معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: به دنبال این هستیم که با توسعه محصولات سبد مس، زنجیره ارزش افزوده این صنعت را ارتقا دهیم که این مسیر از مرکز نوآوری و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) میگذرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران، غلامرضا ملاطاهری در حاشیه بازدید از دبیرخانه رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس در مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان، بیان کرد: صنعت مس در زمینه نوآوری و فناوری ابتدای راه است و شرکت ملی صنایع مس ایران با ابتکار راهاندازی مرکز نوآوری شهید ستاری و تاسیس صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) به عنوان سومین صندوق سرمایهگذاری کشور، میتواند به توسعه فناوری در حوزه صنعت مس کمک کند.
وی افزود: با تمام قدرت از توسعه مرکز نوآوری حمایت میکنیم و امیدواریم با برگزاری رویدادهای ملی در این مرکز بتوانیم ایدهها و شرکتهای دانشبنیان را تا رسیدن به محصول دانشبنیان و مرحله تجاریسازی مورد حمایت قرار دهیم. خوشبختانه برنامههای ریسیوچ در این رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس دیده شده که میتواند در معرفی ایدهها به شرکتهای دانشبنیان شرکتکننده کمک کند؛ شرکتکنندگان میتوانند فناوریهای منتج به محصولات مورد نیاز را شناسایی و از رفرنسهای خارجی استفاده کنند و در نهایت ما نیز کمک حال آنها خواهیم بود.
معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: ایدهها و شرکتهای دانشبنیانی که در این رویداد ملی ورود کنند، در مرکز نوآوری فضای دسترسی در اختیار خواهد داشت و ما میتوانیم آنها را مورد شتابدهی قرار داده تا زودتر به محصول برسند و این فرصت خوبی است که میتوانند در قالب مشارکت و تاسیس شرکت به سودآوری برسند که منفعت آن به خود، شرکت ملی صنایع مس ایران و جامعه هم میرسد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای برنامه بازدید معاون طرح و برنامه و بودجه شرکت ملی صنایع مس ایران از مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان، روحالله ابوالهادی، دبیر رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس و مدیر مرکز نوآوری شهید ستاری گزارشی از اقدامات انجام شده در برگزاری این رویداد ارائه کرد.
وی اظهار داشت: یکی از موضوعات مغفول مانده در منطقه و مرتبط با صنعت مس، صنایع پاییندستی مس است که رونق این حوزه میتواند در اشتغالزایی، ارزش افزوده و اقتصاد کشور اثرگذار باشد و به رفع مشکلات کمک کند. از اهمیت دیگر صنایع پاییندستی مس میتوان به جلوگیری از خامفروشی اشاره کرد.
ابوالهادی عنوان کرد: این رویداد در هفت حوزه تخصصی شامل ساختمان، مخابرات و الکترونیک، زیرساخت، حوزه شیمیایی، حملونقل، انرژیهای نو و صنایع غیرالکتریکی طراحی و بخشبندی شده و دلیل این کار نیز برقراری ارتباط مستقیم و تخصصی با مخاطبان و صاحبان فناوری در حوزه خاص خود در سراسر کشور است.
در جریان این بازدید، حسین محققی، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بر اهمیت برگزاری این رویداد تاکید کرد و گفت: همه توان و حمایت خود را در برگزاری این رویداد مهم به کار خواهیم برد. این رویداد میتواند نقش بسزایی در شناسایی و شکوفایی ایدههای برتر و ارتباط موثر بین اساتید دانشگاهها، نخبگان و دانشجویان داشته باشد.
وی تصریح کرد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان از زمان شروع به کار مرکز نوآوری شهید ستاری، اقدامات موثری در راستای حمایت از ایدهها و کسبوکارهای نو داشته و برگزاری این رویداد نیز کمک زیادی به شناسایی نیازهای صنعت بزرگ مس خواهد کرد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همچنین به اخذ مجوز فعالیت صندوق «cvc» اشاره کرد و یادآور شد: راهاندازی این صندوق میتواند گام بلندی در راستای ایجاد و توسعه بنگاههای کوچک و متوسط (SME) و در نتیجه اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه باشد.
انتهای پیام//