مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژیبر پارسیان گفت: این منطقه بهشت سرمایهگذاری و قطب سوم پتروشیمی کشور است و با توجه به تامین زیرساختها و شرایط مطلوب فراهم شده برای سرمایهگذاری، دست سرمایهگذاران در این حوزه را به گرمی میفشاریم.
به گزارش «فلزات آنلاین»، علیاصغر علامه در مراسم بهرهبرداری از اسکله شماره ۵ بندر انرژیبر پارسیان که با دستور ویدئوکنفرانسی رئیسجمهوری به بهره برداری رسید، اظهار داشت: منطقه ویژه انرژیبر پارسیان یکی از مستعدترین و راهبردیترین مناطق ویژه صنعتی کشور است که به علت قرار گرفتن در کنار منطقه پارس جنوبی (پایتخت انرژی کشور) و داشتن ظرفیتهای مهم بندری آماده سرمایهگذاری در حوزههای معدنی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است.
وی افزود: این منطقه ویژه با وسعت ۱۰ هزار هکتار و داشتن یکی از بزرگترین بنادر تخصصی کشور در سال ۹۵ که کشور تحت شدیدترین تحریمهای دشمن قرار داشت، با ۱۰۰ در صد توان و تخصص جوانان ایرانی شروع به کار کرد و همه سرمایهگذاری و ساخت آن داخلی بوده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان بیان کرد: اسکله شماره ۵ بندر پارسیان توسط قرارگاه خاتمالانبیا با هدف تسهیل واردات و صادرات، تشویق سرمایهگذاران و تامین زیرساختهای کارخانه آلومینیوم جنوب ساخته شده است.
علامه یادآور شد: امروز همچنین عملیات ساخت دو طرح پتروسیمی، یک طرح فولادی و شروع عملیات نمکزدایی از آب دریا در این منطقه آغاز شد که با شروع این طرحها شاهد تحول عظیمی در منطقه ویژه پارسیان خواهیم بود.
وی اضافه کرد: از رئیسجمهوری درخواست داریم سهمیه میعانات گازی که در تعهد وزارت نفت بوده است، به منطقه ویژه پارسیان تخصیص یابد و این منطقه به عنوان مرکز کارخانه نوآوری در حوزه فولاد، صنایع معدنی و پتروشیمی در نظر گرفته شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان ابراز کرد: در حال حاضر در بندر و منطقه ویژه پارسیان افزون بر یک هزار و ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و در صورت راهاندازی تمام اسکلهها و اجرای شرکتهای فولادی و پتروشیمی ما شاهد رفع محرومیت و بیکاری از غرب استان هرمزگان و جنوب کشور باشیم.
منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به دلیل قــــرارگیــــری در ۴۰ کیلومتــــری عسلویــــه و ۱۷کیلومتری فرودگاه عسلویه، نزدیکی به مخزن گازی پارس جنوبی، یکی از مناطق ویژه منحصر بفرد در سطح کشور است که در محل اتصال سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس قرار گرفته است.
بر اساس گزارشی از ایرنا، این منطقه در غربیترین نقطه استان هرمزگان، شرقیترین نقطه بوشهر و جنوبیترین منطقه استان فارس قرار دارد و به دلیل قرار گرفتن در مسیر کریدور انتقـال گاز سراســری خط هفتم، خط انتقال میعانات گازی به ستاره خلیج فارس و سایر میدانهــای گازی ونفتـی، ایـــن منطقــه در موقعیت طلایی برای سرمایهگذاری قرار گرفته و برای تولید بیش از ۱۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی، چهار میلیون تن فولاد، هزار و ۴۰۰تن پــودر آلومینــا، پنج هـــزار مگاوات بــــرق و آبشیرینکن ۷۵۰ هزار متر مکعبی طراحی شده است.