مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان در خصوص عملکرد مدیریت مهندسی صنایع در سال جاری این شرکت گفت: مهندسی صنایع، مسئولیت راهبری و تسهیلگری سیستمهای مدیریتی را به عهده دارد. سیستمهای مدیریتی اجرا شده در شرکت فولاد هرمزگان شامل تعالی سازمانی، مدیریت استراتژیک، مدیریت فرایندها، استانداردهای مدیریتی، کمیتههای تحول، نظام پیشنهادها، «۵S»، پروژههای بهبود «TQ»، حل مسئله با استفاده از تکنیکهای پیشرفته آماری، مدلسازی انواع پاداش، انتقال دانش فنی، مدیریت دانش، راهبری سیستم توقفات و… است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، مرضیه حمیدی با اشاره به برخی از اقدامات مدیریت مهندسی صنایع فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: ابلاغ نقشههای استراتژی تدوین شده در کمیتههای تحول افق ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ و پروژه بازنگری در طراحی و پیادهسازی فرایندهای کسبوکار شرکت در مدیریت مهندسی صنایع صورت داده شده است.
وی افزود: همچنین طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت ریسک سازمانی «ERM» با شناسایی و تعریف ریسکهای فرایندی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و در سال جاری نیز ادامه یافته است. علاوهبراین، تدوین و بازنگری نقشه استراتژی شرکت و کمیتههای تحول افق ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ در دست اقدام قرار دارد.
مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان ادامه داد: طراحی و استقرار نظام مدیریت دانش «KM» با پیادهسازی رویکردهای تسهیم دانش در حوزههای دانش استراتژیک و با برگزاری جلسات تدوین نقشه دانش، تهیه سند استراتژیک دانش، جلسات مدیریت درسآموختهها و گروههای خبرگی و جلسات تسهیم دانش در حال انجام است.
حمیدی خاطرنشان کرد: علاوهبراین، پروژه بازطراحی نظام پیشنهادها در سال ۱۴۰۰ آغاز شد و با استقرار سیستم جدید نظام پیشنهادها و برگزاری مدون جلسات بارش افکار، اولویتدهی به تعریف بذر پیشنهاد از سوی کمیتههای بررسی پیشنهادها در سال ۱۴۰۱ در حال انجام است. در عین حال، به دنبال اجرای اثربخش سیستم مدیریت اقدامات و انجام پروژه بازنگری در طراحی و عارضهیابی نظام آراستگی هستیم.
وی با اشاره به برگزاری ممیزی داخلی استانداردهای مدیریتی در مرداد ماه سال جاری، عنوان کرد: ممیزی استانداردهای «ISO 50001: 2018، ISO 9001: 2015 ISO 14001: 2015» ، ISO 45001: 2018، ISO10002: 2018،ISO 10004: 2018، ISO 10015: 2019 و ISO 17025: 2019» از سوی شرکت «SGS» به صورت حضوری برگزار و در پایان، فولاد هرمزگان موفق به تمدید و صدور این گواهینامههای استاندارد شد.
مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه تیمهای خودارزیابی تشکیل و انجام پروژه خودارزیابی تعالی سازمانی در آذر ماه ۱۴۰۱ آغاز شده است، ابراز کرد: پس از اتمام این مهم، تحقق پروژههای بهبود تعالی سازمانی طبق برنامه، در جهت رشد و ارتقای سازمان در مسیر تعالی رصد خواهد شد.
حمیدی تاکید کرد: پروژه کارسنجی واحدهای سازمانی با کارسنجی ۷۵۶ نفر نیروی پرسنل امانی و یک هزار و ۲۲۰ نفر پرسنل پیمانکار از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در سال ۱۴۰۱ با ارائه گزارش نهایی ذینفعان به پایان رسید.
وی در پایان با اشاره به انتخاب پنج نفر از فولاد هرمزگان به عنوان ارزیاب جایزه تعالی سازمانی، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ در راستای هدف استراتژیک ارتقای تعالی سازمانی پروژهای به نام پرورش سفیران تعالی تعریف که در نهایت به یک موفقیت بزرگ برای فولاد هرمزگان بدل شد و پنج نفر از کارکنان این شرکت پس از حضور در دورههای فشرده مرکز تعالی سازمان مدیریت صنعتی، به عنوان ارزیاب جایزه ملی و سفیران تعالی سازمانی شرکت فولاد هرمزگان انتخاب شدند.
انتهای پیام//