سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۳۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۱۹ /شنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۲

نصب ۳۰ دستگاه غبارگیر در شرکت فولاد خوزستان برای کنترل آلاینده‌ها

قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی از پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه «wind fencing» (دیوار توری) با هدف کنترل گرد و غبار برای اولین بار در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی«فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، علیرضا مخبر دزفولی در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی، بیان کرد: شرکت فولاد خوزستان طی یک سال اخیر، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های زیست‌محیطی سرمایه‌گذاری داشته است و در ششمین اجلاس مسئولیت‌های اجتماعی با حضور وزارتخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ خصوصی با تمرکز بر حفاظت از محیط زیست که برای بررسی فعالیت‌های صنایع بزرگ کشور برگزار شد، تندیس زرین مسئولیت‌های اجتماعی با تمرکز بر حوزه محیط زیست به شرکت فولاد خوزستان اهدا شد.

وی افزود: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در بازدیدی که اخیرا از فعالیت‌های زیست محیطی شرکت فولاد خوزستان داشتند، پس از بررسی گزارشات و راستی‌آزمایی و تایید این عملکرد توسط سازمان حفاظت از محیط زیست استان خوزستان، فولاد خوزستان را الگویی مناسب برای حفاظت از محیط زیست در صنایع کشور معرفی کردند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی با اشاره به چالش‌های مهم شرکت فولاد خوزستان، عنوان کرد: چالش اول این است که تکنولوژی‌های تولید به‌روز نبوده و نسبتا قدیمی هستند؛ از این رو آلایندگی‌هایی را به همراه دارند. چالش دوم این است که در سال‌های گذشته، شرکت فولاد خوزستان در ۳۰ کیلومتری شهر قرار داشت اما امروز می‌بینیم که شهر به سمت شرکت حرکت داشته و مناطق مسکونی به شرکت بسیار نزدیک شده‌اند؛ از این رو طبیعتا کمترین آلایندگی، مشکلاتی برای مردم ایجاد می‌کند؛ از طرفی محاصره شرکت توسط مناطق مسکونی، جلوی توسعه شرکت را گرفته است.

مخبر دزفولی با اشاره به نقش این شرکت در اشتغال‌زایی پایدار، مطرح کرد: شرکت فولاد خوزستان در سال گذشته و امسال علی‌رغم اینکه اکثر بنگاه‌های اقتصادی در حال تعدیل نیرو هستند، یک هزار و ۱۰۰ نفر از جوانان بومی استان را جذب کرده و سهم بسزایی در اشتغال‌زایی داشته است.

وی در تشریح اقدامات زیست‌محیطی این شرکت برای کاهش غبار در داخل و بیرون شرکت، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰ دستگاه غبارگیر در شرکت فولاد خوزستان برای کنترل آلاینده‌ها، فعال و ۱۷ غبارگیر هم در مرحله راه‌اندازی هستند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در خصوص تعهد این شرکت به کاهش گرد و غبار، از پروژه‌ای به نام «wind fencing» یا (توری باد) نام برد که برای اولین بار در صنایع کشور، تعریف شده و‌ در حال اجراست.

مخبر دزفولی خاطرنشان کرد: در خاورمیانه تنها یک کشور آن هم در مساحتی بسیار کوچک‌تر از مساحتی که در شرکت فولاد خوزستان پوشش داده شده، اقدام به اجرای این پروژه کرده است و در کل دنیا هم کشورهای بسیار معدودی اقدام به اجرای این پروژه کرده‌اند. توری‌های به‌کاررفته با ارتفاع ۲۸ متر، حدودا ۴۰ هکتار از منطقه‌‎ای که محل نگهداری مواد اولیه و خاستگاه آلاینده‌ها در شرکت است را محصور می‌کنند.

وی یادآور شد: ارزش روز و هزینه اجرای کامل این پروژه، حدود یک هزار میلیون تومان است و با نصب این دیوارهای توری، با توجه به بازخوردی که از نمونه‌های مشابه داریم، ۸۵ درصد کاهش آلودگی را به دنبال خواهد داشت. این پروژه عظیم ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در پایان اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان پنج برابر الزامات زیست‌محیطی یعنی ۵۳۵ هکتار جنگل‌کاری و ایجاد فضای سبز داشته است؛ در زمینه نوسازی تجهیزات تولید، با مدیریت عالی سازمان و تیم مدیریتی فعلی، اقداماتی را آغاز کردیم و در جهت تسهیل دسترسی سازمان حفاظت از محیط زیست استان خوزستان، اطلاعات آلاینده‌ها روزانه و به صورت برخط در اختیار این سازمان قرار می‌گیرد و با این واسطه تحت نظارت سازمان محیط زیست کشور قرار گرفته‌ایم.

انتهای پیام//

بدون حضور کارشناسان خارجی انجام شد؛

۹:۲۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در جلسه با راه‌آهن هرمزگان مطرح شد؛

۱۰:۵۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازدید از مجتمع فولاد غدیر نی ریز مطرح شد؛

۹:۱۲ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300