مدیرکل صمت استان اصفهان با اشاره به اینکه احیای واحدهای معدنی، یکی از مهمترین برنامهها در دولت سیزدهم است، گفت: ۱۱ معدن غیرفعال و راکد این استان طی سال گذشته احیا شد و به چرخه فعالیت بازگشت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایرنا، امیرحسین کمیلی بیان کرد: بازگرداندن این معادن به چرخه تولید، نشاندهنده توجه و اهتمام دولت سیزدهم مبنی بر فعال کردن هرچه بیشتر این ذخایر خدادادی کشور است.
وی با بیان اینکه فعالسازی معادن، اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده در استان را بهدنبال دارد، ادامه داد: حدود ۸۵۰ معدن در این استان دارای پروانه بهرهبرداری هستند که ۶۰ درصد این معادن فعال است.
مدیرکل صمت استان اصفهان عنوان کرد: در کنار احیای واحدهای تولیدی صنعتی، احیای معادن راکد نیز جزو برنامههای اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان است و اقدامات لازم را به صورت مستمر در این خصوص در دستور کار داریم.
کمیلی مطرح کرد: مزایدههای دیگری برای احیای واحدهای معدنی راکد در دستور کار است که در آینده اجرایی خواهد شد. اصفهان انواع گروههای مواد معدنی را در خود جای داده است و از نظر ظرفیت مواد معدنی به عنوان یکی از استانهای مطرح کشور محسوب میشود.
وی با بیان اینکه انواع مواد معدنی از جمله طلا، سرب، روی، آهن، مس، باریت و بنتونیت در استان اصفهان وجود دارد، خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰۰ معدن در استان اصفهان در زمینه سنگهای تزئینی و مصالح ساختمانی فعالیت میکنند که شامل انواع سنگهای ساختمانی، مرمریت، مرمر، گرانیت و تراورتن است.
بر اساس این گزارش، استان اصفهان از حیث تعداد معادن فعال رتبه اول، تعداد کل معادن دارای مجوز پروانه بهرهبرداری رتبه دوم و از نظر میزان ذخیره قطعی رتبه سوم و میزان استخراج اسمی رتبه پنجم را در کشور دارد.
انتهای پیام//