سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۵۸ /دوشنبه/۱۱ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۴ /چهارشنبه/۱ اسفند ۱۴۰۳

با هدف اجرا تا سال ۲۰۴۰ در ژاپن،

چارچوب جدیدی از سیاست‌های اقلیمی، انرژی و صنعتی به تصویب رسید

دولت ژاپن اهداف تازه‌ای را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۴۰ تعیین کرد و طرح انرژی جدید و سیاست‌های صنعتی بازنگری‌ شده‌ای را برای همین دوره زمانی به تصویب رساند.

دولت ژاپن اهداف تازه‌ای را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۴۰ تعیین کرد و طرح انرژی جدید و سیاست‌های صنعتی بازنگری‌ شده‌ای را برای همین دوره زمانی به تصویب رساند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از خبرگزاری رویترز، این اقدامات که با هدف ایجاد ثبات در سیاست‌گذاری‌های بلندمدت برای شرکت‌ها تدوین شده‌اند، بر تسریع روند کربن‌زدایی، تامین پایدار انرژی و تقویت توان صنعتی در راستای رشد اقتصادی تمرکز دارند.

طبق سیاست اقلیمی جدید، ژاپن در نظر دارد میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را تا سال ۲۰۳۵ نسبت به سطح سال ۲۰۱۳، به میزان ۶۰ درصد کاهش دهد و تا سال ۲۰۴۰، آن را به ۷۳ درصد برساند که نسبت به هدف ۴۶ درصدی سال ۲۰۳۰ گامی فراتر محسوب می‌شود.

با تعیین هدف جدید برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، درخواست‌هایی برای اقدامات جدی‌تر از سوی کارشناسان و اعضای ائتلاف حاکم مطرح شد؛ چراکه ژاپن به‌ عنوان پنجمین کشور آلاینده بزرگ جهان، همچنان با چالش کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی مواجه است.

با وجود اینکه بیش از ۸۰ درصد از سه هزار پیشنهاد ارسال‌ شده توسط مردم خواستار هدف‌گذاری بلندپروازانه‌تری بودند، وزارتخانه‌های محیط‌ زیست و صنعت ژاپن این هدف را بدون تغییر نهایی کردند و به بررسی‌های پیشین کارشناسان اقلیمی استناد کردند.

در چارچوب تلاش‌های جهانی برای مقابله با تغییرات اقلیمی، ژاپن قصد دارد هدف جدید خود را که به‌ عنوان «مشارکت تعیین‌ شده در سطح ملی» در توافق پاریس شناخته می‌شود، طی ماه جاری میلادی به سازمان ملل ارائه دهد.

طبق سیاست جدید انرژی، ژاپن در نظر دارد تا سال مالی ۲۰۴۰، سهم انرژی‌های تجدیدپذیر را در سبد برق خود به ۵۰ درصد افزایش دهد؛ این در حالی است که ۲۰ درصد دیگر از طریق انرژی هسته‌ای تامین خواهد شد. گامی که با هدف توسعه انرژی‌های پاک و تامین تقاضای روبه‌رشد برداشته می‌شود.

شرکت‌های برق ژاپن از زمان فاجعه فوکوشیما در سال ۲۰۱۱، با مشکلات فراوانی در راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌های هسته‌ای روبه‌رو بوده‌اند؛ موضوعی که باعث شد سهم انرژی هسته‌ای از تولید برق این کشور در سال ۲۰۲۳ به تنها ۸.۵ درصد محدود شود.

در طرح جدید انرژی، هدف قبلی برای محدود کردن استفاده از انرژی هسته‌ای حذف شده و به‌جای آن، برنامه‌هایی برای ساخت راکتورهای نسل جدید در نظر گرفته شده است.

دولت ژاپن همچنین یک راهبرد ملی جدید را تصویب کرد که با هدف‌گذاری کاهش انتشار کربن و سیاست صنعتی تا سال ۲۰۴۰ هماهنگ بوده و با برنامه انرژی و اهداف کاهش آلایندگی هم‌سو است.

هدف این راهبرد، ایجاد مراکز صنعتی در مناطقی است که دارای ظرفیت بالای انرژی‌های تجدیدپذیر، نیروگاه‌های هسته‌ای و دیگر گزینه‌های کم‌کربن هستند.

با وجود تصویب سیاست‌های جدید، چالش‌هایی در مسیر اجرای آن‌ها نمایان شده است؛ به‌ ویژه در بازار داخلی انرژی بادی دریایی که یکی از محرک‌های اصلی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به شمار می‌رود. این بازار تحت فشار تورم و هزینه‌های بالا قرار گرفته و به همین دلیل، شرکت میتسوبیشی به‌ تازگی مجبور به بازنگری در سه پروژه خود شده است.

علاوه بر چالش‌های داخلی، تصمیم دونالد ترامپ برای خروج ایالات متحده آمریکا از توافق پاریس و موضع منفی دولت وی نسبت به انرژی‌های تجدیدپذیر، روند توسعه جهانی این دسته از انرژی‌ها را پیچیده‌تر کرده است.

انتهای پیام//

رئیس‌ جمهور کشور عنوان کرد:

۱۲:۲۵ /یکشنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۳

آینده‌ای مبهم؛

۱۲:۳۵ /چهارشنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۳

هم‌زمان با ورود مجدد ترامپ به کاخ سفید،

۱۰:۵۰ /دوشنبه/۲۹ بهمن ۱۴۰۳

با هدف رفع ناترازی انرژی صورت پذیرفت؛

۷:۵۸ /یکشنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۳

طی سال‌های آتی،

۶:۵۶ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳
به زودی گفت‌وگوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

محمدرضا طارمی، کارشناس «فلزات‌آنلاین» طی یادداشتی در این پایگاه خبری و تحلیلی نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

محمود ابوالحسنی، مدیر پروژه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر شرکت موننکو طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۵ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

تداوم ناترازی برق ریسک‌‌های زیادی را متوجه صنعت می‌کند؛

۵:۴۴ /شنبه/۱۵ آبان ۱۴۰۰

شرایط نابسامان بازار مصرف انرژی کشور و هدررفت منابع؛

۱۱:۲۹ /یکشنبه/۱۷ مرداد ۱۴۰۰

تا سال 2050 به وقوع خواهد پیوست؛

۱۵:۱۰ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

روندهای حاکم بر جهان، بازار فلزات حیاتی را توسعه می‌دهند

۸:۳۱ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

تهدیدات دوجانبه ایران و آمریکا، عامل نوسان قیمت نفت

۱۰:۴۷ /شنبه/۱۳ مرداد ۱۳۹۷

تنش‌های ژئوپلیتیکی گذار انرژی را تقویت می‌کنند؛

۱۴:۳۳ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/28

278400

فلزات آنلاین

1403/12/28

973636

فلزات آنلاین

1403/12/28

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/28

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/28

29198

فلزات آنلاین

1403/12/28

17975

فلزات آنلاین

1403/12/28

46715

فلزات آنلاین

1403/12/28

55899

فلزات آنلاین

1403/12/28

41670

فلزات آنلاین

1403/12/28

43790

فلزات آنلاین

1403/12/28

38336

فلزات آنلاین

1403/12/28

36352

فلزات آنلاین

1403/12/28

36527

فلزات آنلاین

1403/12/28

43216

فلزات آنلاین

1403/12/28

42024

فلزات آنلاین

1403/12/28

61794

فلزات آنلاین

1403/12/28

33795

فلزات آنلاین

1403/12/28

46053

فلزات آنلاین

1403/12/28

54563

فلزات آنلاین

1403/12/28

7697800