در هفته منتهی به دوم مهر ماه برخلاف هفته پیش از آن، معاملات محصولات فولادی کمی بهتر پیش رفت و تولیدکنندگان توانستند بسیاری از عرضههای خود را به فروش برسانند. علت اصلی انجام این معاملات را میتوان کاهش قیمت پایه بسیاری از محصولات در هفته منتهی به دوم مهر ماه عنوان کرد زیرا با توجه به اینکه در هفته پیش از آن تقریبا بسیاری از عرضهها بدون متقاضی و معامله ماند، طبیعتا قیمت پایه عرضه در زمان مورد بررسی کاهش یافت و این امر، مورد استقبال متقاضیان واقع شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به دوم مهر ماه، ورق گالوانیزه، شمش، تختال و میلگرد توسط شرکتهای ورق خودرو چهارمحال و بخنیاری، فولاد خوزستان، معدنی و صنعتی چادرملو، آهن و فولاد ارفع و فولاد خراسان عرضه و معامله شد.
معامله ۵۳ هزار تنی شرکت فولاد خوزستان
شرکت فولاد خوزستان در هفته منتهی به دوم مهر ماه موفق به معامله ۵۳ هزار تن محصول شامل یک هزار تن شمش ۲- RST34 ، ۳۶ هزار و ۵۰۰ تن شمش ۵SP و ۱۵ هزار و ۵۰۰تن تختال را در بورس کالای ایران معامله کرد.
شنبه ۲۷ شهریور ماه، شرکت فولاد خوزستان توانست یک هزار تن شمش ۲- RST34 را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۱ نشان میدهد شنبه ۲۷ شهریور ماه، شرکت فولاد خوزستان پنج هزار تن شمش ۲- RST34 را در بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن، یک هزار تن تقاضا وجود داشت و این شرکت توانست به همین میزان معامله انجام دهد.
قیمت عرضه فولاد خوزستان ۱۳۷ هزار و ۲۹۷ریال به ازای هر کیلوگرم بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت توانست از معامله صورت گرفته ۱۳ میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان درآمد کسب کند.
شرکت فولاد خوزستان سهشنبه ۳۰ شهریور ماه، ۵۲ هزار تن محصول شامل ۱۵ هزار و ۵۰۰تن تختال و ۳۶ هزار و ۵۰۰ تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالای ایران معامله کرد.
نمودار ۲ نشان میدهد شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۳۰ شهریور ماه ۴۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۳۹ هزار تنی مواجه شد و ۳۳هزار و ۵۰۰ تن از آن مورد معامله قرار گرفت. این شرکت باقی شمش فولادی خود را به تالار مچینگ برد و توانست سه هزار تن از آن را معامله کند تا جمع معاملات شمش این شرکت به ۳۶ هزار و ۵۰۰ تن برسد.
«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۹هزار و ۸۹۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته ۴۷۴ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
نمودار ۳ نشان میدهد شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه ۳۰ شهریور ماه ۴۰ هزار تن تختال فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۵ هزار و ۵۰۰ تنی مواجه شد و به همین میزان نیز معامله صورت گرفت.
فولاد خوزستان، تختال فولادی را به قیمت ۱۵۹ هزار و ۱۰۲ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته ۲۴۶ میلیارد و ۶۰۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
شرکت «ورق خودرو» ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن محصول معامله کرد
شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری یکشنبه ۲۸ شهریور ماه موفق شد ۱۰ هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی و ۸۰۰ تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی در مجموع ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن ورق گالوانیزه خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۴ نشان میدهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۰هزار تن ورق گالوانیزه خودرویی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای چهار هزار و ۵۵۰تنی مواجه شد و به همین میزان معامله صورت گرفت. این شرکت، باقی محصول خود را به تالار مچینگ برد و توانست پنج هزار و ۵۰۰تن ورق گالوانیزه خودرویی خود را در این تالار به فروش برساند تا جمع معاملات برای محصول یاد شده به ۱۰ هزار تن برسد.
شرکـــت ورق خــــودرو، ورق گـــالوانیـــزه خودرویی را به قیمت ۲۶۲ هزار و ۸۱۵ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۲۶۲ میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین نمودار ۵ نشان میدهد شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، یکشنبه ۲۸شهریور یک هزار تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۷۰۰ تنی مواجه شد و به همین میزان معامله صورت گرفت. این شرکت، باقی محصول خود را به مچینگ برد و توانست ۱۰۰تن ورق گالوانیزه لوازم خانگی خود را در این تالار به فروش برساند تا جمع معاملات برای محصول یاد شده به ۸۰۰ تن برسد.
شرکت ورق خودرو، ورق گالوانیزه لوازم خانگی را را به قیمت ۲۶۲ هزار و ۸۱۵ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۲۱ میلیارد و ۲۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
رقابت برای خرید ۱۰ هزار تن شمش فولادی ارفع
سهشنبه ۳۰ شهریور ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع توانست ۱۰ هزار تن شمش فولادی خود را با رقابت در بورس کالای ایران معامله کند.
نمودار ۶ نشان میدهد شرکت آهن و فولاد ارفع، سهشنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۴ هزار و ۵۰۰ تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
ارفع، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۶ هزار و ۵۵۴ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود اما قیمت معامله به دلیل رقابت به ۱۲۶ هزار و ۸۸۸ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معامله صورت گرفته ۱۲۶ میلیارد و ۸۸۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
معامله ۲۰ هزار تنی شمش فولادی «کچاد»
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سهشنبه ۳۰ شهریور ماه توانست ۲۰ هزار تن شمش فولاد خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۷ نشان میدهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سهشنبه ۳۰ شهریور ماه ۲۰هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۲۳ هزار تنی مواجه شد اما ۱۶ هزار تن از آن مورد معامله قرار گفت. چادرملو باقی شمش خود را در مچینگ عرضه کرد که تقاضای چهار هزار تنی داشت و این شرکت موفق به انجام معامله تمامی عرضه خود شد.
«کچاد»، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۶ هزار و ۵۵۴ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته ۲۵۳ میلیارد و ۱۰۸ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
معامله ۳۳۰ تنی میلگرد فولاد خراسان در بورس کالا
چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه، شرکت فولاد خراسان موفق شد ۳۳۰ تن میلگرد فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۸ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان، چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۰ هزار و ۳۲تن میلگرد فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۶۳۸ تنی مواجه شد و به میزان ۳۰۸ تن از آن در تالا اصلی بورس به فروش رفت. فولاد خراسان باقی میلگرد خود را به تالار مچینگ برد توانست ۲۲ تن از آن را در این تالار به فروش رسید تا جمع معاملات میلگرد این شرکت به ۳۳۰ تن برسد.
«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۳هزار و ۶۵۶ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته چهار میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان درآمد کسب کرد.