سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۰۳ /جمعه/۲۹ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۰۵ /یکشنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

نگاهی به مزیت‌های نسبی سهام «ومعادن»

«ومعادن»، سهمی پیشرو با پتانسیل بالا در رشد قیمت

در حالی که هنوز بسیاری از نمادهای بازار نتوانسته‌اند پس از ریزش شدید سال ۱۳۹۹ خود را حتی به نزدیکی سقف‌های قبلی برسانند، نماد «ومعادن» توانست چندین بار سقف قبلی خود را پشت سر بگذارد و در برابر ریزش‌های بازار تا حدودی خود را مصون نگه دارد.

در حالی که هنوز بسیاری از نمادهای بازار نتوانسته‌اند پس از ریزش شدید سال ۱۳۹۹ خود را حتی به نزدیکی سقف‌های قبلی برسانند، نماد «ومعادن» توانست چندین بار سقف قبلی خود را پشت سر بگذارد و در برابر ریزش‌های بازار تا حدودی خود را مصون نگه دارد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، همه ما می‌دانیم که بازار سرمایه این روزها حال و روز خوشی را سپری نمی‌کند. تقریبا از روز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، بورس دیگر نتوانست آن‌گونه که باید و شاید نظر اهالی خود را جلب کند اما در این میان سهامی بودند که به پشتوانه مدیریت قوی در گام اول و پشتوانه بنیاد عالی در گام دوم، توانستند تا حدود زیادی خود را از نوسانات رو به پایین حفظ کنند و به سهام‌داران خود زیان زیادی را تحمیل نکنند. یکی از این سهام، سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با نماد « ومعادن» بود.

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در تاریخ پنجم اسفند ماه ۱۳۷۴ در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید که از سال ۱۳۷۷، به عنوان یک شرکت سهامی عام در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «ومعادن» مورد معامله قرار گرفت و هم‌اکنون از سهام‌داران عمده مجموعه‌های بزرگ معدنی و فولادی ایران از قبیل شرکت‌های معدنی و صنعتی گل‌گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گهرزمین، شرکت ملی صنایع مس ایران، توسعه معدنی و صنعتی صبانور، مجتمع فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی، کارخانجات کابل‌سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن و فلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن و فلزات و شرکت کک طبس به شمار می‌آید. چشم‌انداز این شرکت این است که تا سال ۱۴۰۴، به برترین شرکت سرمایه‌گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی در منطقه خاورمیانه تبدیل شود.

بررسی وضعیت پورتفوی شرکت

هم‌‎اکنون شرکت در  ۱۹ شرکت بورسی و ۳۹ شرکت غیربورسی سرمایه‌گذاری کرده است. بهای تمام شده کلیه سرمایه‌گذاری‌های شرکت تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳،  بالغ بر ۳۱.۲۸۹ همت است که سهم شرکت‌های بورسی ۱۸.۲۲۰ همت و شرکت‌های غیربورسی ۱۲.۰۱۳ همت است. مجموع بهای تمام شده واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سپرده‌های سرمایه‌گذاری بانکی و سرمایه‌گذاری در املاک نیز به چیزی حدود ۱.۰۵۶ همت بالغ می‌شود. ارزش روز سرمایه‌گذاری در شرکت‌های قابل معامله در بازار سرمایه نیز حدود ۱۴.۹۹ همت ثبت شده است. همان‌طور که ملاحظه می‌شود، «ومعادن» ۵۸ درصد از سرمایه‌گذاری‌های خود را در شرکت‌های بورسی، ۳۸ درصد را در شرکت‌های غیربورسی و مابقی که حدود ۴ درصد بوده را در سایر موارد انجام داده است.

مطالعه صورت‌های مالی «ومعادن» نشان می‌دهد که بیشترین سهم از سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بورسی، مربوط به استخراج کانه‌های فلزی با ۱۴.۸۳۶ همت معادل ۸۱ درصد کل سرمایه‌گذاری شرکت بوده است. پس از آن فلزات اساسی با ۲.۵۷۴ همت معادل ۱۴ درصد و ماشین‌آلات و دستگاه‌های برقی با ۰.۷۲۸ همت معادل ۴ درصد از کل سرمایه‌گذاری «ومعادن» قرار داشته‌اند.

