سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۳:۰۹ /یکشنبه/۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۴۵ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

وضعیت معاملات فولادی در هفته آخر مهر ماه چگونه بود؟

در هفته منتهی به 30 مهر ماه، معاملات فولاد از ثبات نسبی برخوردار بود و شرکت‌های بزرگ صنعت فولاد توانستند محصولات خود را در بورس کالا عرضه و معامله کنند. وضعیت معاملات فولادی در هفته مورد بررسی تقریبا مشابه هفته پیش از آن بود اما تفاوت عمده هفته منتهی به 30 مهر ماه با هفته منتهی به 23 مهر ماه، رشد بسیار بالای تقاضای محصولات فولادی به ویژه برای میلگرد بود.

در هفته منتهی به ۳۰ مهر ماه، معاملات فولاد از ثبات نسبی برخوردار بود و شرکت‌های بزرگ صنعت فولاد توانستند محصولات خود را در بورس کالا عرضه و معامله کنند. وضعیت معاملات فولادی در هفته مورد بررسی تقریبا مشابه هفته پیش از آن بود اما تفاوت عمده هفته منتهی به ۳۰ مهر ماه با هفته منتهی به ۲۳ مهر ماه، رشد بسیار بالای تقاضای محصولات فولادی به ویژه برای میلگرد بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به ۳۰ مهر ماه، شمش فولادی شرکت‌های منتخب «فلزات آنلاین» یعنی فولاد خوزستان، آهن و فولاد ارفع و چادرملو، اسلب فولاد خوزستان، ورق گالوانیزه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و میلگرد فولاد خراسان در بورس کالا مورد معامله قرار گرفتند.

معامله هشت هزار و ۶۵۰ تنی شرکت ورق خودرو

شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در تاریخ شنبه ۲۴ مهر ماه موفق شد هفت هزار و ۶۵۰ تن ورق گالوانیزه خودرویی و یک هزار تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی در مجموع هشت‌هزار و ۶۵۰ تن ورق گالوانیزه خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.

نمودار ۱ نشان می‌دهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، شنبه ۲۴ مهر ماه، ۱۰ هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی را در بورس کالا عرضه کرده که با تقاضای پنج هزار و ۶۵۰ تنی مواجه شده و به همین میزان معامله انجام شده است. ورق خودرو باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و توانست دو هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی خود را در این تالار به فروش برساند تا جمع معاملات این شرکت برای محصول یاد شده به هفت هزار و ۶۵۰ تن برسد.

این شرکت، ورق گالوانیزه خودرویی را را به قیمت ۲۷۳ هزار و ۹۹۹ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. شرکت ورق خودرو از معامله صورت گرفته، ۲۰۹ میلیارد و ۶۰۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

همچنین نمودار ۲ نشان می‌دهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، شنبه ۲۴مهر ماه، یک هزار تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی را در بورس کالا عرضه کرده که با تقاضای ۸۰۰ تنی مواجه شده و به همین میزان معامله صورت گرفت. ورق خودرو باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و توانست ۲۰۰ تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی خود را در این تالار به فروش برساند تا جمع معاملات این شرکت برای محصول یاد شده به یک هزار تن برسد.

این شرکت، ورق گالوانیزه خودرویی را به قیمت ۲۷۳ هزار و ۹۹۹ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. شرکت ورق خودرو از معامله انجام شده، ۲۷ میلیارد و ۳۹۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

رقابت قابل توجه خریداران برای ۱۰ هزار تن شمش فولادی ارفع

سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع موفق شد ۱۰ هزار تن شمش فولادی خود را با رقابت قابل توجهی در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.

نمودار ۳ نشان می‌دهد شرکت آهن و فولاد ارفع، سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه، ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۳ هزار و ۸۰۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله انجام شد.

ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۵ هزار و ۵۱۷ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود اما قیمت معامله به دلیل رقابت به ۱۳۳ هزار و ۸۱۲ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۳۳ میلیارد و ۸۱۲ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

۳۵ هزار تن محصول «فخوز» معامله شد

در تاریخ سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه، شرکت فولاد خوزستان ۳۵ هزار تن محصول فولادی شامل ۲۰هزار تن تختال و ۱۵ هزار تن شمش فولادی را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار داد.

نمودار ۴ نشان می‌دهد شرکت فولاد خوزستان، سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه، ۱۵ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۳ هزار تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.

«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۶ هزار و ۳۳۳ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله با توجه به رقابت انجام گرفته به ۱۲۹ هزار و ۷۲۰ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۹۴ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

همچنین نمودار ۵ نشان می‌دهد شرکت فولاد خوزستان، سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه، ۴۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۵ هزار تنی مواجه شد و به همین میزان نیز معامله انجام شد. این شرکت باقی محصول خود را در تالار مچینگ عرضه کرد که توانست پنج هزار تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات تختال را به ۲۰ هزار تن برساند.

