مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: با افتخار طی دو سال اخیر توانستهایم بر تمامی مشکلات غلبه کنیم و مسیر تعالی را با تکیه بر دانش و تجربه متخصصان داخلی به نحو احسن بپیماییم.
عطااللّه معروفخانی در گفتو گو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» در خصوص رویکرد شرکت فولاد هرمزگان طی سالهای اخیر، بیان کرد: فولاد هرمزگان همواره بقای خود در فضای رقابتی کسبوکار را در توسعه پایدار میداند. بر این اساس، از سال ۱۴۰۰ و ابتدای دولت سیزدهم، اجرای چهار طرح بزرگ توسعهای را در دستور کار قرار داد و پروژههای بزرگی همچون مگامدول احیا مستقیم فولاد هرمزگان به ظرفیت یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن، سیلوهای ذخیرهسازی آهن اسفنجی به ظرفیت ۳۰ هزار تن، واحد دوم گازهای صنعتی به ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت و مگامدول احیا مستقیم ستاره سیمین هرمز به ظرفیت یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن را آغاز کرد.
وی تصریح کرد: این پایان پروژههای توسعهای فولاد هرمزگان نبود بلکه در سال ۱۴۰۲ نیز در ادامه طرحهای توسعهای خود، با سرمایهگذاریهای هدفمند در زنجیره فولاد، چهار طرح بزرگ دیگر را در ابتدای دهه مبارک فجر سال جاری با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگزنی کرد. این طرحها شامل افزایش ظرفیت فولادسازی از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال، احداث واحد ریختهگری و نورد پیوسته با ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن در سال و احداث واحد تولید گازهای صنعتی شماره سه با ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب در ساعت بود. ارزش این پروژهها هماکنون به دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورو میرسد و با بهرهبرداری از آنها در آیندهای نزدیک، شاهد اشتغالزایی بیش از سه هزار نفری در این طرحها خواهیم بود.
تحقق رویای تولید فولاد سبز توسط فولاد هرمزگان
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه حرکت به سمت فولاد سبز، از دیگر رویکردهای فولاد هرمزگان همپای شرکتهای بزرگ فولادی دنیاست، خاطرنشان کرد: از این رو در پروژه مهم دیگر به عنوان نخستین فولادساز ایرانی، اقدام به انعقاد تفاهمنامه تامین هیدروژن مازاد از شرکت نفت ستاره خلیج فارس کردهایم تا با بهکارگیری آن در خط تولید خود، برای نخستین بار گامهای اولیه برای تحقق رویای تولید فولاد سبز در کشور را برداریم.
معروفخانی در ادامه به حرکت فولاد هرمزگان در مسیر تعالی اشاره کرد و گفت: حرکت در مسیر سرآمدی، لازمه حضور موفق سازمانها در فضای رقابتی و پرتلاطم کسبوکار امروزی است و رونق تولید از سازمانها و بنگاههای متعالی حاصل میشود؛ بنابراین زمانی میتوانیم به رونق تولید امید داشته باشیم که سازمان در مسیر تعالی قرار گیرد. از این رو، سازمانی سرآمد است که بتواند رضایت همه ذینفعان سازمان از جمله سهامداران، کارکنان، مشتریان، شرکای تجاری، جامعه و تمام افراد و سازمانهایی که از سود سازمان منتفع و از ضرر آن متضرر میشوند را برآورده سازد.
وی خاطرنشان کرد: شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در صنعت فولاد کشور، در جهت خلق ارزش مشترک برای تمام ذینفعان سازمان، همواره خود را متعهد به حرکت در مسیر تعالی میداند که ۱۰۰ البته کسب نتایج موفقیتآمیز فولاد هرمزگان، مهر تاییدی بر تعهد کارکنان و حرکت این شرکت در مسیر تعالی است. به همین سبب در بیست و یکمین همایش ملی تعالی سازمانی، موفق شدیم برای دومین بار و با امتیاز بالاتر نسبت به دوره قبلی، تندیس بلورین جایزه ملی تعالی سازمانی را کسب کنیم.
حرکت «هرمز» بر لبه فناوری روز و دانش
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پایان به دلایل کسب دومین تندیس بلورین اشاره کرد و یادآور شد: ثبت دهها رکورد تولیدی کمی و کیفی طی دو سال گذشته، آغاز طرحهای توسعهای بزرگ و ارزشآفرین، کسب افتخارات متعدد ملی و بینالمللی، حرکت بر لبه تکنولوژی روز و دانش، اجرای طرحهای بهرهور، شروع تحول دیجیتال، استفاده از نیروهای نخبه و کارآمد و دهها مورد دیگر، از جمله توانمندیها و افتخارات فولاد هرمزگان در دو سال اخیر را نشان میدهد علاوه بر این، توانستهایم بر تمامی مشکلات غلبه کنیم؛ مسیر تعالی را استوار بپیماییم و به کسب تندیسهای ارزشمندتر در سالهای آتی بیندیشیم.
انتهای پیام//