در هفته منتهی به ۲۵ تیر ماه، به دلیل افزایش دمای هوا و به تبع آن، رشد مصرف برق در کشور، شرکت توانیر به شرکتهای فولادی اعلام کرد که باید مصرف برق خود را تا ۹۰ درصد کاهش دهند. از آنجا که بخش ذوب و ریختهگری بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص میدهد، شرکتهای فولادی تولیدکننده اسلب، بلوم و بیلت همچون فولاد هرمزگان، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت فولاد خوزستان و آهن و فولاد ارفع، با توجه به قطعی برق نتوانستند تولید مطلوبی را انجام دهند و بعضا به تعمیرات تجهیزات و ماشینآلات روی آوردند؛ در نتیجه عرضهای در بورس کالا نداشتند. ضمن اینکه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری نیز به دلیل عدم تولید تختال و ورق فولادی در فولاد مبارکه، مواد اولیهای دریافت نکرد. با این حال، شرکتهایی همچون فولاد خوزستان، چادرملو و فولاد خراسان، آهن اسفنجی، کنسانتره و میلگرد در بورس کالا عرضه و معامله کردند.
چادرملو ۲۵ هزار تن کنسانتره در بورس کالا به فروش رساند
یکشنبه ۲۰ تیر ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۲۵ هزار تن کنسانتره سنگآهن را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران به فروش رساند.
نمودار ۱ نشان میدهد یکشنبه ۲۰ تیر ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۲۵ هزار تن کنسانتره سنگآهن را در بورس کالا ایران عرضه کرد که همین میزان تقاضا ثبت شد و در نهایت تمامی عرضه چادرملو به فروش مورد معامله قرار گرفت.
قیمت پایه کنسانتره چادرملو در این عرضه ۲۶ هزار و ۵۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم بود که بدون رقابت با همین قیمت معامله شد. چادرملو توانست از معامله کنسانتره خود ۶۶میلیارد و ۲۵۰میلیون تومان درآمد کسب کند.
معامله ۱۴ هزار تنی آهن اسفنجی فولاد خوزستان
شرکت فولاد خوزستان در هفته منتهی به ۲۵تیر ماه، دو نوبت عرضه آهن اسفنجی انجام داد و توانست ۱۴ هزار تن را مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۲ نشان میدهد شرکت فولاد خوزستان یکشنبه ۲۰ تیر ماه، برای نخستین با توانست هفت هزار تن آهن اسفنجی خود را در بورس کالای ایران معامله کند.
نمودار ۲ نشان میدهد یکشنبه ۲۰ تیر ماه، شرکت فولاد خوزستان برای نخستین بار ۵۰هزار تن آهن اسفنجی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن سه هزار و ۵۰۰تن تقاضا وجود داشت و این شرکت دوهزار تن را معامله کرد. فولاد خوزستان باقی محصول خود را به مچینگ برد و موفق شد پنج هزار تن دیگر را در این تالار مورد معامله قرار دهد و به این ترتیب جمع معاملات این شرکت در بورس کالا به هفت هزار تن رسید.
فولاد خوزستان، آهن اسفنجی را به قیمت هشت هزار و ۳۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم عرضه کرد که معامله بدون رقابت و افزایش قیمت انجام شد. این شرکت توانست از معامله انجام شده پنج میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان درآمد کسب کند.
همچنین فولاد خوزستان سهشنبه ۲۲ تیر ماه، موفق شد هفت هزار تن آهن اسفنجی خود را در بورس کالای ایران معامله کند.
نمودار ۳ حاکی از آن است که سهشنبه ۲۲تیر ماه، شرکت فولاد خوزستان برای دومین بار طی یک هفته، ۵۰ هزار تن آهن اسفنجی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن، هفت هزار تن تقاضا وجود داشت و این شرکت به همین میزان معامله را انجام داد.
فولاد خوزستان، آهن اسفنجی را به قیمت هشت هزار و ۳۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم عرضه کرد که معامله بدون رقابت و افزایش قیمت انجام شد. این شرکت توانست از معامله انجام شده پنج میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان درآمد کسب کند.
فولاد خراسان ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد در بورس کالا فروخت
چهارشنبه ۲۳ تیر ماه، شرکت فولاد خراسان موفق شد ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۴ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان، چهارشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۴۷ هزار و ۶۷۴ تنی مواجه شد و به میزان ۱۰ هزار و ۳۲ تن معامله صورت گرفت.
«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۵هزار و ۹۹۷ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۵۴ هزار و ۲۷۹ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته ۱۵۴ میلیارد و ۷۷۲ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
انتهای پیام//