به گزارش «فلزاتآنلاین» و به نقل از سازمان تجارت جهانی، پرو با وجود کاهش حدود ۱۶ درصدی صادرات کنسانتره و سنگ معدنی سرب، همچنان بزرگترین صادرکننده این محصولات دنیا در سال ۲۰۱۷ بود.
پس از سال ،۲۰۱۴ تجارت جهانی کنسانتره و سنگ معدنی سرب در دنیا روند کاهشی داشت که علت اصلی این امر کاهش تولید معدنی بهعلت تعطیلی برخی معادن سرب دنیا بود. تجارت جهانی کنسانتره و سنگ معدنی سرب، از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ براساس دادههای سازمان تجارت جهانی، آورده شده است.
تجارت کنسانتره و سنگ معدنی سرب، از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۴ عموما روند صعودی داشته است. هر چند که در سال ۲۰۱۱ شاهد ۳٫۵ کاهش درصدی در تجارت جهانی کنسانتره و سنگ معدنی سرب بودیم؛ اما در مجموع طی این ۶ سال، تجارت کنسانتره و سنگ معدنی سرب ۵۲٫۵ درصد رشد داشت و میزان تجارت جهانی شمش روی از ۲ میلیون و ۴۴۰ هزار تن در سال ۲۰۰۸ به ۳ میلیون و ۷۲۰ هزار تن در سال ۲۰۱۴ رسید.
در سال ۲۰۱۵ میزان تجارت جهانی کنسانتره و سنگ معدنی سرب با کاهش حدود ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل خود به ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار تن رسید؛ علت این امر کاهش صادرات مکزیک بهعنوان یکی از بزرگترین صادرکنندگان کنسانتره و سنگ معدنی سرب دنیا بود. در سال ۲۰۱۶ نیز میزان تجارت جهانی کنسانتره و سنگ معدنی سرب با حدود ۷٫۱ درصد کاهش نسبت به سال قبل خود به ۳ میلیون و ۱۲۱ هزار تن رسید.
این کاهش ناشی از کاهش صادرات کنسانتره و سنگ معدنی سرب مکزیک بود که علت اصلی آن تعطیلی چند معدن سرب و روی در این کشور بود. مکزیک با صادرات ۲۸۶ هزار تن کنسانتره و سنگ معدنی سرب و سهم ۶ درصدی از تجارت جهانی، سومین صادرکننده کنسانتره و سنگ معدنی سرب دنیا شد. ایالات متحده آمریکا، استرالیا، بولیوی، ترکیه، هلند، تاجیکستان، کره و آفریقای جنوبی بهترتیب سایر صادرکنندگان بزرگ کنسانتره و سنگ معدنی سرب در سال ۲۰۱۷ بودند که سهم هر یک از آنها در تجارت جهانی در نمودار ۲ آورده شده است.