ارزش روز دارایی‌های «ومعادن» بدون در نظر گرفتن ارزش افزوده پورتفوی غیربورسی، در حال حاضر بالغ بر ۱۹۱.۵۳۴ همت است که از این مبلغ ۱۴۹.۶۷۳ همت مربوط به ارزش افزوده روز پورتفوی بورسی، ۲.۱۴ همت مربوط به ارزش افزوده املاک و ۳۹.۷۱۳ همت مربوط به حقوق صاحبان سهام است. با عنایت به «NAV» سهم که حدود ۶۳۸ تومان برآورد شده است و قیمت روز سهم که ۳۱۸ تومان طی آخرین روز معاملاتی بوده، نسبت «P/NAV» سهم ۴۹.۸ درصد خواهد بود که نشان می‌دهد سهم حدود ۴۰ درصد زیر قیمت ذاتی خود در حال معامله است و پتانسیل رشد حداقل ۴۰ درصدی را خواهد داشت (با فرض اینکه سرمایه‌گذاران در خرید سهام «NAV» محور، «P/NAV» مدنظر آن‌ها باید عددی زیر ۷۰ درصد باشد تا آن را ارزنده ارزیابی کنند).

نمودار قیمتی ومعادن

همان‌گونه که در نمودار مشاهده می‌شود، ومعادن در یک روند صعودی بلندمدت با یک ساختار کانالیزه در حال حرکت است. قیمت پایانی سهم در انتهای روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، سه هزار و ۱۸۰ ریال و آخرین قیمت معاملاتی سهم سه هزار و ۱۸۴ ریال بوده است. مهم‌ترین حمایت‌های سهم را می‌توان در محدوده ۳۰۷ و ۲۹۶ تومان در نظر گرفت؛ همچنین قیمت‌های ۳۳۸ و ۳۵۰ تومان نزدیک‌ترین مقاومت‌های سهم در بازه زمانی کوتاه‌مدت خواهند بود. بازه قیمتی میانه کانال را می‌توان ۳۹۵ تا ۴۰۰ و محدوده ۵۶۰ تا ۶۰۰ تومان را می‌توان برای سقف کانال متصور بود.

در حالی که هنوز بسیاری از نمادهای بازار نتوانسته‌اند پس از ریزش شدید سال ۱۳۹۹ خود را حتی به نزدیکی سقف‌های قبلی برسانند، نماد «ومعادن» توانست چندین بار سقف قبلی خود را پشت سر بگذارد و در برابر ریزش‌های بازار تا حدودی خود را مصون نگه دارد. این سهم در میان بنیادی‌کاران و حتی قدیمی‌های بازار، به عنوان سهمی با بنیه و بنیاد قوی شناخته شده و همواره جهت سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت مورد تاکید بوده است.

طرح‌های توسعه‌ای متعدد شرکت، مدیریت قوی، خوش‌نامی حقوقی‌های شرکت، نقدشوندگی بالا، میزان سهام شناور بالا، حجم بالای معاملات روزانه و…، همه نقاط قوت این سهم محسوب می‌شوند که قطعا باید در ترجیحات خرید سهام‌داران لحاظ شوند.

آنچه مسلم است، هم‌اکنون بازار سرمایه در رکود به سر می‌برد اما با بهبود شرایط بازار و بازگشت اعتماد به اهالی بازار سرمایه، می‌توان «ومعادن» را سهمی پیشرو با پتانسیل بالا در رشد قیمت در نظر گرفت.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

رئیس هیئت مدیره هلدینگ ظفر:

۱۰:۲۳ /سه شنبه/۵ فروردین ۱۴۰۴

طبق وعده سید مجید هدایت،

۷:۰۰ /یکشنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/28

263750

فلزات آنلاین

1404/01/28

892636

فلزات آنلاین

1404/01/28

1418100

فلزات آنلاین

1404/01/28

1220240

فلزات آنلاین

1404/01/28

30060

فلزات آنلاین

1404/01/28

18200

فلزات آنلاین

1404/01/28

45351

فلزات آنلاین

1404/01/28

65608

فلزات آنلاین

1404/01/28

49801

فلزات آنلاین

1404/01/28

44688

فلزات آنلاین

1404/01/28

39859

فلزات آنلاین

1404/01/28

37222

فلزات آنلاین

1404/01/28

36618

فلزات آنلاین

1404/01/28

43918

فلزات آنلاین

1404/01/28

41411

فلزات آنلاین

1404/01/28

62783

فلزات آنلاین

1404/01/28

34836

فلزات آنلاین

1404/01/28

45624

فلزات آنلاین

1404/01/28

57210

فلزات آنلاین

1404/01/28

6975400