳۹۹

سعيد فتحي، رئيس هيئت مديره شرکت فرآوری آميژه‌های رنگين فتح در یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۴ /شنبه/۱۶ دی ۱۴۰۲

علی اصغر زرنوشه فراهانی، مدیرعامل شرکت پرتو آلیاژ پارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلابن» مطرح کرد:

۵:۱۱ /شنبه/۲۷ آبان ۱۴۰۲

قدرت شکل‌پذیری خوب

۱۲:۴۲ /شنبه/۱۵ تیر ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/20

224083

فلزات آنلاین

1404/03/20

858230

فلزات آنلاین

1404/03/20

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/20

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/20

30434

فلزات آنلاین

1404/03/20

16075

فلزات آنلاین

1404/03/20

43661

فلزات آنلاین

1404/03/20

65608

فلزات آنلاین

1404/03/20

47680

فلزات آنلاین

1404/03/20

42732

فلزات آنلاین

1404/03/20

41135

فلزات آنلاین

1404/03/20

37363

فلزات آنلاین

1404/03/20

36265

فلزات آنلاین

1404/03/20

43017

فلزات آنلاین

1404/03/20

38804

فلزات آنلاین

1404/03/20

58708

فلزات آنلاین

1404/03/20

34613

فلزات آنلاین

1404/03/20

42014

فلزات آنلاین

1404/03/20

57327

فلزات آنلاین

1404/03/20

6551300