سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۱۳ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۶:۲۴ /شنبه/۲۹ آذر ۱۳۹۹

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری:

عملکرد خیره‌کننده شرکت‌های فولادی زیرمجموعه هلدینگ صبا انرژی

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری گفت: رکورد تاریخی در تولید، فروش و سود خالص در 6 ماهه نخست سال 1399 ثبت شد. به طوری که در ۶ ماه نخست سال امسال میزان تولید این شرکت به 418 هزار تن بالغ شده که نه تنها نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته، بلکه ترکیب تولید محصولات نیز به نفع محصولات با حاشیه سود بالا تغییر یافته است.

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری گفت: رکورد تاریخی در تولید، فروش و سود خالص در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ ثبت شد. به طوری که در ۶ ماه نخست سال امسال میزان تولید این شرکت به ۴۱۸ هزار تن بالغ شده که نه تنها نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته، بلکه ترکیب تولید محصولات نیز به نفع محصولات با حاشیه سود بالا تغییر یافته است.

به گزارش «فلزات آنلاین»، ابوتراب فاضل، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری طی یادداشتی در صدای فردا، عملکرد شرکت‌های فولادی وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی (هلدینگ صبا انرژی) را بررسی کرد. سه شرکت فولاد اکسین، صبا فولاد خلیج فارس و لوله‌سازی اهواز عملکرد درخشانی در نیمه نخست سال جاری داشته‌اند. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

بلا شک جهان مدرن امروز را بدون فولاد نمی‌توان تصور نمود. در تمامی مظاهر فیزیکی رشد و توسعه اقتصادی اعم از اتومبیل‌ها، ماشین‌آلات، ساختمان‌ها، خطوط انتقال نفت و گاز، سلاح‌ها و تجهیزات نظامی نقش فولاد کاملا پررنگ و محرز است. در ایران بخش نفت و گاز به همراه بخش ساختمان که در اکثر سال‌ها موتور رشد اقتصادی کشور بوده‌اند نیز وابستگی و در هم‌تنیدگی عمیقی با صنعت فولاد دارند. با این وصف به جرات می‌توان که صنعت فولاد یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین صنایع در رشد و توسعه اقتصادی کشور بوده است.

از این منظر توسعه صنعت فولاد همواره یکی از راهبردهای رشد اقتصادی کشور بوده و در این راستا تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ هدف‌گذاری شده است. بنابر آمارهای منتشر شده در ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۵,۶میلیون تن فولاد خام تولید شده است این رقم ایران را به عنوان دهمین تولید کننده فولاد جهان (با سهم یک درصد) و اولین تولیدکننده فولاد خاورمیانه قرار داده است. این ارقام نشان می‌دهد که همچنان این صنعت درایران نیازمند رشد و توسعه بیشتری نیز است و باید تامل جدی بر عملکرد شرکت‌های فولادی لحاظ شود.

رکوردشکنی تاریخی فولاد اکسین

در مورد شرکت فولاد اکسین خوزستان باید اشاره کرد که این شرکت در تاریخ ۲ خرداد ۱۳۸۸ به بهره¬‌برداری رسید. از آن زمان تاکنون عملکرد شرکت دارای فراز و نشیب‌های فراوانی بوده که از حصوله این مقال خارج است. اما آنچه در مورد این شرکت مهم است ثبت رکورد تاریخی در تولید، فروش و سود خالص در ۶ماهه نخست سال ۱۳۹۹ است. در ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹ میزان تولید این شرکت به ۴۱۸ هزار تن بالغ شده که نه تنها نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است، بلکه ترکیب تولید محصولات نیز به نفع محصولات با حاشیه سود بالا تغییر یافته است.

در طی این مدت درآمد فروش و سود عملیاتی شرکت به ترتیب با ۱۴۱ درصد و ۷۵۵درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ارقام ۲۰ هزار و ۳۷۲ و هشت هزار و ۶۱ میلیارد ریال بالغ شده است. سود خالص این شرکت نیز با رشد حدود ۸۰۰ درصدی به پنج هزار و ۹۸۵ میلیارد ریال رسیده است. نتیجه این عملکرد افزایش چشمگیر حاشیه سود از ۸ درصد در ۶ ماهه سال ۱۳۹۸ به ۲۹درصد در مدت مشابه سال ۱۳۹۹ است.