فولاد خوزستان، تختال فولادی را به قیمت ۱۵۵ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۳۱۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرد.

معامله هفت هزار تن شمش فولادی چادرملو

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه توانست هفت هزار تن انواع شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.

شرکت معدنی و صنعتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، ۲۷ مهر ماه، ۲۵ هزار تن انواع شمش فولادی را در بورس کالای ایران عرضه کرد که توانست با توجه به تقاضا توانست بخشی از آن را مورد معامله قرار دهد.

همان‌طور که نمودار ۶ نشان می‌دهد، چادرملو، در تاریخ ۲۷ مهر ماه، ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۳SP را در بورس کالا عرضه کرده که با تقاضای دوهزار تنی مواجه شد و به همین میزان معامله صورت گرفت. این شرکت باقی شمش را در تالار مچینگ عرضه کرد که توانست سه هزار تن دیگر را معامله کند تا جمع معاملات محصول یاد شده به پنج هزار تن برسد.

«کچاد»، این بلوم فولادی را به قیمت ۱۳۳هزار و ۲۸۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۶۶ میلیارد و ۶۴۰میلیون تومان درآمد کسب کرد.

نمودار ۷ نشان می‌دهد چادرملو در تاریخ ۲۷ مهر ماه، ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی (۱۳۰*۱۳۰) با گرید ۳SP را در بورس کالا عرضه کرده که با تقاضای دو هزار تنی مواجه شده و این شرکت به همین میزان معامله انجام داده است.

«کچاد»، این بلوم فولادی را به قیمت ۱۳۳هزار و ۲۸۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۲۶ میلیارد و ۶۵۲میلیون تومان درآمد کسب کرد.

همچنین چادرملو در این تاریخ، پنج هزار تن شمش ۵SP نیز در بورس عرضه کرد که بدون متقاضی و معامله باقی ماند.

معامله ۲۴ هزار تنی میلگرد فولاد خراسان

در هفته منتهی به ۳۰ مهر ماه، فولاد خراسان برخلاف هفته‌های قبل میلگرد خود را در دو نوبت یعنی شنبه ۲۴ و چهارشنبه ۲۸مهر ماه عرضه کرد که با تقاضای بسیار بالایی مواجه شدند و مورد معامله قرار گرفتند.

شرکت فولاد خراسان، در تاریخ چهارشنبه ۲۱مهر ماه، ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد را در بورس کالا عرضه کرده بود که تنها ۸۸۰ تن آن به فروش رفت اما نمودار ۸ نشان می‌دهد شنبه ۲۴ مهر ماه این شرکت بقیه میلگرد خود را در تالار مچینگ عرضه کرد که ۹ هزار و ۱۵۲ تن آن معامله شد.

«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۰هزار ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله نیز همین بود. این شرکت از معامله صورت گرفته ۱۲۸ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

همچنین طبق نمودار ۹، شرکت فولاد خراسان، در تاریخ چهارشنبه ۲۸ مهر ماه، ۱۵هزار و چهار تن میلگرد را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۹ هزار ۲۲۸ تنی مواجه شد و این شرکت توانست تمام میلگرد عرضه شده را به فروش برساند.

«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۰هزار و ۵۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله با رقابت انجام شده به ۱۴۱ هزار و ۳۲۲ ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۲۱۲میلیارد و ۳۹ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

طی اسفند ماه ۹۹ رقم خورد؛

۱۸:۳۰ /شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

در میزگرد ارتباط دو سویه بازار سرمایه و ارکان چرخه فولاد

۹:۰۹ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

میزگرد بررسی مهم‌ترین مسائل روز صنعت فولاد

۸:۴۸ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/20

235500

فلزات آنلاین

1404/02/20

869230

فلزات آنلاین

1404/02/20

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/20

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/20

28125

فلزات آنلاین

1404/02/20

16473

فلزات آنلاین

1404/02/20

44275

فلزات آنلاین

1404/02/20

65608

فلزات آنلاین

1404/02/20

47680

فلزات آنلاین

1404/02/20

44103

فلزات آنلاین

1404/02/20

36826

فلزات آنلاین

1404/02/20

35483

فلزات آنلاین

1404/02/20

35038

فلزات آنلاین

1404/02/20

43700

فلزات آنلاین

1404/02/20

38969

فلزات آنلاین

1404/02/20

60112

فلزات آنلاین

1404/02/20

32863

فلزات آنلاین

1404/02/20

43171

فلزات آنلاین

1404/02/20

56320

فلزات آنلاین

1404/02/20

6695800