معاون مالی و سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: چادرملو در سال گذشته، موفق شد افزایش سرمایه خود به میزان هفت هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان را به ثبت برساند که در نتیجه سرمایه شرکت از مبلغ ۱۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان، به ۱۹ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، ازجمله شرکتهای همیشه خوشنام بازار سرمایه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو است که امسال توانسته با اجرای علمی ابزارهای مدیریت هزینه، ضمن ثبت فروش ۴۴ همتی در سال ۱۴۰۱ و دستیابی به حاشیه سود بیش از ۵۰ درصدی، سود خالص ۲۳ همتی را برای سهامداران خود به ارمغان بیاورد و شعار امسال یعنی رشد تولید و مهار تورم را جهادگونه به منصه ظهور برساند.
در همین راستا، اسماعیل خرم، معاون مالی و سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بیان کرد: درآمد شرکت در سال گذشته، بالغ بر ۴۳.۷ همت، سود خالص ۲۲.۸ همت و در نتیجه حاشیه سود خالص ۵۲ درصد بوده است.
وی همچنین به مهمترین نتایج عملیاتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال گذشته اشاره کرد و افزود: کسب جایگاه نخست کشور در تولید محصول کنسانتره آهن (خشک) در بین شرکتهای تولیدکننده این محصول، تحقق رکورد تولید در بخش آهن اسفنجی و فولاد از ابتدای بهرهبرداری کارخانجات مربوطه، پوشش ۱۰۵ درصدی برنامه تولید محصولات و حفظ جایگاه ششم شرکت در بازار سرمایه از نظر ارزش بازار در پایان سال ۱۴۰۱، از جمله دستاوردهای موفق چادرملو بوده است.
معاون مالی و سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد: چادرملو در سال گذشته، موفق شد افزایش سرمایه خود را به میزان هفت هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان به ثبت برساند که در نتیجه سرمایه شرکت از مبلغ ۱۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان، به ۱۹ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
خرم یادآور شد: اجرای تکنیکهای مدیریت هزینه شرکت، محدود به عوامل بهای تمامشده تولید نبوده است بلکه تلاش شده با مدیریتی جامعنگر و مستمر، سایر هزینههای عملیاتی و غیرعملیاتی شرکت نیز کاهش یابد. برای مثال، افزایش سرمایه سال گذشته شرکت از محل سود انباشته و مطابق با بند «ف» تبصره «۲» قانون بودجه سال ۱۴۰۱ صورت گرفت که مشمول نرخ مالیاتی صفر بود و این اقدام سبب شد با توجه به قرارداد حق انتفاع پروانه بهرهبرداری از معادن منعقده با ایمیدرو، ۱۰ درصد از مبلغ افزایش سرمایه انجام شده از مبلغ کل بدهی کسر و ضمن استفاده از معافیت مذکور و کاهش هزینههای شرکت، از خروج وجه نقد از شرکت جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که در ساختار بهای تمامشده تولید شرکتهای معدنی و صنعتی مثل چادرملو، هزینه مواد مستقیم، سهم قابل ملاحظهای دارد، تلاش شد تا با خرید بهینه سنگآهن (هم از نظر کیفیت و هم از نظر نرخ) از معادن مختلف کشور، هزینههای تولیدی شرکت نیز کاهش یابد.
معاون مالی و سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اجرای تکنیکها و ابزارهای روزآمد در حوزه مصرف انرژی را یکی دیگر از دلایل دستیابی به این موفقیت عنوان کرد.
انتهای پیام//