سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۰۲ /جمعه/۱۴ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۸:۰۶ /سه شنبه/۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فعال‌سازی معادن نیاز به همکاری نزدیک مدیران سازمان صمت و استانداری دارد

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس گفت: استان آذربایجان غربی به لحاظ تعداد پروانه بهره‌برداری در رتبه ۹ کشوری قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، عباس جرجانی در جلسه کارگروه احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس که در استان آذربایجان غربی برگزار شد، عنوان کرد: با توجه به اینکه استان آذربایجان غربی جزو معدود استان‌هایی است که در آن تعداد واحدهای غیرفعال تقریبا برابر با تعداد واحدهای فعال است، باید تلاش بی‌وقفه‌ای توسط مدیران سازمان صمت و  مدیران اجرایی استان انجام گیرد تا روند فعال سازی معادن در استان تسهیل شود.

وی در خصوص همکاری‌های مسئولان استانی در طرح احیا، بیان کرد: به نظر می‌رسد همه مسئولان اجرایی از استانداری، سازمان صمت و همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط با سازمان صمت به ویژه بخش خصوصی شامل خانه معدن و نظام مهندسی معدن، تمایل زیادی برای طرح احیا نشان دادند و فعال‌سازی تعداد ۲۰ واحد غیرفعال در این استان، نشان‌دهنده همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های مربوط در این امر است.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس با بیان اینکه با این وجود همچنان تعداد واحدهای غیرفعال استان قابل توجه است، تاکید کرد: در جلسه احیا مقرر شد عارضه‌یابی توسط خانه معدن و نظام مهندسی با سرعت بیشتر انجام شده و اطلاعات آن در اختیار ما قرار داده شود تا بتوانیم جلسه بعدی را با کمک همه دستگاه‌های اجرایی و ستاد تسهیل کشور برگزار کنیم.

جرجانی همچنین اضافه کرد: در جلسه کارگروه طرح احیا در استان آذربایجان غربی مقرر شد ۳۲ واحد در طول سال ۱۴۰۲ فعال‌سازی و احیا شده و در عین حال حدود ۱۳۳ محدوده هم تعیین تکلیف شوند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان صمت استانی موظف است به اتفاق سایر مسئولان استانی نسبت به تعیین تکلیف محدوده‌هایی که در لایه مزایده قرار دارند که بیش از ۵۰۰ معدن است اقدام و آنها را تعیین تکلیف کنند تا محدوده‌های موجود در لایه مزایده هر چه سریع‌تر در اختیار متقاضی قرار گیرد.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس در پایان یادآور شد: این لایه مزایده برای تعریف تعداد بیشتری از بسته‌های سرمایه‌گذاری در سال جاری حتما باید مورد استفاده قرار گیرد.

بهره‌برداران معادن با طرح احیا همکاری کنند

محمد دهقان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی نیز در ادامه جلسه بیان کرد: بهره‌برداران معادن باید در رابطه با معارضان محلی یا دولتی و بحث زیرساخت‌ها، همکاری‌های لازم را با طرح احیا داشته باشند.

وی اضافه کرد: طرح احیا سال گذشته موفق به فعال‌سازی ۲۰ معدن در آذربایجان غربی و تعیین تکلیف حدود ۴۰ معدن شده که نشان دهنده تلاش این تیم است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی تصریح کرد: فعال‌سازی ۳۲ معدن در سال ۱۴۰۲ در طرح احیا پیش‌بینی شده اما نکته این است که در مسیر دستیابی به این هدف علاوه بر سازمان صمت استان، به همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله کارگروه تعامل و شورای عالی معادن هم نیاز داریم.

دهقان ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که کمبود سرمایه، یکی از دلایل اصلی غیرفعال شدن معادن است که باید از طریق منابع بانکی و یا اضافه کردن شریک سرمایه‌گذاری این مسئله را تا حد توان رفع کنیم.

وی در ارتباط با برنامه‌های استانداری برای حمایت از طرح احیا، تصریح کرد: استاندار آذربایجان غربی قصد دارد در معادن بزرگ و کوچک، منابع مالی را از طریق بانک‌ها و یا جذب سرمایه‌گذار تامین کند که در این باره هم به کمک دستگاه دولتی و هم کمک سرمایه‌گذار بخش خصوصی نیاز داریم.

سرمایه‌های بلاتکلیف را فعال می‌کنیم

جلال دسترنج، معاون معدنی سازمان صمت استان آذربایجان غربی نیز در این نشست مطرح کرد: با توجه به شعار سال یعنی مهار تورم، رشد تولید و همچنین برنامه‌های ابلاغ شده از سوی وزارتخانه، باید معادن غیرفعال ابتدا عارضه‌یابی و سپس راهکاری برای حل مسائل و مشکلات آنها اندیشیده شود.

وی ادامه داد: امیدواریم در سال جاری با همکاری طرح احیا، ادارات صمت استان‌ها، استانداری، خانه معدن و سازمان نظام مهندسی معدن تعداد معادن راکد بیشتری را در سراسر کشور فعال‌سازی کنیم.

