سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۳:۳۵ /دوشنبه/۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۵ /یکشنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات:

نخستین تولیدکننده عناصر نادر خاکی در ایران و خاورمیانه هستیم

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: هم‌اکنون تست‌های مربوطه در کارخانه نیمه‌صنعتی تجلی انجام شده و توانستیم به آنچه مد نظر بوده است، دست پیدا کنیم. بر همین اساس قادر خواهیم بود اکسید مونازیت تولیدی را به عنوان یک کار منحصر به‌ فرد در ایران و خاورمیانه در معرض نمایش قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: هم‌اکنون تست‌های مربوطه در کارخانه نیمه‌صنعتی تجلی انجام شده و توانستیم به آنچه مد نظر بوده است، دست پیدا کنیم. بر همین اساس قادر خواهیم بود اکسید مونازیت تولیدی را به عنوان یک کار منحصر به‌ فرد در ایران و خاورمیانه در معرض نمایش قرار دهیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، مرتضی علی‌اکبری با اشاره به وضعیت بغرنج تولید صنعتی و معدنی در کشور، گفت: سودآوری زنجیره فولاد امروز به کمتر از ۳۰ درصد رسیده که مواردی همچون قیمت‌گذاری دستوری و قطع برق و گاز از جمله عوامل اصلی این رشد منفی است.

وی افزود: هم‌اینک طرح‌ها و پروژه‌های شرکت تجلی از جمله در فولاد کردستان، فولاد شرق خراسان، فولاد سرمد و پروژه‌های صبا امید غرب و سایر طرح‌ها با پیشرفت مناسبی همراه است.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات بیان کرد: هرچند تحت فشار شدید نقدینگی هستیم اما با تمام توان خود را هماهنگ می‌کنیم تا منابع لازم را برای این پروژه‌ها تامین و به موقع نقدینگی لازم را تزریق کنیم.

علی‌‎اکبری تصریح کرد: در سال‌ جاری، پروژه‌ها به مرحله‌ای رسیده‌اند که اگر بتوانیم نقدینگی لازم را به آن‌ها تزریق کنیم، بسیاری از آن‌ها می‌توانند به بهره‌برداری آزمایشی برسند.

وی در عین‌ حال تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، وضعیت بانک‌ها و بازار سرمایه و همچنین وضعیت صنعت به‌ ویژه در معادن و فلزات که وضعیت مناسبی نیست، با مشکلات شدید نقدینگی مواجهیم.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات تاکید کرد: این مشکلات راهکارهایی دارد که دولت در وهله نخست باید به حذف قیمت‌گذاری دستوری بپردازد؛ همچنین باید صادرات محصولات را آزاد کند و ارز را به نرخ ثابت برگرداند. در غیر این صورت کل صنعت با مشکلات عدیده نقدینگی و بازرگانی مواجه خواهد شد.

علی‌‎اکبری ادامه داد: از سوی دیگر قطعی برق و گاز تاثیر منفی زیادی بر روی صنعت گذاشته است و شاهدیم سال به سال میزان استفاده از برق افزایش یافته و راه‌اندازی کارخانه‌ها افزایش می‌یابد که خود مصرف برق بیشتری را به دنبال دارد. با این حال، کارخانه‌ها با ظرفیت کامل تولید نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: این‌ها مشکلات عدیده‌ای است که سبب می‌شود نقدینگی کمتری از بابت درآمد و سود برای شرکت‌ها ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات معتقد است که با مشخص شدن وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت، یکی از نخستین اولویت‌های وزارتخانه حذف نرخ‌های دستوری باشد. همچنین بازگشت ارز حاصل از صادرات با نرخ‌های آزاد و کاهش یا حذف عوارض صادراتی در زنجیره فولاد باید در دستور کار قرار بگیرد.

علی‌‎اکبری با اشاره به تشدید گرمای هوا در این روزها و اولویت دولت بر قطع برق واحدهای صنعتی، این تصمیم گیری را ۱۰۰ درصد اشتباه برشمرد و اظهار داشت: این مسئله منجر به کاهش تولید و اشتغال می‌شود. علاوه‌براین، صاحبان شرکت‌ها از پرداخت وجوه اضافه، کارانه و تشویقی عاجز می‌شوند و این بدان معناست که عملا فشار قطعی برق صنعت به خانوارها وارد می‌شود. در این زمینه تاکید می‌شود که باید قطع برق واحدهای تجاری و غیرصنعتی در دستور کار باشد نه واحدهای صنعتی.

وی همچنین افزایش عوارض و حقوق معادن را از دیگر مشکلات پیش روی فعالان صنعتی و معدنی برشمرد و افزود: زمانی زنجیره فولاد تا ۷۰ درصد سود داشت اما این روزها به کمتر از ۳۰ درصد رسیده است. دلیل این مسئله نیز عواملی همچون قطعی برق و گاز، عوارض صادراتی، عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات با نرخ‌های آزاد و قیمت‌گذاری دستوری است.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در ادامه با اشاره به فعالیت‌های شرکت تجلی در حوزه عناصر نادر خاکی، مطرح کرد: هم‌اکنون تست‌های مربوطه در کارخانه نیمه‌صنعتی شرکت تجلی انجام شده و توانستیم به آنچه مد نظر بوده است، دست پیدا کنیم.

علی‌‎اکبری خاطرنشان کرد: در روزهای آینده اخبار خوبی بابت افتتاح این خط که فناوری و ساخت تجهیزات آن در منطقه نمونه ندارد، اعلام خواهد شد و بر این اساس قادر خواهیم بود اکسید مونازیت تولیدی را به عنوان یک کار منحصر به‌ فرد در ایران و خاورمیانه در معرض نمایش قرار دهیم. بر این اساس شرکت تجلی به‌ عنوان نخستین شرکت که دارای پروانه عناصر نادر خاکی در کشور و خاورمیانه است، به نخستین تولیدکننده محصولات نیز تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل تجلی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک با احداث کارخانه بزرگ بتوانیم سهم خوبی در تولید محصولات داشته و سودآوری و ارزآوری مناسب داشته باشیم.

انتهای پیام//

مدیر روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

۱۲:۲۱ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سومین دوره مسئولیت اجتماعی برند برتر،

۱۶:۱۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۹:۳۳ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/22

235500

فلزات آنلاین

1404/02/22

869230

فلزات آنلاین

1404/02/22

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/22

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/22

28353

فلزات آنلاین

1404/02/22

16433

فلزات آنلاین

1404/02/22

43843

فلزات آنلاین

1404/02/22

65608

فلزات آنلاین

1404/02/22

47680

فلزات آنلاین

1404/02/22

44103

فلزات آنلاین

1404/02/22

37364

فلزات آنلاین

1404/02/22

35545

فلزات آنلاین

1404/02/22

35233

فلزات آنلاین

1404/02/22

43700

فلزات آنلاین

1404/02/22

39059

فلزات آنلاین

1404/02/22

59217

فلزات آنلاین

1404/02/22

32869

فلزات آنلاین

1404/02/22

42261

فلزات آنلاین

1404/02/22

56214

فلزات آنلاین

1404/02/22

6648200