سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۲:۰۰ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۱۳ /یکشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

مجموع سرمایه‌گذاری «ومعادن» بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در جریان بازدید وزیر صمت از نیروگاه گازی و خورشیدی شهید باکری سمنان، گفت: این نیروگاه، نخستین طرح از ۴۸ طرح پیشران اقتصادی در کشور به شمار می‌آید و ظرف کمتر از یک سال به بهره‌برداری رسیده است. وزیر محترم صمت از این پروژه بازدید کردند و احتمالا در سفر آینده رئیس محترم جمهور به عنوان اولین طرح از ۴۸ طرح پیشران اقتصادی افتتاح خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، اردشیر سعدمحمدی بیان کرد: در جریان این بازدید همچنین پروژه احداث دو واحد بخار در نیروگاه شهید باکری سمنان توسط وزیر صمت کلنگ‌زنی شد. این نیروگاه ۳۴۰ مگاوات برق تولید می‌کرد و ۳۴۰ مگاوات جدید بر اساس این طرح پیشران اقتصادی در دو مدول ۱۸۶ مگاواتی با میزان ۸۶ میلیون یورو سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شد. امیدوار هستیم دو نیروگاه بخار بر روی دو مدول جدید سرمایه‌گذاری شود که میزان این سرمایه‌گذاری حدود ۲۸۰ میلیون یورو خواهد بود. بر این اساس با سرمایه‌گذاری که صورت می‌گیرد، بالغ بر یک هزار مگاوات برق تولید خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: برق تولید شده به سنگان، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، فولاد قائنات، میانه و برخی از شرکت‌های کوچک‌تر به فروش می‌رسد و امیدوار هستیم با سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته بتوانیم بخش بیشتری از برق مورد نیاز صنایع را تامین کنیم.

مدیرعامل «ومعادن» عنوان کرد: باتوجه به موقعیت نیروگاه جدید  که ارتفاع آن از سطح تراز دریایی در این منطقه یک هزار و ۸۳۰ متر است، باید راندمان را افزایش دهیم و اقتصادی‌تر عمل کنیم. سرمایه‌گذاری روی بخار باعث می‌شود که راندمان مجموع سیکل ترکیبی به بالای ۵.۴ برسد. امیدوار هستیم با قیمت تمام شده پایین‌تر، شرایط اقتصادی‌تری را برای مجموعه فراهم کنیم و بتوانیم با توجه به بازگشت سرمایه، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید در آینده اقدام کنیم.

سعدمحمدی با اشاره به رکوردشکنی در ساخت این نیروگاه، مطرح کرد: این پروژه دو مدول داشت که هر کدام بیش از ۱۸۵ مگاوات بود. اتفاقی که افتاد این بود که هم تامین مالی دچار یک انضباط دقیق بود و هم پیمانکار با توجه به تامین مالی به موقع کارش را بسیار خوب انجام داد. ضمن این که نقطه‌ای که شاید کلیدی باشد این است که مجری و مدیرعامل پویاانرژی یک فرد متخصص است که از نظر دانش و تجربه در این بخش سالیان سال کار کرده در شناخت و همکاری و همدلی اجرای این پروژه بسیار موثر بود. مجموع این اتفاق باعث شد که ما بتوانیم سرعت عملیات را برای اجرای این پروژه داشته باشیم.

وی در ارتباط با همکاری وزارت نیرو در اجرای این پروژه، گفت: قطعا هماهنگی لازم را با وزارت نیرو داشتیم؛ به ویژه در ارتباط با اینکه نیروگاه وقتی راه‌اندازی می‌شود، دیگر برق آن قطع نشود. به همین دلیل برق به صنایعی مانند مبارکه که در تابستان دچار مشکل است و به صنایع دیگر مانند سنگان و گل‌گهر به فروش می‌رسد و خوشبختانه هماهنگی صورت گرفته است. امیدواریم برای نیروگاه بخار هم بتوانیم قرارداد را داشته باشیم که تامین پایدار و بدون قطعی باعث شود که انگیزه‌های سرمایه‌گذاری را در این بخش افزایش دهیم.

مدیرعامل «ومعادن» در ادامه با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات عنوان کرد: «ومعادن» در حال اجرای بیش از ۲۰ طرح در کشور است. همچنین سرمایه‌گذاری روی ۴.۷ میلیون تن فولاد را داریم که ۱.۱ میلیون تن فولاد در اقلید، ۱.۱ میلیون تن فولاد در اردبیل، ۱.۶ میلیون تن فولاد در قروه و ۱.۱ میلیون تن در یزد است.