شرکت فولادی دیگر این هلدینگ، شرکت صبا فولاد خلیج فارس است که به عنوان تنها تولیدکننده بریکت گرم در کشور در سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید. بررسی عملکرد این شرکت نشان می‌دهد که تا ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۹ (با توجه به سال مالی شرکت این تاریخ نشان دهنده عملکرد ۹ ماهه شرکت است) مجموعا ۴۱۵ هزار تن بریکت گرم در این مجموعه تولید شده که نسبت به سال گذشته رشد داشته است. در نتیجه افزایش تولید شرکت، سود عملیاتی و سود خالص به ترتیب ۸۸درصد و ۹۶ درصد نسبت به مدت مورد بررسی در سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است. این بدان معنا است که شرکت صبا فولاد خلیج فارس توانسته است در این مدت حدود پنج هزار و ۴۷۱میلیارد ریال سود خالص شناسایی کند.

لوله‌سازی اهواز نیز درست مانند دیگر شرکت‌های فولادی هلدینگ صبا انرژی عملکرد در خور توجهی را از خود نشان داده است. این شرکت ابتدا در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۴۵ با نام کارخانجات لوله سازی اهواز در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و همواره یکی از بازوهای پرتوان تولید لوله و پوشش در پروژه‌های ملی و معظم به ویژه در حوزه‌های نفت و گاز و پتروشیمی بوده است. در همین راستا این شرکت توانست عملکرد درخشانی را در پروژه گوره به جاسک ایفا کند و در نتیجه آن وضعیت مالی شرکت نیز نسبت به سنوات گذشته شرایط بسیار رضایت‌مندانه‌ای را نشان دهد. در طول ۶ماهه نخست سال ۱۳۹۹ این شرکت توانسته است تا با ثبت ۱۲۸ رشد، میزان تولیدات خود را از ۵۴هزار تن به ۱۲۲ هزار تن افزایش دهد.

درآمد فروش شرکت نیز با رشد ۸۲۶ درصدی از ۲.۱۷۷میلیارد ریال در مدت مورد بررسی سال ۱۳۹۸ به ۲۰ هزار و ۱۶۵ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۹ بالغ گردد. در همین راستا سود عملیاتی و سود خالص شرکت نیز رشدهای شگفت انگیز ۷۴۴۱درصد و ۱۳۳۹ درصدی را تجربه کرده است. این ارقام بدان معنا هستند که سود خالص شرکت در این مدت سال ۱۳۹۹ تقریبا پنج هزار و ۹۷ میلیارد ریال است و این در حالی است که در این مدت در سال ۱۳۹۸ شرکت زیانی حدود ۴۱۱ میلیارد ریال شناسایی کرده بود.

عملکرد موفق شرکت‌های فولادی هلدینگ صبا انرژی

فارغ از بحث ظرفیت تولید فولاد کشور و لزوم توسعه آن، عملکرد و بهره‌وری شرکت‌های فولادی نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. در این میان مفتخر هستیم که شرکت‌های فولادی وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی (هلدینگ صبا انرژی) عملکرد خیره‌کننده‌ای را در سال ۱۳۹۹ از خود به نمایش گذاشته‌اند. این هلدینگ در زنجیره تولید فولاد کشور دارای سه شرکت مهم و استراتژیک است که هر یک محصولات تقریبا منحصر به فردی را تولید می‌کنند. این شرکت‌ها شامل فولاد اکسین خوزستان؛ تولیدکننده ورق‌های فولادی عریض، شرکت صبا فولاد خلیج فارس، تولیدکننده بریکت گرم (HBI) و لوله‌سازی اهواز هستند.

در سال جهش تولید با مشارکت مردم،

۹:۰۵ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

برای نخستین بار در کشور صورت گرفت؛

۶:۱۱ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

رکوردی کم‌سابقه در بازار سرمایه؛

۵:۴۲ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

۵:۲۸ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

آماده‌باش در صنعت فولاد آسیا؛

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/26

271750

فلزات آنلاین

1403/12/26

973636

فلزات آنلاین

1403/12/26

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/26

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/26

29198

فلزات آنلاین

1403/12/26

17975

فلزات آنلاین

1403/12/26

46715

فلزات آنلاین

1403/12/26

55899

فلزات آنلاین

1403/12/26

41670

فلزات آنلاین

1403/12/26

43790

فلزات آنلاین

1403/12/26

38300

فلزات آنلاین

1403/12/26

36352

فلزات آنلاین

1403/12/26

36527

فلزات آنلاین

1403/12/26

43216

فلزات آنلاین

1403/12/26

42024

فلزات آنلاین

1403/12/26

61794

فلزات آنلاین

1403/12/26

33748

فلزات آنلاین

1403/12/26

46053

فلزات آنلاین

1403/12/26

54563

فلزات آنلاین

1403/12/26

6871300