وی افزود: بیابانزدایی از مناطق مختلف، نیازمند انجام عملیات نهالکاری، مراقبت و بادشکنهای زنده و غیرزنده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه امروز گرد هم آمدیم تا از بحرانهای احتمالی در حوزههای آلودگی هوا و گرد و غبار پیشگیری کنیم، خاطرنشان کرد: در این راستا نیازمند کمکهای بیشتری در سطح ملی هستیم و جا دارد از اقدامات زیستمحیطی شرکت فولاد مبارکه و مشارکت این مجموعه در کاشت نهال تقدیر و تشکر کنیم.
علیرضا کاظمی، معاون سرمایههای انسانی و سازماندهی فولاد مبارکه نیز در این آیین عنوان کرد: فولاد مبارکه صنعت دوستدار محیط زیست و حامی طرح کاشت یک میلیارد نهال در کشور است.
وی تصریح کرد: امروز شاهد آغاز عملیات کاشت نهال در مساحتی بالغ بر ۳۰۰ هکتار در اراضی طالخونچه شهرستان مبارکه هستیم. شرکت فولاد مبارکه نیز برای کاشت نهال در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ هکتار در همین منطقه تعهد داده است. این شرکت در استراتژیهای خود همواره اعلام داشته که حافظ محیط زیست است و در این راستا ۴۳ درصد از اراضی زیستبوم خود را به فضای سبز اختصاص داده است.
کاظمی مطرح کرد: شرکت فولاد مبارکه به عنوان صنعت دوستدار محیط زیست، اقدامات زیادی در راستای حفاظت از محیط زیست انجام داده است که از جمله میتوان به تعهد برای تولید ۶ میلیون اصله نهال در دو فاز اشاره کرد. بسیار خرسندیم که شرایط کاشت نهال در ۳۰۰ هکتار از اراضی طالخونچه شهرستان مبارکه فراهم شده است.
معاون سرمایههای انسانی و سازماندهی فولاد مبارکه ادامه داد: این شرکت در راستای کاهش میزان مصرف آب نیز سرمایهگذاریهای زیادی داشته؛ بهگونهای که توانسته است میزان مصرف آب موردنیاز خود از زمان بهرهبرداری در سال ۱۳۷۱ تاکنون را بهینهسازی و تا ۸۶ درصد کاهش دهد و با استمرار این سرمایهگذاریها تا سال ۱۴۰۴، از برداشت آب خام از زایندهرود بینیاز خواهد شد. این شرکت به عنوان صنعت دوستدار محیط زیست، حامی اقدامات زیستمحیطی از جمله مشارکت در کاشت یک میلیارد اصله نهال در کشور است.
انتهای پیام//