سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۸:۵۷ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۵:۰۷ /پنجشنبه/۳۰ شهریور ۱۴۰۲

مدیرکنترل کیفی شرکت مسبار کاوه عنوان کرد:

لزوم پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در سازمان‌ها

مدیرکنترل کیفی شرکت مسبار کاوه گفت: در حال حاضر یکی از راهبردهای‌ اصلی اکثر سازمان‌ها برای بقا در بازار، بهر‌ه‌گیری از ایده‌های نوآورانه به منظور کاهش هزینه‌ها و ریسک انجام پروژه‌ها است؛ به همین دلیل پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در حال حاضر یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است.

مسعود قدیری در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با اشاره به اهمیت پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در سازمان‌ها، بیان کرد: نوآوری، مقوله‌ای که امروزه ضامن بقای سازمان‌ها در فضای رقابتی بازار شده است و اهداف سازمان‌های نوپا از پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در جریان‌های داخلی، در درجه اول تثبیت جایگاه خود و در درجه دوم دستیابی به مزیت رقابتی است. گفتنی که اهمیت بالای نوآوری متاثر از این موضوع است که سازمان‌های موفق با استفاده از نوآوری و پیاده‌سازی مدیریت نوآوری موفق به توسعه فعالیت‌های خود و رفع موانع مسیر تولید شده‌اند. نکته مهمی که صاحبان کسب‌و‌کار باید به آن توجه کنند این است که نوآوری، موضوعی اتفاقی نبوده و با فراهم کردن بسترهای مناسب و برنامه‌ریزی در زمینه پیاده‌سازی نظامند آن در سازمان به وجود می‌آید. به همین دلیل آماده‌سازی فرایندها و همچنین شفاف‌سازی تمام زوایای این موضوع و بیان مزایای آن، می‌تواند باعث شود تا کارکنان آن را پذیرفته و به ایفای نفش در زمینه مدیریت نوآوری بپردازند. باید گفت که نیروی انسانی شاکله اصلی پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در سازمان‌ها است؛ به همین دلیل در حال حاضر سازمان‌ها به دنبال جذب افرادی با ذهنی خلاق، روحیه جست‌وجو‌گر، بادقت، تیزبین و نکته‌سنج هستند. لازم به ذکر است که بسیاری از افراد بر این باورند که مفهوم نوآوری تنها به خلق ایده‌های نو و یا محصولات جدید اطلاق می‌شود اما نوآوری می‌تواند مجموعه‌ای از ایده‌ها و دانش‌های موجود که تمام سازمان‌ها با آن سروکار دارند باشند؛ یعنی ترکیب‌های نو از مواردی که در گذشته هم وجود داشته و یا تغییر فرایندهای سنتی برای بهود و ارتقای عملکرد آن‌ها می‌تواند نوآوری محسوب شود.

وی در رابطه با تاثیرات اجرای مدیریت نوآوری بر فرایندهای سازمان‌ها، اظهار داشت: قطعا اجرای مدیریت نوآوری در سازمان‌ها با توجه به شرایط متغیر کنونی می‌تواند در زمینه تولید محصولات باکیفیت، همراه با ایده‌های نو و خلاقانه در راستای پیشرفت تکنولوژی در صنعت کشور یکی از استراتژی‌های مناسب و راهگشا باشد که موجب تضمین بقا و افزایش قدرت رقابت‌پذیری شود. همچنین با استفاده از سه مولفه ایده‌، دانش و منابع موجود بتوان فرصت‌های جدیدی در سیستم اقتصادی خلق کرد.

هموارسازی مسیر نوآوری

مدیرکنترل کیفی شرکت مسبار کاوه در خصوص چالش‌های پیاده‌سازی مدیریت نوآوری در سازمان‌ها، گفت: از چالش‌های مهم می‌توان به کمبود شناخت در مورد چیستی نوآوری و عدم تدوین چارچوب یکپارچه جهت مفهوم مدیریت نوآوری در سازمان‌ها اشاره کرد. راهکارهایی که برای این مشکل پیشنهاد می‌شود، ایجاد همکاری درون سازمانی و برون سازمانی و فرهنگ‌سازی در خصوص به چالش کشیدن شیوه انجام کارها و خلق ایده‌های نو، ایجاد بسترهای آموزشی و انگیزشی همراه با تجربه آزمون و خطا، بالا بردن قدرت، جهت ایجاد نوآوری در بین کارکنان، استفاده از تمامی منابع (مشتریان شرکا و رقبا) و ایده گرفتن با نگاه باز از مسائل پیرامون در راستای ایجاد، رشد و تکامل نوآوری و استفاده از بازخورد مشتریان و طراحی نقشه راه سازمانی است.

