توافقنامه تسهیل استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه بین شرکت سنگ آهن مرکزی ایران و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، جلسه امضای توافقنامه تسهیل استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه بین شرکت سنگ آهن مرکزی ایران و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، روز سهشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دفتر دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این جلسه سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف به همراه شورای عالی دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران ارشد علمی کشور از جمله سورنا ستاری حضور داشتند و توافقنامه تسهیل استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه بین مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران و بهنام طالبی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، امضا شد.
در این جلسه مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با اشاره به اینکه امروز در شرکتها و مجموعههای صنعتی بزرگ کشور از حوزههای دانشبنیان صحبت میشود، مطرح کرد: رقمهای مالی پروژههای دانشبنیان کشور در شرایط کنونی بزرگ شده است.
وی تصریح کرد: اگر ظرفیت اعتبار مالیاتی در شرکتها مدیریت شود، اتفاقهای بزرگی رخ خواهد داد؛ به خصوص که شرکتهایی مانند سنگ آهن مرکزی ایران صرفا محدود به بخش معدن نیستند و پروژههای متعددی در حوزههای انرژی از جمله آب، برق، گاز، محیط زیست و حتی احداث مراکز درمانی و ورزشی نیز در برنامه های خود دارند.
حمیدیان خاطرنشان کرد: حوزه مدیریت و راهبری شرکتها اهمیت بالایی دارد و اجرای این توافقنامه سرمنشا اتفاقهای بزرگ خواهد بود.
همکاری شرکت سنگآهن مرکزی ایران با ۱۲۰ شرکت دانشبنیان کشور
علی یقطین،رئیس هیئت مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در این جلسه با اشاره به اینکه فعالیتهای شرکت در حوزه قراردادهای پژوهشی با دانشگاهها طی دو سال گذشته، ۱۰ برابر شده و این شرکت هماکنون با ۱۲۰ شرکت دانشبنیان کشور همکاری دارد، اظهار داشت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، جزو نخستین شرکتهایی به شمار میآید که اعتبار مالیاتی گرفته است و هماکنون این شرکت از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی مربوط به سفر ریاست جمهور به استان یزد برخوردار است.
قابل ذکر است موضوع این توافقنامه شامل تعریف و اجرای طرحهای لازم برای رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه شرکت و تسهیل فرایندهای اجرایی مربوط به بهرهمندی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در معاونت علمی، فناوری و دانشبنیان ریاستجمهوری میشود که مدت آن دو ساله است.
انتهای پیام//