سعدمحمدی تاکید کرد: پروژه الکترود گرافیتی کازرون، پروژه فروآلیاژها در شیروان و پروژه نوار نقاله استیل در الشتر خرم‌آباد، از دیگر پروژه‌های شرکت است.

وی با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه اکتشاف، اظهار داشت: پروژه‌های اکتشافی‌ ما در سال گذشته بسیار خوب اجرا شد؛ این شرکت، یک شرکت سهامی بوده و کار خرید و فروش سهم را بر عهده داشته است و کار آن اجرا نیست. ما با تغییر رفتاری که در حوزه حرفه‌ای ایجاد کرده‌ایم، بیش از ۷۰ هزار متر کار حفاری اکتشافی انجام دادیم و هفت دستگاه حفاری جدید را خریداری و به کشور وارد کردیم. در سال گذشته، ۸۰ میلیون تن سنگ‌آهن جدید اکتشاف شده که معادل ۲۵۰ میلیون دلار ارزش برجا است. نوید این را می‌دهیم که در پی اقدامات اکتشافی جدید این شرکت در سال جاری، به نتایج بهتری نسبت به سال گذشته دست یابیم.

مدیرعامل «ومعادن» تاکید کرد: با اقدامات انجام شده، به اکتشافات خوبی در غرب کشور در حوزه سنگ‌آهن دست خواهیم یافت. سرمایه‌گذاری در کنسانتره سنگ‌آهن در بیجار و سرمایه‌گذاری در گندله بیش از ۴۵ درصد پیشرفت داشته است. همچنین سرمایه‌گذاری در مس جانجا در سیستان و بلوچستان را داریم که خوشبختانه عملیات معدن‌‎کاری آن شروع شده و پیمانکار در حال کار است.

سعدمحمدی همچنین خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌ای با ایمیدرو برای احداث یک کارخانه ۱۳۰ هزار تنی کنسانتره مس خواهیم داشت که به بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد. مجموع سرمایه‌گذاری «ومعادن» که فقط مختص به خود هلدینگ بوده و برای اجرا آن برنامه‌ریزی می‌کند، بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد اگر با قیمت‌های سنا درن ظر گرفته شود، بیش از ۳.۵ میلیارد دلار خواهد بود. امیدواریم با به نتیجه رسیدن و اتمام این طرح‌ها در چند سال آینده، هم برای سهام‌داران و هم برای کشور و اقتصاد ملی بتوانیم نقش بهتری را ایفا کنیم.

وی در پایان با اشاره به رشد سود «ومعادن» در سال جاری در مقایسه با سال گذشته، یادآور شد: امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۶، سوددهی این مجموعه را با سرمایه‌گذاری‌ها به حدود یک میلیارد دلار ارتقا دهیم. این اتفاق باعث می‌شود که هم جایگاه بورسی و هم جایگاه صنعتی ما به لحاظ ارتقا، شرایط مساعدی را طی کند و امیدواریم که به کمک تمامی پرسنل بتوانیم در آینده به این مهم دسترسی پیدا کنیم.

انتهای پیام//

در بیست و هفتمین همایش شرکت‌های برتر ایران،

۸:۳۴ /دوشنبه/۱ بهمن ۱۴۰۳

در جلسه معارفه مدیرعامل تاصیکو مطرح شد؛

۱۰:۵۲ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات:

۹:۲۰ /شنبه/۱ دی ۱۴۰۳

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس:

۹:۳۰ /چهارشنبه/۲۸ آذر ۱۴۰۳

در نهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال،

۱۴:۰۳ /سه شنبه/۲۰ آذر ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

حسنعلی رضایی‌مقدم، مدیرعامل شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم

۱۶:۲۸ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۳۹۷

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به دستاوردهای شرکت فولاد لجستیک در حوزه حمل‌ونقل

۹:۱۲ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/1

237679

فلزات آنلاین

1403/11/1

665606

فلزات آنلاین

1403/11/1

1092273

فلزات آنلاین

1403/11/1

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/1

24598

فلزات آنلاین

1403/11/1

14031

فلزات آنلاین

1403/11/1

41198

فلزات آنلاین

1403/11/1

48908

فلزات آنلاین

1403/11/1

44236

فلزات آنلاین

1403/11/1

42676

فلزات آنلاین

1403/11/1

30908

فلزات آنلاین

1403/11/1

30523

فلزات آنلاین

1403/11/1

29443

فلزات آنلاین

1403/11/1

38984

فلزات آنلاین

1403/11/1

37329

فلزات آنلاین

1403/11/1

60860

فلزات آنلاین

1403/11/1

28415

فلزات آنلاین

1403/11/1

43327

فلزات آنلاین

1403/11/1

48261

فلزات آنلاین

1403/11/1

5247800