به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، محمدرضا موثقینیا در حاشیه دهمین همایش جایزه ملی بهرهوری معدن و صنایع معدنی ایران که روز یکشنبه ۱۷ تیر ماه با حضور معاون معدنی وزیر صمت، رئیس سازمان ملی بهرهوری و جمعی از مدیران و فعالان عرصه معدن و صنایع معدنی کشور در محل سالن همایشهای بینالمللی ارم برگزار شد، اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه همواره در همه بخشها پیشگام بوده است و موتور محرکهای برای شرکتهای بزرگ و کوچک کشور محسوب میشود. این شرکت در شاخصهای اقتصادی کشور دارای نقش بسزایی است و امیدواریم به همت مدیران و کارکنان این شرکت روزبهروز به میزان بهرهوری آن افزوده شود.
وی با بیان اینکه بهرهوری در زندگی نیاکان ما ریشه دارد، افزود: بهرهوری موضوعی جدا از زندگی ما نیست. بهرهوری در تمام سطوح قابل ارزیابی است و در صورتی محقق میشود که همه ارکان یک مجموعه در این زمینه تلاش کنند زیرا هر بخش بسته به بخش دیگری است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه بهرهوری باید به طور جامع در کشور محقق شود، عنوان کرد: همه ارکان جامعه باید این روند فعالیت را دنبال کنند تا بتوان به موفقیت رسید.
موثقینیا با بیان اینکه کشور ایران رتبه نهم تولید سنگآهن، رتبه پنجم تولید مس و رتبه ششم تولید روی جهان را در اختیار دارد، تصریح کرد: در سال گذشته ۱۱۰ میلیون تن سنگآهن، ۳۲ میلیون تن فولاد و ۲۰ میلیون تن محصولات فولادی داشتیم که آمار بسیار خوبی است.
وی مطرح کرد: در برنامه هفتم ۱۳ درصد برای معادن و حدود ۸.۵ درصد برای صنایع رشد سالانه برنامهریزی شده است. ما امروز تا ۷ درصد را در حوزه معادن داریم و برای رسیدن به برنامه هفتم باید شاخصهای بهرهوری را افزایش دهیم و تلاش مضاعف و جهادی داشته باشیم.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو اظهار داشت: ما برای دستیابی به این رشد برنامهریزی کردهایم و معتقدیم که این امر با همکاری بخش خصوصی و دولتی محقق خواهد شد. در همین راستا، اولین محور استفاده از فناوریهای جدید است.
موثقینیا ابراز کرد: رشد دانش پایه صادراتمحور نیاز به برنامه جدید دارد و باید با همت دانشمندان و نخبگان به فناوریهای لازم دست یابیم.
وی با بیان اینکه طی سه سال، در هر سال حدود ۵۰ همت عدمالنفع در صنایع فولادی داشتیم، خاطرنشان کرد: باید مصرف انرژی شامل آب، برق و گاز را بهینه کنیم تا در سال جاری این شرایط تکرار نشود.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با تاکید بر اینکه افزایش بهرهوری نیروی انسانی در این زمینه بسیار مهم است، گفت: افزایش بهرهوری نیروی انسانی به سایر موضوعات نیز مرتبط است. عزم همگانی در سلسله مراتب دولتی و بخش خصوصی نیاز است تا با ایجاد قوانین مناسب، نیروی انسانی را حفظ کنیم.
موثقینیا در پایان یادآور شد: معدن ثروتی قابلارائه در بازارهای جهانی است؛ ازاینرو باید در راستای تحقق رشد و توسعه در این بخش، تلاش مضاعف داشته باشیم.
انتهای پیام//