قدیری با اشاره به رویکرد و سیاست‌گذاری شرکت مسبار کاوه در زمینه نوآوری، تصریح کرد: شرکت مسبار کاوه در راستای ایجاد و انجام مدیریت نوآوری همواره با رویکرد و سیاستی مثبت در حال پیشرفت و فعالیت است. به همین دلیل برنامه‌هایی در این خصوص تعیین شده و در حال انجام است؛ تشکیل جلسات هم‌اندیشی کارکنان و مدیران سازمان در خصوص پیشنهادهای نوآورانه، تخصیص بودجه جهت اجرای مدیریت نوآوری، ایجاد انگیزه و تشویق در بین کارکنان سازمان برای ارائه ایده‌های جدید، تقویت روحیه کارکنان و حمایت از آن‌ها در راستای اجرای طرح‌های نوآورانه همراه با مراحل آزمون و خطا، به‌کارگیری و اجرای ایده‌های ارائه شده در فرایندهای سازمان و… تنها گوشه‌ای از اقدامات شرکت مسبار کاوه در زمینه مدیریت نوآوری است.

وی با اشاره به دستاورد‌های شرکت مسبار کاوه در زمینه مدیریت نوآوری، گفت: ایجاد فرهنگ ارائه ایده و تبدیل به نوآوری به منظور اجرای آن در سازمان و مشاهده نتایج مثبت در مراحل تولید، افزایش کیفیت محصولات، بازخورد مثبت مشتریان، کاهش هزینه‌های تولید، بهبود فرایندهای داخلی و تضمین توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری از دستاوردهای شرکت مسبار کاوه در زمینه مدیریت نوآوری طی سال‌های فعالیت خود بوده است.

نیروی انسانی، شاه کلید توسعه سازمان‌ها

مدیرکنترل کیفی شرکت مسبار کاوه در رابطه با نقش نیروی انسانی در مدیریت نوآوری و رویکرد شرکت مسبار کاوه در این زمینه، توضیح داد: همان طور که ذکر شد نیروی انسانی محور اصلی پیاده‌سازی مدیریت نوآوری است و نقش مهمی در توسعه فرهنگ سازمانی، بهبود تعامل و افزایش بهره‌وری ایفا می‌کند؛ دانش و شایستگی‌های نیروی انسانی دارایی‌های باارزش برای هر سازمانی است و انگیزه نیروی انسانی به منظور کسب دانش و رشد آن در سازمان‌ها سودمند بوده و کمک زیادی به مدیریت و عملکرد نوآوری خواهد کرد. شرکت مسبار کاوه نیز با علم به اینکه نیروی انسانی نقش کلیدی را در توسعه، تقویت و فرهنگ سازمان ایفا می‌کند و اینکه نیروی انسانی مهم‌ترین و ارزشمند‌ترین دارایی و عاملی حیاتی در بقای یک سازمان است، همواره در تلاش بوده تا با شناخت و سرمایه‌گذاری روی مهارت‌های کارکنان، ایجاد انگیزه و حمایت‌های لازم، باعث شکوفایی استعدادها و تکامل آن‌ها شود.

قدیری در پایان در خصوص چشم‌انداز و برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت در زمینه مدیریت نوآوری، خاطرنشان کرد: فراهم کردن بستری مناسب در جهت ارائه، توسعه ایده‌ها و افکار نو بر اساس شناسایی نیازهای بازار، افزایش کیفیت تولید محصولات بر اساس موارد اصلاحی با توجه به بازخوردها، کاهش زمان فرایندها و هزینه‌ها، بهبود و افزایش بهره‌وری و کاهش ریسک پروژه‌های نوآورانه از اهداف شرکت مسبار کاوه برای ارائه عملکردی قابل قبول در زمینه مدیریت نوآوری است.

انتهای پیام//

در ماه فوریه 2025،

۶:۴۰ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بحبوبه جنگ‌های تعرفه‌ای،

۱۵:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت «Aurubis»:

۱۴:۴۵ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه آینده‌ای پیش‌روی معادن مس قرار دارد؟

۱۰:۳۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده بازار مس روشن نیست؛

۵:۵۱ /چهارشنبه/۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۱۰:۱۴ /سه شنبه/۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۸ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/22

235500

فلزات آنلاین

1404/02/22

869230

فلزات آنلاین

1404/02/22

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/22

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/22

28353

فلزات آنلاین

1404/02/22

16433

فلزات آنلاین

1404/02/22

43843

فلزات آنلاین

1404/02/22

65608

فلزات آنلاین

1404/02/22

47680

فلزات آنلاین

1404/02/22

44103

فلزات آنلاین

1404/02/22

37364

فلزات آنلاین

1404/02/22

35545

فلزات آنلاین

1404/02/22

35233

فلزات آنلاین

1404/02/22

43700

فلزات آنلاین

1404/02/22

39059

فلزات آنلاین

1404/02/22

59217

فلزات آنلاین

1404/02/22

32869

فلزات آنلاین

1404/02/22

42261

فلزات آنلاین

1404/02/22

56214

فلزات آنلاین

1404/02/22

6648200