مدیر مهندسی فروش شرکت دانشبنیان مهندسی کیاراد کیمیا صدرا گفت: با توجه به اینکه کمتر از یک سال از آغاز فعالیت رسمی ما در صنعت هیدرولیک میگذرد و هنوز به رزومه چندانی در این عرصه دست نیافتهایم، نمیتوانیم در وندورلیست شرکتهای فولادی، معدنی و… قرار بگیریم که همین مسئله فعالیت مجموعه را مختل کرده است. بنابراین امیدواریم صاحبان صنایع به شرکتهای دانشبنیان نوپا اعتماد کنند تا بتوانیم با قدرت بیشتری به فعالیت خود در صنعت هیدرولیک ادامه دهیم.
مریم اسماعیلفر در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» که در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو) انجام شد، بیان کرد: شرکت دانشبنیان بازرگانی مهندسی کیاراد کیمیا صدرا در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسید و فعالیت رسمی خود را به طور تخصصی در حوزه هیدرولیک در سال جاری آغاز کرد. زمینه فعالیت ما طراحی، ساخت، نگهداری و تعمیرات (اورهال) سیلندرهای هیدرولیکی، آکولاماتورهای پیستونی، بلوکها و پرسهای هیدرولیک است که این مهم شامل صنایع نیروگاهی، فولاد، چوب، سیمان و معدن میشود.
وی عنوان کرد: در حال حاضر پروژه طراحی و ساخت ولو اکچویتورها و سیستم تریپ کنترل بخار توربینها در نیروگاه شازند اراک را در دست اجرا داریم و تمام تلاش خود را جهت کسب نتیجه مطلوب در این پروژه به کار گرفتهایم تا بتوانیم پس از شروعی قدرتمند و کسب روزومهای مطلوب، در پروژههای بیشتری حضور پیدا کنیم. لازم به ذکر است به دنبال همافزایی و همکاری دوجانبهای که میان ما و شرکت صنایع مکاترونیک ایران شکل گرفته است، به زودی بزرگترین کارخانه هیدرولیکی کشور را نیز افتتاح خواهیم کرد.
مدیر مهندسی فروش شرکت دانشبنیان مهندسی کیاراد کیمیا صدرا در ادامه به چالشهای پیش روی این شرکت اشاره کرد و گفت: مجموعه نیروی انسانی شاغل در مجموعه کیاراد را تعدادی جوان متخصص و پرتلاش تشکیل میدهد که علیرغم دستاندازها و بیمهریهای فراوان، به دنبال توسعه فعالیت خود در ادامه راه پر پیچ و خم صنعت هستند. در حال حاضر رزومه قوی و بلندبالا به یکی از مهمترین شرایط همکاری شرکتهای فعال در صنایع مختلف از جمله فولاد، نسوز و … با شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه هیدرولیک تبدیل شده است اما از آنجایی که تنها کمتر از یک سال از آغاز فعالیت مجموعه ما میگذرد، متاسفانه قادر به ارائه چنین روزومهای نیستیم و در نتیجه نمیتوانیم در وندورلیست شرکتهای فولادی، معدنی و… قرار بگیریم. بر همین اساس امیدواریم روند صدور وندورلیستها توسط این شرکتها کمی تسهیل شود تا شرکتهای دانشبنیان نوپا مانند کیاراد نیز بتوانند ضمن اثبات شایستگیها و ایجاد اعتماد متقابل، در وندورلیست آنها قرار بگیرند.
اسماعیلفر همچنین دانش و تخصص نیروی انسانی را از جمله برتریهای شرکت مهندسی کیاراد کیمیا صدرا نسبت به سایر شرکتهای فعال در صنعت هیدرولیک دانست و مطرح کرد: مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره مجموعه از نخبگان صنعت هیدرولیک در کشور به شمار میآیند و دورههای آموزشی تخصصی و فشرده در این حوزه را گذراندهاند. بر همین اساس پرسنل شاغل در شرکت نیز باید از دانش، تخصص و مهارتهای لازم در صنعت هیدرولیک برخوردار باشند و همین مسئله به یک مزیت اساسی برای کیاراد تبدیل شده است.
وی در ارتباط با اهمیت صنعت هیدرولیک، اظهار داشت: ما همواره نیازمند سرعت، قدرت و دقت در مکانیزمهای کلیه خطوط تولید اعم از صنعتی، نیروگاهی و… هستیم و با توجه به اینکه اجرای این مهم از عهده نیروی انسانی خارج است، بنابراین در اینجا نقش برجسته و مهم هیدرولیک نمایان میشود. در واقع از هیدرولیک به عنوان یک بازوی قدرت جهت تسهیل بسیاری از امور در صنایع و بخشهای مختلف استفاده میشود که نبود آن، روند اجرا و پیشرفت پروژههای صنعتی، معدنی، نیروگاهی و… را مختل خواهد کرد.
مدیر مهندسی فروش شرکت دانشبنیان مهندسی کیاراد کیمیا صدرا در پایان با اشاره به اینکه بیشک با حضور شریک تجاری موفقی همچون شرکت صنایع مکاترونیک ایران آینده روشنی پیش روی مجموعه خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط سخت و دشوار اقتصادی که در کشور وجود دارد، شرکتهای دانشبنیان، بهویژه شرکتهای نوپا به سختی تامین مالی مورد نیاز خود را انجام میدهند و نیازمند دریافت وام و تسهیلات بانکی جهت ادامه فعالیت خود هستند؛ با این وجود، متاسفانه همکاریهای لازم در این زمینه با این شرکتها صورت نمیپذیرد و موانع متعددی پیش روی آنها جهت اخذ تسهیلات وجود دارد. از این رو امیدواریم تمهیدات لازم جهت رفع موانع مالی موجود در شرکتهای دانشبنیان نوپا اندیشیده شود تا ما بتوانیم با امید و انگیزه بیشتری به حضور خود در عرصه صنعت ادامه دهیم.
انتهای پیام//