سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۲۸ /پنج شنبه/۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۱ /پنجشنبه/۲۹ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

معضل قطعی برق را با تدابیر اتخاذ شده مرتفع کردیم

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: به منظور پایداری برق مورد نیاز خود نسبت به اجرای واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی جدید با ظرفیت 546 مگاوات اقدام کردیم که فاز اول گازی آن با ظرفیت 183 مگاوات قبل از پیک مصرف برق در تاریخ 31 خرداد ماه وارد مدار شد و فاز دوم این نیروگاه خود تامین را تا چند روز آینده وارد مدار خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: به منظور پایداری برق مورد نیاز خود نسبت به اجرای واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی جدید با ظرفیت ۵۴۶ مگاوات اقدام کردیم که فاز اول گازی آن با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات قبل از پیک مصرف برق در تاریخ ۳۱ خرداد ماه وارد مدار شد و فاز دوم این نیروگاه خود تامین را تا چند روز آینده وارد مدار خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزا‌ت‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، امیرعلی طاهرزاده با اشاره به اهمیت مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در توسعه کشور به عنوان یک تکلیف اجتناب‌ناپذیر ملی، بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار بیش از پیش نیازمند تامین زیرساخت‌هاست که عدم توجه به آن می‌تواند سرعت توسعه کشور را کاهش دهد. از این رو مدیران شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اعتقاد راسخ به اهمیت اقتصاد غیرنفتی بر مبنای فرمایشات موکد مقام معظم رهبری، سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی در تامین برق، آب و لجستیک به عمل آورده است تا بتواند زیرساخت‌های مورد نیاز خود را مرتفع کند.

وی از جمله مهم‌ترین زیرساخت‌ها را تامین برق به عنوان یک چالش اساسی در کشور عنوان کرد و گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در حال حاضر دارای یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی است و جهت پایداری برق مورد نیاز خود نسبت به اجرای واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی جدید با ظرفیت ۵۴۶ مگاوات اقدام کرده است که فاز اول گازی آن با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات را امسال و قبل از پیک مصرف برق در تاریخ ۳۱ خرداد ماه وارد مدار کرد و به امید خدا فاز دوم این نیروگاه خود تامین تا چند روز آینده وارد مدار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ادامه داد: این اقدام که با توان پیمانکاران داخلی با تکنولوژی و تامین قطعات بومی‌سازی ساخت صنعتگران کشور طی ۹ ماه در فاز یک به سرانجام رسید، رکوردی کم‌سابقه است و به واسطه اجرای این دو فاز مجموعا ۳۶۶ مگاوات برق تامین می‌شود؛ بنابراین چادرملو در سال‌های آتی نیز با قطعی برق در بخش تولید مواجه نخواهد بود.

طاهرزاده همچنین تصریح کرد: گروه چادرملو جزو معدود واحدهای فولادی است که امسال روند تولید فولاد خود را حتی در تابستان متوقف نکرد و نزدیک به ۱۰ درصد نسبت به برنامه اعلامی به سازمان بورس کشور فراتر رفت. از این رو امیدواریم در سال جهش تولید با همت و تلاش تمامی پرسنل همچون دو سال گذشته بتوانیم رکوردهای تولید در بخش فولاد را ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که می‌تواند در اقتصاد غیرنفتی موثر واقع شود، بخش معدن و صنایع معدنی به واسطه مزیت‌های نسبی از جمله ذخایر آهن، نیروی انسانی، دسترسی به آب‌های آزاد و منابع انرژی است، اظهار داشت: سال گذشته در زنجیره فولاد کشور بالغ بر هشت میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم. بنابراین باید به این زنجیره به عنوان یک اقتصاد غیرنفتی توجه ویژه داشت؛ کما اینکه مجموعه چادرملو به عنوان یکی از پیشرانان توسعه ملی کشور در بخش معدن و صنعت هم‌سو با سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران با اتکا بر دو رکن اصلی تولید و توسعه هوشمند و هدفمند در جهت تکمیل زنجیره فولاد کشور از اکتشاف، استخراج، فرآوری معدنی، تولید گندله، تولید آهن اسفنجی و فولاد گام‌های ارزشمندی برداشته است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پایان خاطرنشان کرد: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو پذیرفته شده در سازمان بورس کشور در سال ۱۴۰۲ رتبه دوم به لحاظ تولید کنسانتره، رتبه ۶ کشور در تولید گندله، رتبه پنجم کشور در تولید آهن اسفنجی و رتبه هفتم در تولید فولاد کشور را به خود اختصاص داد و تقریبا ۱۷ درصد مواد اولیه فولاد کشور در بخش کنسانتره را از کارخانه چادرملو تامین کرد که این را از افتخارات خود می‌دانیم.

انتهای پیام//

به دنبال درخشش در جشنواره ملی امتنان صورت پذیرفت؛

۱۴:۳۴ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در حاشیه ایران اکسپو 2025 رخ داد؛

۱۲:۳۳ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

۷:۳۰ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو،

۷:۱۳ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

یک واقعیت انکارناپذیر؛

۱۳:۰۴ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

در بازه زمانی پنج ساله،

۱۲:۳۲ /سه شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/10

225417

فلزات آنلاین

1404/02/10

869230

فلزات آنلاین

1404/02/10

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/10

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/10

27848

فلزات آنلاین

1404/02/10

16553

فلزات آنلاین

1404/02/10

42624

فلزات آنلاین

1404/02/10

65608

فلزات آنلاین

1404/02/10

49801

فلزات آنلاین

1404/02/10

44113

فلزات آنلاین

1404/02/10

36623

فلزات آنلاین

1404/02/10

35660

فلزات آنلاین

1404/02/10

35495

فلزات آنلاین

1404/02/10

43700

فلزات آنلاین

1404/02/10

38512

فلزات آنلاین

1404/02/10

60617

فلزات آنلاین

1404/02/10

32724

فلزات آنلاین

1404/02/10

42443

فلزات آنلاین

1404/02/10

56116

فلزات آنلاین

1404/02/10

6491000