سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۴۲ /شنبه/۲۶ بهمن ۱۳۹۸

دولت دوازدهم رقم زد؛

فعال‌سازی معادن کوچک مقیاس توسط ایمپاسکو

بر اساس اجرای طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این زمینه تاکنون ۱۳۳ معدن را در مسیر فعال‌سازی قرار داده که ۳۲ معدن فعال شده و همچنین در ۴۷۳ معدن بررسی‌های کلینیکی از قبیل شناخت مشکلات موجود در معدن و عارضه‌یابی صورت گرفته است.

بر اساس اجرای طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این زمینه تاکنون ۱۳۳ معدن را در مسیر فعال‌سازی قرار داده که ۳۲ معدن فعال شده و همچنین در ۴۷۳ معدن بررسی‌های کلینیکی از قبیل شناخت مشکلات موجود در معدن و عارضه‌یابی صورت گرفته است.

به گزارش «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، بخشی از فعالیت‌های سازمان ایمیدرو در حوزه‌های اکتشاف، توسعه و تجهیز، استخراج و فرآوری معادن با رعایت اصل ۴۴ برعهده این شرکت قرار گرفته و بر این اساس نظارت و مدیریت تعدادی از مجتمع‌ها و طرح‌های معدنی تحت مالکیت آن سازمان به این شرکت تفویض شده است.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) در سال ۱۳۹۲، هم‌سو با سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف توسعه اکتشاف و استخراج مواد معدنی در کشور برنامه راهبردی خود را مدون ساخت.

برون‌سپاری مدیریت و راهبری مجتمع و معادن تابعه

سال ۱۳۹۳ ایمپاسکو اقدام به تدوین و پیاده‌سازی راهبردها و سیاست‌های اجرایی جدید کرد و با هدف تهیه و تولید انواع مواد معدنی مورد نیاز کشور و توسعه پایدار بخش معدن در مناطق کمتر توسعه یافته و برای استفاده از توان بخش خصوصی، برون‌سپاری مدیریت و راهبری مجتمع‌های تابعه خود را به فعالان و سرمایه‌گذاران بخش را مورد هدف قرار داد.

همچنین مجتمع‌های فروکروم جغتای (خراســـان رضـــوی)، نفلیـــن سینیـــت کلیبــــر (آذربایجان شرقی)، سرب نخلک (اصفهان)، فسفات آسفوردی (یزد)، سنگ آهن جلال آباد (کرمـــان)، سنـــگ آهـــن گـل‌گهـــر (کرمـــان)، کک‌سازی زرند (کرمان) و سنگ آهن سیرجان (کرمان) در قالب قراردادهای بلندمدت به فعالان و سرمایه‌گذاران واگذار و امسال هم راهبری مجتمع پتاس خور و بیابانک (اصفهان) به بخش خصوصی انتقال یافت.

بر اساس این گزارش، سیاست واگذاری و برون‌سپاری مدیریت و راهبری مجتمع ها به بخش خصوصی منجر به افزایش تولید شده و این رشد تولید از انجام سرمایه‌گذاری‌های جدید، اصلاح خطوط و … محقق شده است.

افزایش اشتغال یکی از نتایج مثبت در واگذاری مجتمع‌های تابعه ایمپاسکو به حساب می‌آید، به گونه‌ای که قبل از واگذاری مجتمع سرب نخلک به بخش خصوصی ۱۵۰نفر در این مجتمع مشغول به کار بودند، اما بعد از واگذاری جهشی بیش از دو برابر در تعداد نیروی شاغل در این مجتمع را می‌توان مشاهده کرد.

توسعه عملیات اکتشافی در پهنه‌های کشور

بر اساس سیاست واگذاری مجتمع‌های تابعه به بخش خصوصی، تمرکز ایمپاسکو بر اکتشاف پهنه‌های اکتشافی کشور متمرکز شد و در سال های ۹۸- ۱۳۹۷ تعداد ۳۳ پروانه اکتشـــاف در استـــان‌هـــای خراســـان جنـــوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، همدان و آذربایجان شرقی اخذ شد که در دست اقدام و تکمیل مطالعات اکتشافی است.

همچنین تا پایان دی امسال تعداد ۱۳ پهنه اکتشافی به مساحت ۲۷ هزار کیلومتر مربع خاتمه یافت و این پهنه‌ها در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، سیستان و بلوچستان، کرمان و زنجان واقع شده‌اند.

اکنـــون ۱۱ پهنـــه بـــه مساحـــت ۳۶ هـــزار کیلومتر مربع، در مراحل پایانی تنظیم گزارش نهایی و ارسال به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت است و علاوه بر این امسال ۱۰ پهنه اکتشافی به مساحت ۵۳ هزار کیلومتر مربع از سوی این شرکت در استان‌های کهگیلویه و بویراحمـــد، اصفهـــان، هرمـــزگان، سیستـــان و بلوچستـــان، قزویـــن، گیلان، فارس، خراسان رضـــوی و جنـــوبی و چهـــارمحــال و بختیــاری دریافت شـده کـــه با برگـــزاری مناقصـــه‌های مربوطـــه، مشـــاوران ایــن پهنه‌هـــا مستقـــر و مشغول فعالیت شده‌اند.

