روز شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه با حضور ۱۰۰ درصدی سهامداران در محل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، گروه تولید و توسعه پویا انرژی در حال حاضر بازوی اجرایی و تامینکننده اصلی برق صنایع زیرمجموعه «ومعادن» است. این شرکت به منظور تامین انرژی الکتریکی و ایجاد ارزش برای ذینفعان در چارچوب توسعه پایدار، در تلاش است با تکیه بر سرمایه انسانی، اعتبار و ظرفیتهای خود و سهامدار اصلی یعنی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، نقش پیشرو و موثری را به عنوان توسعهدهنده و سرمایهگذار در بخش انرژی الکتریکی ایفا کند.
پویا انرژی عهدهدار پروژه احداث واحد سه و چهار گازی نیروگاه سمنان و افزایش ظرفیت ۳۶۶ مگاواتی آن است که به عنوان یکی از پروژههای چهل و هشتگانه پیشرانان پیشرفت ایران مطرح شده است؛ این واحدها که طی چند ماه گذشته سنکرون شد، در آستانه افتتاح قرار دارد.
همچنین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی پویا که ۱۰۰ درصد متعلق به شرکت پویا انرژی است، از بهمن ۱۴۰۱ به شبکه سراسری متصل و از ابتدای سال ۱۴۰۲ در بورس انرژی عرضه شد.
از دیگر اقدامات قابل توجه این هلدینگ میتوان به ثبت و تاسیس شرکت برق مولد نیروگاهی پویای کرمانشاه با ظرفیت اسمی ۵۰۰ مگاوات و انجام مطالعات لازم جهت راهاندازی آن اشاره کرد.
یادآور میشود که در اوایل پاییز سال ۱۴۰۰، طی تفاهنامهای بین وزارت نیرو، صمت و شرکتهای بزرگ معدنی و صنعتی، این شرکتها مجموعا مکلف به احداث ظرفیت ۱۰ هزار مگاوات برق شدند. شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، سهامدار ۱۰۰ درصدی شرکت پویا انرژی، از طریق این شرکت و در راستای این تفاهمنامه اقدام به افزایش ظرفیت ۳۶۶ مگاواتی نیروگاه شهید باکری سمنان کرد.
در همین راستا شرکت پویا انرژی، دو واحد گازی را طی پنج و ۱۱ ماه به سرانجام رساند و به شبکه سراسری متصل کرد. لازم به ذکر است شرکتهایی که برق خود را از این نیروگاه خریداری کنند، با قطعی برق تابستانی مواجه نخواهند شد؛ چراکه نیروگاههای ذیل تفاهمنامه مذکور، دارای تضمین عدم قطع و معافیت از پرداخت حق ترانزیت برق هستند.
از برنامههای پویا انرژی در سال جاری میتوان به شروع احداث دو واحد بخار نیروگاه سمنان، شروع پروژه احداث نیروگاه پویای کرمانشاه، راهاندازی شرکت پاک توان گستر و اجرای نیروگاه «CHP» شاهرود اشاره کرد.
با توجه به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته و پروژههای در دست اجرای این شرکت، عملکرد و دستاوردهای مثبتی برای آن در سال جاری پیشبینی میشود.
از جمله فعالیتهای شرکت در سال مالی گذشته که در قالب گزارش هیئت مدیره در مجمع این شرکت ارائه شد، میتوان به مواردی همچون در مدار قرار گرفتن نیروگاه سمنان به عنوان اولین نیروگاه خود تامین ذیل تفاهم نامه ۶۰/۱۷۲۲۴۶ بین وزارت صمت و نیرو، در مدار قرار گرفتن نیروگاه خورشیدی و ورود به بورس انرژی نیروگاه خورشیدی ۱۰مگاواتی سمنان، ثبت شرکت مولد نیروگاهی پویای کرمانشاه، تدوین برنامه استراتژیک شرکت، تدوین دستورالعمل مدیریت ریسک، خرید ساختمان اداری، طرح طبقهبندی مشاغل و اصلاح احکام، ایجاد فرمت جدید گزارش جامع شرکت و تحلیل بازار برق، تدوین اولویتهای تحقیقاتی و طرحهای پیشنهادی در صنعت نیروگاهی اشاره کرد.
انتهای پیام//