معاون معدنی سازمان صمت استان آذربایجان غربی در خصوص برنامه‌های معاونت معدنی سازمان صمت استان برای حمایت از طرح احیا، عنوان کرد:‌ برگزاری چندین دوره مزایده و استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای تعیین تکلیف معادن را بیش از پیش دنبال خواهیم کرد و همان طور که در جلسه مطرح شد، برای معادنی که در مزایده‌ها متقاضی ندارند، از ظرفیت ماده ۸۳ استفاده خواهیم کرد.

دسترنج در پایان یادآور شد: یکی از مهم‌ترین دلایل غیرفعال ماندن معادن به مسائل کلانی چون رکود بازار جهانی مسکن و یا کمبود نقدینگی بازمی‌گردد که ما تلاش داریم در کنار طرح احیا، برای این گونه مسائل هم چاره‌اندیشی کنیم.

در تامین اطلاعات طرح احیا همکاری خواهیم کرد

جمال کسیانی، رئیس خانه معدن استان آذربایجان غربی به رکود معادن استان اشاره کرد و گفت: غیرفعال شدن معادن در استان و اساسا در کشور، به عواملی از جمله رکود بازار مسکن، در مواردی دوری از بازار هدف، نبود واحدهای فرآوری به دلیل عدم وجود زیرساخت‌های لازم، معارضان محلی و دولتی، زمان اعلام حقوق دولتی، دستگاه‌های ذی‌ربط و مرتبط با بخش معدن و تامین ماشین آلات بازمی‌گردد.

وی تصریح کرد:‌ رونق یا رکود بازار مسکن به صورت مستقیم بر رونق معادن تاثیرگذار بوده و با توجه به وضعیت بازار جهانی مسکن، رکود در این بخش هم قابل پیش‌بینی بوده است.

رئیس خانه معدن استان آذربایجان غربی همچنین یادآور شد: در بخش زیرساخت، برق‌رسانی و جاده‌سازی، اولویت‌های ما در این استان است که در برخی از معادن هنوز موفق به اجرای آن نشده‌ایم.

کسیانی در پاسخ به درخواست مدیر اجرایی طرح احیا که خواستار همکاری خانه معدن استانی با معاونت معدنی و نظام مهندسی برای معرفی اولویت‌های زیرساختی و انتخاب جاده‌های شاهراهی برای فعال‌سازی تعداد بیشتری از معادن شد، از انجام همکاری و هماهنگی‌های لازم از سوی خانه معدن آذربایجان غربی خبر داد و تاکید کرد: هرگونه اطلاعاتی که منجر به فعال‌سازی و حل مشکلات تعداد بیشتری از معادن در این استان شود، در اختیار طرح احیا قرار خواهیم داد.

گفتنی است جلسه کارگروه طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در استان آذربایجان با حضور عباس جرجانی، مدیر اجرایی طرح احیا، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی، معاون معدنی استان آذربایجان غربی، رئیس سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان غربی، عضو کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ارومیه، رئیس و دبیر اجرایی خانه معدن در محل اداره کل صمت این استان برگزار شد.

انتهای پیام//

مدیر اکتشاف ایمپاسکو مطرح کرد:

۱۰:۲۵ /چهارشنبه/۵ دی ۱۴۰۳

علی‌رغم مخالفت‌های شدید زیست‌محیطی صورت پذیرفت؛

۶:۵۰ /دوشنبه/۲۶ آذر ۱۴۰۳

بازوی اکتشافی «ومعادن» گزارش داد؛

۷:۳۹ /چهارشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۳

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۳۳ /شنبه/۸ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

۱۵:۰۵ /شنبه/۳۰ تیر ۱۳۹۷

علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو

۱۳:۵۵ /جمعه/۲۵ اسفند ۱۳۹۶

داود رئیسی طی یادداشتی اختصاصی در «فلزات‌آنلاین» در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش معدن، نوشت:

۶:۰۴ /شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

داوود رئیسی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۸:۵۶ /جمعه/۸ مهر ۱۴۰۱

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در آستانه روز ملی صنعت و معدن؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۹ تیر ۱۳۹۷

فرشید سلطان‌زاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات

۱۴:۰۶ /شنبه/۲ تیر ۱۳۹۷

ارسال اولین محموله کنسانتره روی معدن «Century» پس از بازگشایی مجدد به چین

۱:۴۲ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۳۹۷

ظرفیت تولید روی دنیا تا سال آتی میلادی بیش از یک میلیون تن افزایش خواهد یافت،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

جهان وارد فاز جدیدی از زنجیره‌های تامین فلزات حیاتی شده است

۷:۱۹ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/13

235036

فلزات آنلاین

1403/10/13

657272

فلزات آنلاین

1403/10/13

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/13

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/13

26948

فلزات آنلاین

1403/10/13

14181

فلزات آنلاین

1403/10/13

43046

فلزات آنلاین

1403/10/13

47139

فلزات آنلاین

1403/10/13

43126

فلزات آنلاین

1403/10/13

42038

فلزات آنلاین

1403/10/13

30205

فلزات آنلاین

1403/10/13

31113

فلزات آنلاین

1403/10/13

29581

فلزات آنلاین

1403/10/13

38306

فلزات آنلاین

1403/10/13

36125

فلزات آنلاین

1403/10/13

60097

فلزات آنلاین

1403/10/13

28933

فلزات آنلاین

1403/10/13

43471

فلزات آنلاین

1403/10/13

48207

فلزات آنلاین

1403/10/13

5218500