سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۱:۴۳ /پنج شنبه/۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۸:۱۰ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

طی روزهای آینده ابلاغ می‌شود

نقشه راه صادرات و تنظیم بازار کشور به ‌زودی ابلاغ می‌شود

قائم‌مقام وزیر صمت گفت: تدوین نقشه راه توسعه صادرات و نقشه راه تنظیم بازار کشور طی روزهای آینده ابلاغ می‌شود که این دو نقشه راه، از پشتوانه علمی برخوردار است و به ‌طور قطع ظرفیت تولید و تجارت را افزایش خواهد داد.

قائم‌مقام وزیر صمت گفت: تدوین نقشه راه توسعه صادرات و نقشه راه تنظیم بازار کشور طی روزهای آینده ابلاغ می‌شود که این دو نقشه راه، از پشتوانه علمی برخوردار است و به ‌طور قطع ظرفیت تولید و تجارت را افزایش خواهد داد.

به گزارش «فلزات آنلاین»، حسین مدرس خیابانی در بازدیــد از موسســـه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تاکیـــد بر ضرورت توجه به نتایج عملیاتی پروژه‌های پژوهشی انجام شده در این موسسه، اظهار داشــت: امـــروز دانشگاه‌هــا و پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که بدون تجاری‌سازی تحقیقات و پژوهش‌ها، نمی‌توان از کارآمدی لازم برخوردار بود؛ به این معنا که اگر یک پژوهش، منجر به تولید داخلی و تجاری‌سازی محصولات نشود، ممکن است کارآمدی لازم را نداشته باشد.

مطالعات پژوهشی باید تجاری‌سازی شوند

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با یـــادآوری سخنـــان مقـــام معظـــم رهبری در ابتدای سال ۹۹ مبنی بر اینکــه آثار «جهش‌تولید» باید در سفره‌های مردم نمودار شود، تصریح کرد: ماحصل افزایش تولید باید بر معیشت و اشتغال مردم نمایــان شــود؛ ضمــن اینکه بـــه مـــوازات در طـــرح‌هــــای پژوهشـــی نیـــز بایـــد شرایطی فراهم کـــرد که راهکارهــای ارائه شــده در تحقیقـــات، منجــر به افزایـــش کارایـــی و بهــــره‌وری بخــش تولیـــد و کاهـــش قیمــــت تمام‌شده شود.

مدرس خیابانی با تاکید بر ضرورت توجه به موقعیت علمی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، اضافه کرد: باید مطالعات ارزشمندی کــه از ســوی این موسســه بنــا بـــه سفـــارش دستگاه‌هـــای مختلف تهیه شده و به مراجع سیاست‌گــذاری و نظارتی ارسال می‌شود، با برچسب موسســه مطالعــات ارســال شود تا سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیران بدانند که این گزارش کارشناسی ارائه شده، از پشتوانه علمی غنی برخوردار است.

نقشه راه صادرات به‌زودی ابلاغ می‌شود

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تدوین نقشه راه توسعه صادرات و نقشه راه تنظیم بازار کشور کـه از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی تهیه شده و در روزهای آینده ابلاغ می‌شود، گفت: این دو نقشــه راه، کاملا از پشتوانه علمــی برخوردار است و نتیجــه کــار کارشنـــاسی محققان این موسســـه اســت کــه به‌طور قطع خواهد توانست تولیـــد و تجـــارت را بــه عنــوان مکمــل یکدیگــر حرکت دهد.

وی از مدیران موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی درخواست کرد تا محور اصلی مطالعات و پژوهش‌های کارشناسی خود را روی موضوعاتی قرار دهد که اولویت کشور است.

اولویت‌های کشور در تخصیص ارز باید بازخوانی شود

مــدرس خیابانی عنوان کرد: با توجـــه بــه شرایط کنونـــی کشـــور، بایـــد به‌طـــور مرتــب اولویت‌های کشور را در تخصیص ارز بازخوانی کرد؛ این در حالــی اســـت که با تحت تاثیر قرار گرفتـــن منابـــع تولید و قیمــت نفت در سایه شیــوع ویــروس کرونا در دنیا، باید تکیه خود را بر اقتصاد غیرنفتی بیشتر کنیم.
دست‌اندازها باید از پیش روی تولید و صادرات برداشته شود

به گفته قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجــارت، در چنین شرایطی هر بخــش‌نامه‌ای که مخل تولید و صادرات است باید حذف شود تا دست‌اندازها از پیــش روی تولیـــد و صــادرات برداشتــه شود؛ چراکه تولیــد کشور بایــد مــورد حمایـــت قــرار گیــرد تا بتـــوان به‌واسطـــه آن، بازارهای هدف صادراتی را نیز به خوبی تامین کرد و برای کشور ارزآوری داشت.

امسال، سال تولید و صادرات است

مدرس خیابانی با بیان اینکه امسال، سال تولیــد و صــادرات است، گفت: همــان طور کــه در سال گذشته، اقتصاد ایران تا حدود زیادی از نفت جدا شد، در سال ۹۹ به‌طور قطع یک اقتصاد کاملا غیرنفتی را تجربه خواهیم کرد؛ پس بایــد روی منابـــع داخلـــی تمرکــز بیشتــری صورت گیــرد و از ظرفیت‌هــای تولیــد داخلی به‌صورت ویژه استفاده کرد.

وی افزود: امسال همه امورات تولید و گذران فضــای اقتصـــاد کشـــور به لحـــاظ نیازهای ارزی، به صادرات غیرنفتی کشور وصل است و سال ۹۹ به معنای واقعی، اقتصاد بدون نفت را تجربه خواهیم کرد؛ پس باید بیش از هر زمان دیگــری به تولیـــد بهـــا داد و صـــادرات را جـــدی گرفت و موانع را از پیش روی صادرکنندگان برداشت.

