سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۱:۵۸ /دوشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۹:۳۶ /دوشنبه/۱۰ بهمن ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

لازمه توسعه معادن، تغییر نگرش تکنیک معدن‌کاری است

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: اگر در این برهه از زمان از تکنولوژی روز دنیا و دانش فنی لازم استفاده نکنیم، به لحاظ اقتصادی به مسائلی برخورد خواهیم کرد که شاید برای حل آن دچار تنش شویم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، اردشیر سعدمحمدی در ششمین همایش بین‌المللی سنگ‌آهن ایران، بیان کرد: در حال حاضر ۱۸۰ میلیارد تن ذخایر سنگ‌آهن جهان و میزان ذخایر آهن محتوای این کانسنگ ۸۵ میلیارد تن است. نزدیک به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن سنگ‌آهن استخراجی سالانه دنیاست. چهار کشور به عنوان سرگروه استخراج سنگ‌آهن در دنیا مطرح هستند. استرالیا در سال گذشته ۹۰۰ میلیون تن، برزیل ۳۸۰ میلیون تن، چین ۳۶۰ میلیون تن و هندوستان ۲۴۰ میلیون تن سنگ‌آهن استخراج داشته‌اند.

وی در همین راستا افزود: در حال حاضر در کشور حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن ذخیره قطعی موجود است. امروز میزان سرمایه‌گذاری در بخش فولاد نزدیک به ۴۹ میلیون تن و ظرفیت ایجاد شده در کشور نزدیک به ۷۵ میلیون تن فولاد بوده و چیزی بالاتر از ۵۵ میلیون تن مطرح است. حال با توجه به مشکلات برق و گاز که در شرایط حاضر با آن مواجه هستیم، اگر فرض کنیم که ۱۰ درصد ظرفیت قابلیت تولید داشته باشد، این نکته به نظر می‌آید که مهم‌ترین برنامه برای کشور، اکتشاف سنگ‌آهن است زیرا ذخیره موجود بیش از ۱۲ تا ۱۵ سال آینده را کفاف نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری در این بخش، تصریح کرد: در آهن اسفنجی بیش از ۱۰۵ یورو و در فولاد بیش از ۲۱۰ یورو به ازای هر تن سرمایه‌گذاری شده است.

سعدمحمدی در ادامه اضافه کرد: اگر قرار است این سرمایه‌گذاری‌ها تبدیل به گردش شود، باید خوراک آن نیز آماده شود. بنابراین کشور باید برنامه مدونی برای اکتشاف ذخایر سنگ‌آهن تدوین کند و حتی نیم‌نگاهی به کشور‌های اطراف برای سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تکنیک معدن‌کاری امروز ما چه در بخش طراحی، چه در بخش ماشین‌آلات و چه در بخش نیروی انسانی نیازمند تغییر نگرش و یک برنامه مدون است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تاکید کرد: میزان راندمان کارخانه‌های روز دنیا در بخش کنسانتره با شرایط فعلی ما، حتی در بهترین معادن کشور فاصله زیادی دارد. اگر به این تغییرات توجه نکنیم، این فاصله‌ها یعنی پول و سرمایه‌گذاری که می‌توان با سود بیشتر ایجاد کرد.

سعدمحمدی در پایان یادآور شد: در بخش سنگ‌آهن با هماهنگی‌های بخش خصوصی و وزارت صمت، می‌توانیم میزگرد‌هایی تشکیل دهیم و برنامه‌های هدفمندی را تدوین کنیم. همچنین برای رسیدن به آن برنامه‌ها، باید استراتژی‌های مناسب را در دستور کار قرار دهیم تا پایش آن توسط سیستم‌های نظارتی شکل بگیرد. در این صورت مشکلاتی احتمالی را کم‌رنگ‌تر می‌کنیم.

انتهای پیام//

آرش فرشیدفر، مدیر کارخانه شرکت فولاد شرق کاوه در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۰ /شنبه/۳ خرداد ۱۴۰۴

سید علیرضا موسوی، مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۸ /شنبه/۲۴ آذر ۱۴۰۳

ابوالقاسم مختاری اردکانی، مدیرعامل شرکت صبا امید غرب خاورمیانه در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۱۶ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

غلامرضا هاشمی مرند، عضو هیئت مدیره و معاون توسعه معدنی و صنعتی شرکت صبانور در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۸:۰۱ /شنبه/۷ بهمن ۱۴۰۲

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بافق در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۳۲ /شنبه/۱۶ دی ۱۴۰۲

آرش فرشیدفر، مدیرکارخانه شرکت فولاد شرق کاوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۱۴ /شنبه/۲۰ آبان ۱۴۰۲

ابوالقاسم مختاری اردکانی، مدیرعامل شرکت صبا امید غرب خاورمیانه طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۲:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مهرداد اکبریان، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ‌آهن ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۲ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

همگام با کاهش تقاضای فولاد رخ خواهد داد؛

۷:۰۵ /دوشنبه/۱۰ دی ۱۴۰۳

بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده،

۱۰:۲۹ /سه شنبه/۴ دی ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/25

224083

فلزات آنلاین

1404/03/25

858230

فلزات آنلاین

1404/03/25

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/25

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/25

29819

فلزات آنلاین

1404/03/25

16025

فلزات آنلاین

1404/03/25

46363

فلزات آنلاین

1404/03/25

65608

فلزات آنلاین

1404/03/25

47680

فلزات آنلاین

1404/03/25

42960

فلزات آنلاین

1404/03/25

41280

فلزات آنلاین

1404/03/25

37961

فلزات آنلاین

1404/03/25

36811

فلزات آنلاین

1404/03/25

43017

فلزات آنلاین

1404/03/25

38809

فلزات آنلاین

1404/03/25

59885

فلزات آنلاین

1404/03/25

34843

فلزات آنلاین

1404/03/25

43840

فلزات آنلاین

1404/03/25

59103

فلزات آنلاین

1404/03/25

6774100