مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: با توجه به کاهش ذخایر معدنی، باید با استفاده از طرحهای نوآورانه به سمت فرآوری معادن جدید که همان باطلههاست، حرکت کنیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، امیرعلی طاهرزاده در همایش نخستین رویداد ملی صنعت دانشبنیان، بیان کرد: با توجه به سرعت جهانی شدن و رقابتپذیری در صنعت فولاد، افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد این صنعت مهم شده که تنها از طریق اقتصاد دانشبنیان و دانشمحور امکانپذیر است. در این میان یکی از سیاستهای کشور، توسعه اقتصاد غیرنفتی است و بخش معدن و صنایع معدنی میتواند در این زمینه نقش مطلوبی ایفا کند.
وی با اشاره به تدوین ۱۸ استراتژی در شرکت معدنی و صنمعتی چادرملو، عنوان کرد: چهار استراتژی با موضوع نوآوری و همکاری شرکتهای دانشبنیان در ارتباط است که موضوعاتی همچون بومیسازی، حرکت به سمت هوشمندسازی، کسبوکار دانشبنیان و توسعه زیست بوم فناورانه در اولویت است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنمعتی چادرملو ادامه داد: این شرکت در سال گذشته حدود ۸۰۰ قطعه را بومیسازی کرد که در نتیجه آن، صرفهجویی ارزی از ۱۶ میلیون یورو در سال ۱۴۰۰، به ۲۵ میلیون یورو در چادرملو رسید.
طاهرزاده با اشاره به دو اقدام مهم این شرکت، مطرح کرد: با تاسیس مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) و فراخوان جذب ایده، ۳۰ ایده به دست ما رسید که ۱۱ طرح را به عنوان طرحهای اصلی اعلام کردیم و انتظار داریم شرکتهای دانشبنیان بیایند تا از آنها در اقتصاد چرخشی، اقدام به بازیافت باطلهها و بهبود فرایند فولادسازی برای رقابتپذیری حمایت کنیم.
وی با اشاره به ۴۶ طرح توسعه شرکت با پیشبینی سرمایهگذاری هشت میلیارد یورو، خاطرنشان کرد: مهمترین طرح در حال تدوین این شرکت، تدوین نقشه راه هوشمندی شاخصهای عملکرد زنجیره معدن است که در آن گلوگاههای این بخش را شناسایی میکنند تا بتوان فناوری نسل چهار را پیادهسازی کرد و در جامعه بینالمللی فضای رقابتی داشته باشیم.
انتهای پیام//