سیاست جایگزینی واردات در مقطع کنونی از نان شب هم واجب‌تر است

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اذعان داشت: امروز اجرای سیاست جایگزینی واردات، برای کشور از نان شب هم واجب‌تر است؛ این در حالی است که کشوری می‌تواند به سیاست جایگزینی واردات اعتقاد نداشته باشد که تحریمی هم پیش رو نداشته باشد، اما ایران که با مجموعه سیاست‌هایی مواجه است که درآمد ارزی، اشتغال و معیشت مردم از سوی دشمنان هدف قرار گرفته است، پس حتما باید بر داشته‌ها و ظرفیت‌های تولید داخلی تکیه کرده و به سمت جایگزینی واردات پیش رود.

مدرس خیابانی اشاره کرد: امروز آرامش کشور به تداوم تولید برخی از کالاها و محصولات به‌خصوص کالاهای اساسی گره خورده است و بنابراین باید زمینه‌ای را فراهم کرد که نیازهای کشور در این حوزه به خوبی تامین شده و تولیدات داخلی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گیرد. نکته حائز اهمیت در این زمان، توجه به برخی از صنایع اشتغال‌زا است؛ چراکه تولید برخی از کالاها درون کشور، زنجیره‌ای از تولید را راهبری می‌کند که نمونه آن هم صنعت خودرو است که ۱۱۲ رشته صنعتی را به‌ دنبال خود حرکت داده و چهار میلیون نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم، مشغول به کار کرده است.

وی ادامه داد: سیاست جایگزین واردات و توسعه صادرات متناقض یکدیگر نیستند، بلکه به صورت همزمان می‌توانند توسعه یابند؛ ضمن اینکه در برخی از کالاها، اجرای سیاست جایگزینی واردات یک ضرورت است؛ چراکه کشور ما با تحریم و محدودیت‌های بین‌المللی مواجه است.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت توجه به تولید داخلی، یادآور شـــد: حتـــی اگـــر تولیـــد یک کــالا نسبــت به واردات آن گران‌تر تمام شود، اما باید از تولید داخلی حمایــت کـــرد و از ارزآوری جلوگیــری نمـــود؛ با ایــن حـــال تولیدکنندگان هم بایــد بهــره‌وری را بالا برده و تلاش کنند تا قیمت تمام‌شده را کاهش دهند.

بر اساس گزارشی از ایلنا، مدرس خیابانی خاطرنشـان کرد: هـــر تولیــدی کـه امکـــان آن در کشــور وجـــود دارد، باید صــورت گیــرد؛ ولو اینکه در ابتدای کار، غیر اقتصادی باشد؛ این در شرایطی است که تحریم اگرچه اثراتی در زندگی و معیشت مردم داشته، اما برای ایران یک خاصیت بسیار بزرگ داشته و آن اینکـــه، روی پـــای خـــود بایستیـــم؛ چـــراکـــه ضربه‌پذیری و تاب‌آوری صورت گرفته در این دوره و رشد و رونق برخی از صنایع تولیدی، بسیار ارزشمند است.

برچسب‌های این مطلب: اقتصاد ایران | تجارت | فلزات‌آنلاین

مدیر بازرگانی شرکت توسعه معادن طلای کردستان:

۹:۲۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

عیدی اتابک به صنایع؛

۶:۱۱ /یکشنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۳

به یک سال هم نرسید!

۱۴:۳۸ /یکشنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۳

به دنبال پیگیری‌های انجام شده،

۱۴:۱۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

تاب‌آوری صنایع به پایان رسیده است؛

۷:۳۱ /یکشنبه/۲۳ دی ۱۴۰۳

دولت به فکر افتاد؛

۸:۳۱ /چهارشنبه/۱۲ دی ۱۴۰۳

بازیار بهمن‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس مطرح کرد:

۱۰:۴۵ /یکشنبه/۲۳ مرداد ۱۴۰۱

علیرضا سلیمانی، مدیر بخش فروش آلومینیوم شرکت جهان عایق پارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۴۵ /چهارشنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۰

محمد ابراهیم طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه:

۶:۱۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

سید حسین احمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان

۷:۳۷ /شنبه/۳ شهریور ۱۳۹۷

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

۱۲:۳۸ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۳۹۷

سید علیرضا موسوی، کارشناس اقتصادی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۵۳ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۳ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

احسان اسحاقی، مدیر روابط عمومی شرکت مجتمع فولاد خراسان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۵۶ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

موسی انصارپور، مديرعامل شرکت سبز و سلامت پارسيان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۵ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

تحقق رشد 13 درصدی بخش معدن مستلزم چیست؟

۹:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

مزایای حضور در نمایشگاه‌ها چیست؟

۱۱:۱۶ /دوشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/17

235500

فلزات آنلاین

1404/02/17

869230

فلزات آنلاین

1404/02/17

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/17

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/17

28123

فلزات آنلاین

1404/02/17

16972

فلزات آنلاین

1404/02/17

44275

فلزات آنلاین

1404/02/17

65608

فلزات آنلاین

1404/02/17

47680

فلزات آنلاین

1404/02/17

44103

فلزات آنلاین

1404/02/17

36822

فلزات آنلاین

1404/02/17

35933

فلزات آنلاین

1404/02/17

35527

فلزات آنلاین

1404/02/17

43700

فلزات آنلاین

1404/02/17

38976

فلزات آنلاین

1404/02/17

60112

فلزات آنلاین

1404/02/17

32915

فلزات آنلاین

1404/02/17

43171

فلزات آنلاین

1404/02/17

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300