بر اساس گزارشی از ایرنا، تا پایان آبان ماه ۹۸ بالغ بر۳۰ هزار متر حفاری در بخش‌های زغال‌سنگ، سنگ آهن و پلی‌متال از سوی این شرکت انجام شد و در بخش زغال‌سنگ، برنامه حفاری ۱۰۰ درصد محقق شد.

طرح احیاو توسعه معادن کوچک‌مقیاس

بر اساس اجرای طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس ایمپاسکو در این زمینه تاکنون ۱۳۳ معدن را در مسیر فعال‌سازی قرار داده که ۳۲ معدن فعال شده و همچنین در ۴۷۳ معدن بررسی‌های کلینیکی از قبیل شنـــاخت مشکـــلات موجـــود در معـــدن و عارضه‌یابی صورت گرفته است.

دستاوردهای طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس شامل، آمایش به‌روز، دقیق و جامع از معادن کوچک‌مقیاس کشور به تفکیک استانی، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی مانند ایمیدرو، معاونت معدنی وزارت صمت و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی، سازمان نظام مهندسی معدن، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، خانه معدن، انجمن‌ها و تشکل‌های ملی و استانی و … است.

علاوه بر این، همکاری گسترده با انجمن‌ها و بنگاه‌های بخش خصوصی در تصمیم‌سازی و عملیات طرح، همکاری و حمایت در ایجاد و توسعه بیش از هشت استارت‌آپ تخصصی معدن و صنایع وابسته، ایجاد شفافیت و اطلاع‌رسانی گسترده تمامی فعالیت‌ها به منظور ایجاد فرصت برابر برای تمامی بنگاه‌های تولیدی بخش معدن، حمایت از تولیدات دانش‌بنیان با انجام پروژه‌های پژوهشی و همچنین کارگاه‌های آموزشی در این زمینه اجرایی شد.

قراردادهـــای پژوهشــی با رویکــرد بــه فناوری جدید

ایمپاسکـــو امســال در ســـال ۹۸ موفــق بــه انعقـــاد ۶ قـــرارداد جدیـــد پژوهشـــی در زمینه فنـــاوری‌هـــای جدیـــد در بخـــش معـــدن و ۱۲تفاهم‌نامه پژوهشی و آموزشی با دانشگاه‌ها و م وسسه‌های تحقیقاتی شده و علاوه بر این امسال پنج طرح پژوهشی با اثربخشی بالا به پایان رسیده که دو مورد آن با موفقیت اجرایی و مابقی در حال برنامه‌ریزی برای اجرای صنعتی است.

همچنین با توجه به سیاست حمایت از پایان‌نامه‌هـــای دانشجـــویی در زمینـــه‌های فناوری‌های بخش معدن، از ابتدای سال ۹۸ تاکنون ۱۵ پایان نامه دانشجویی در موضوع‌های مورد نیاز شرکت مورد حمایت قرار گرفته است.

هم‌افزایی با بخش خصوصی در مسیر چشم‌انداز

بر اساس چشم‌انداز تعریف شده، ایمپاسکو تا سال ۱۴۰۴ به وسیله هم‌افزایی با بخش خصوصی توانمند، به یک شرکت معدنی مرجع در اکتشاف، یک شرکت کارآمد در استخراج و فرآوری و یک شرکت نوآور در توسعه مواد معدنی در کشور تبدیل خواهد شد.

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۳۳ /شنبه/۸ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

۱۵:۰۵ /شنبه/۳۰ تیر ۱۳۹۷

علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو

۱۳:۵۵ /جمعه/۲۵ اسفند ۱۳۹۶

داود رئیسی طی یادداشتی اختصاصی در «فلزات‌آنلاین» در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش معدن، نوشت:

۶:۰۴ /شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

داوود رئیسی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۸:۵۶ /جمعه/۸ مهر ۱۴۰۱

به نگاه جدیدی برای توسعه بخش معدن نیازمندیم؛

۱۰:۳۴ /یکشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۰

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در آستانه روز ملی صنعت و معدن؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۹ تیر ۱۳۹۷

ارسال اولین محموله کنسانتره روی معدن «Century» پس از بازگشایی مجدد به چین

۱:۴۲ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۳۹۷

ظرفیت تولید روی دنیا تا سال آتی میلادی بیش از یک میلیون تن افزایش خواهد یافت،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

جهان وارد فاز جدیدی از زنجیره‌های تامین فلزات حیاتی شده است

۷:۱۹ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

اتفاق نظر فعالان بخش معدن؛

۹:۰۷ /شنبه/۳۰ آذر ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/1

237679

فلزات آنلاین

1403/11/1

665606

فلزات آنلاین

1403/11/1

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/1

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/1

24598

فلزات آنلاین

1403/11/1

14031

فلزات آنلاین

1403/11/1

41198

فلزات آنلاین

1403/11/1

48908

فلزات آنلاین

1403/11/1

44236

فلزات آنلاین

1403/11/1

42676

فلزات آنلاین

1403/11/1

30908

فلزات آنلاین

1403/11/1

30523

فلزات آنلاین

1403/11/1

29443

فلزات آنلاین

1403/11/1

38984

فلزات آنلاین

1403/11/1

37329

فلزات آنلاین

1403/11/1

60860

فلزات آنلاین

1403/11/1

28415

فلزات آنلاین

1403/11/1

43327

فلزات آنلاین

1403/11/1

48261

فلزات آنلاین

1403/11/1

5247800