یک فعال صنعت مس گفت: شیوع ویروس کرونا فرایند تولید را به نوعی با چالش مواجه کرد اما توانستیم با اتخاذ تصمیمهای درست و مدیریت صحیح آسیبها را به حداقل برسانیم و بتوانیم تا به امروز به فعالیت خود ادامه دهیم.
یک فعال صنعت مس در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اظهار داشت: ما تولیدکننده قطعات مسی هستیم و شیوع ویروس کرونا فعالیت تولیدی ما را مانند بسیاری از کسب و کارها در دنیا مختل کرد. این امر در اوایل گسترش این ویروس منحوس بیشترین اسیب را به ما وارد کرد اما به تدریج توانستیم بر اوضاع مسلط شویم و با اتخاذ تصمیمات درست فعالیت خود را مدیریت کنیم. ساعت کاری مجموعه را متغیر کردیم و حذف اثر انگشت ورود و خروج پرسنل و همچنین سنجش تب روزانه کارکنان و تجهیز تمام به افراد با ماسک و دستکش ازجمله اموری بود که در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا در مجموعه به کار گرفتیم.
وی افزود: اجرای برنامههایی در راستای مقابله با شیوع کرونا، هزینههایی نیز در پی داشته است که ازجمله آنها میتوان به تغییر ساعت کاری، ضدعفونی مداوم محل کار و همکاری با تعداد افراد کمتر اشاره کرد. از طرفی، به دلیل کاهش تقاضا و افت رونق در بازار، میزان فروش ما نیز کاهش یافته که با افزایش هزینههای جاری کارخانه همخوانی ندارد.
این تولیدکننده محصولات مسی تصریح کرد: میزان ظرفیت تولید مجموعه نسبت به قبل از شیوع ویروس کرونا به شدت کاهش یافته و همچنان با ادامه روند شیوع این ویروس، میزان تقاضا همانند سابق نشده و هر روز شاهد کاهش تعداد مشتریهای خود در بازار هستیم. روند قیمتگذاری محصولات ما نیز بر اساس نرخ خرید مواد اولیه و قیمت جهانی فلزات بوده و تاثیر خاصی در جبران ضررهای شرکت نداشته است.
وی ادامه داد: برخی مواد مانند رنگدانه را از شرکتهای خارجی تامین میکردیم که با تشدید تحریمها، در تهیه آن با مشکل مواجه شدیم و رنگدانههای ایرانی نیز از کیفیت لازم برخوردار نیستند. ما در تلاش هستیم و تاکنون راههای مختلفی را امتحان کردیم تا بتوانیم مجددا با تامینکنندگان سابق خود ارتباط بگیریم و رنگدانه مورد نیاز خود را وارد کنیم.
فعال صنعت مس عنوان کرد: پیش از همهگیری کرونا، برنامههای توسعهای را مدنظر داشتیم که تا حدودی آنها پیش بردیم اما در حال حاضر، با توجه به شرایط موجود، برنامه خاصی را برای مجموعه در نظر نداریم.
وی در خصوص الزام رعایت پروتکلهای بهداشتی جهت مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد: تا جایی که امکان دارد نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار گرفتهایم اما با حمایت از جانب دولت قطعا میتوان رعایت موارد بهداشتی را به بالاترین سطح رساند. به طوری که دولت تسهیلات خاصی را برای تهیه مواد ضدعفونیکننده و سایر اقلام بهداشتی به تولیــدکننــدگان ارائـــــه دهــــد و همچنیــــن دستورالعملهای مشخص و بهروزی را به واحدها ابلاغ کند.
این تولیدکننده محصولات مسی توضیح داد: اکنون با توجه به وضعیت موجود، به دلیل کاهش حجم تقاضا و میزان تولید نمیتوان برای افزایش تولید برنامهای در نظر گرفت؛ چراکه میزان عرضه و تقاضا باید در تعادل باشند و تا تقاضایی نباشد عملا تولید مفهومی ندارد و با افت و خیز قیمت مس و نرخ ارز به هیچ عنوان نمیتـــوان حتـــی بـــرای فـــردای کـــاری خـــود برنامهریزی کرد.
انتهای پیام//