سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۵۸ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۲۰ /چهارشنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۰

موافقت ایمیدرو با نصب دو چرخ ریخته‌گری در کارخانه فولاد قائنات

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به دنبال پیگیری‌های استاندار خراسان جنوبی با نصب و راه‌اندازی دو چرخ ریخته‌گری اسلب و بیلت در کارخانه فولاد قائنات موافقت کرد.

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به دنبال پیگیری‌های استاندار خراسان جنوبی با نصب و راه‌اندازی دو چرخ ریخته‌گری اسلب و بیلت در کارخانه فولاد قائنات موافقت کرد.

به گزارش «فلزات آنلاین»، حمید ملانوری به منظور بررسی نحوه تامین آب کارخانه فولاد قائنات و برنامه‌ریزی برای شتاب‌بخشی به روند فعال‌سازی ۱۰۰ درصدی این واحد تولیدی با «محمد آقاجانلو، مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران» و دیگر متولیان این حوزه در تهران دیدار داشت.

وی در این نشست هم‌اندیشی به تشریح ظرفیت‌ها و موقعیت خراسان جنوبی پرداخت و گفت: این استان با وجود ظرفیت‌های بکری که دارد، از داشتن واحدهای صنعتی بزرگ که منشا تحول باشند، محروم است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: به جهت اهمیت این موضوع همه مدیران استان، نمایندگــان مجلــس شــورای اسلامی و کســانی که صاحب نفوذنــد در ایــن زمینه مداخلاتی داشته‌اند.

ملانوری به ظرفیت‌های معدنی خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: ما در خراسان جنوبی ۴۸ نوع کانی معدنی داریم که فقط بخشی از آن‌ها فرآوری می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: ما هنوز نتوانسته‌ایم به حد و اندازه ظرفیت موجود از معادن استان در اشتغال و صنعت بهره‌مند شویم.

استاندار خراسان جنوبی از راه‌اندازی فولاد قائنات به عنوان انقلاب صنعتی در استان نام برد و گفت: در کنار چند واحد صنعتی بزرگ استان فولاد نیز دارای جایگاه بسیار ارزشمندی است.

ملانوری اظهار کرد: فولاد می‌تواند با ایجاد انگیزه در دیگر سرمایه‌گذاران برای بهره‌برداری از ذخایر معدنی به رشد و توسعه استان کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه خراسان جنوبی در امنیت سرمایه‌گذاری رتبه اول را دارد اما در جذب سرمایه‌گذار هنوز در حد و اندازه استان توفیق نداشته‌ایم.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: لحاظ کردن مشوق‌های ویژه برای ترغیب سرمایه‌گذاران، خواسته ما از رئیس جمهوری در سفر ۱۹ شهریور به استان بود و حضور سرمایه‌گذاران به‌ ویژه از حوزه دولتی می‌تواند در توسعه فرهنگ منطقه هم تاثیرگذار باشد و مردم را نیز به سرمایه‌گذاری ترغیب کند.

ملانوری تصریح کرد: کارخانه فولاد قائنات در حال حاضر زمینه اشتغال ۹۰۰ نفر را فراهم آورده و قطعا با توسعه‌ای که در برنامه است، اشتغال‌زایی نیز بیشتر خواهد شد.

وی به دو دغدغه بزرگ تامین مواد اولیه و آب برای این واحد صنعتی اشاره کرد و گفت: بنا به توضیحات متولیان با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته، در زمینه تامین مواد اولیه مشکلی نخواهیم داشت.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه فولاد، صنعتی آب‌بر است عنوان کرد: با وجود اینکه خراسان جنوبی منطقه خشک و کم‌آب است، موضوع تامین آب این کارخانه دغدغه بزرگی محسوب می‌شود.

ملانوری تصریح کرد: چاه‌هایی که در محدوده حفر شده در حال حاضر پاسخگوی نیاز کارخانه هست اما در ادامه کار و با توسعه این واحد، آب بیشتری نیاز است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین منبع آبی که می‌توان به این واحد تخصیص داد، پساب فاضلاب شهر قاین است گفت: شبکه فاضلاب قاین با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است و میزان آب استحصالی از آن ۳۰ میلیون متر مکعب برآورد شده است.

استاندار خراسان جنوبی، انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادی بین شرکت ملی فولاد و شرکت آب و فاضلاب را پیشنهاد داد و اذعان کرد: مشارکت شرکت فولاد در اجرای پروژه فاضلاب شتاب می‌بخشد و هم اینکه آب مورد نیاز کارخانه زودتر تامین می‌شود.

ملانوری بیان کرد: کارخانه فولاد ایجاد شده و وظیفه همه ما است که کمک کنیم این واحد زنده روز به روز توسعه پیدا کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی نیز در این نشست حضور داشتند.

بر اســـاس گـــزارشی از ایرنـــا، طـــرح فـــولاد قائنـــات در دو بخـــش تولیـــد آهـــن اسفنجی و فولادسازی در حــال اجــرا است و فاز اول این طرح با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن در حال تولید آزمایشی است.

فاز دوم کارخانه و تولید فولاد نیز با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن سالانه در حال نصب تجهیزات است و با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی قرار است در یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.

در بازه زمانی 03-1400،

۶:۴۲ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست هیئت مدیره «کچاد» تصویب شد؛

۱۳:۲۲ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آینده‌ای سبز برای فولاد؛

۸:۴۹ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مصمم در مسیر جهش تولید؛

۱۲:۰۰ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فروردین ماه 1404 رخ داد؛

۱۱:۴۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فروردین ماه 1404 محقق شد؛

۸:۴۵ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۱:۰۸ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

احمد صادقیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۲۱ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۷ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

در 11 ماهه 1403 محقق شد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت اپال پارسیان سنگان؛

۶:۳۶ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۱:۵۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز؛

۱۱:۳۰ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه؛

۱۰:۴۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/7

222417

فلزات آنلاین

1404/02/7

882230

فلزات آنلاین

1404/02/7

1401263

فلزات آنلاین

1404/02/7

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/7

27816

فلزات آنلاین

1404/02/7

16634

فلزات آنلاین

1404/02/7

43078

فلزات آنلاین

1404/02/7

65608

فلزات آنلاین

1404/02/7

49801

فلزات آنلاین

1404/02/7

43707

فلزات آنلاین

1404/02/7

36726

فلزات آنلاین

1404/02/7

35948

فلزات آنلاین

1404/02/7

35714

فلزات آنلاین

1404/02/7

43732

فلزات آنلاین

1404/02/7

38728

فلزات آنلاین

1404/02/7

61045

فلزات آنلاین

1404/02/7

33225

فلزات آنلاین

1404/02/7

42897

فلزات آنلاین

1404/02/7

56224

فلزات آنلاین

1404/02/7

6653100