با افزایش قیمت محصولات فولادی در هفته گذشته و نیز قطعی گاز در یکی دو ماه اخیر، خریداران محصولات فولادی به ویژه شمش و تختال در هفته منتهی به ۶ اسفند ماه کمی عقب نشستند و از خرید انبوه دست برداشتند. همچنین تختال نیز بدون معامله ماند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در هفته منتهی به ۶ اسفند ماه، محصولات فولادسازان منتخب این رسانه شامل شمش فولادی شرکتهای چادرملو، ارفع و فولاد خوزستان و میلگرد فولاد خراسان مورد معامله قرار گرفت.
۱۵ هزار تن شمش فولادی چادرملو معامله شد
در هفته منتهی به ۶ اسفند ماه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانست در دو روز ۱۵هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
نمودار ۱ نشان میدهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دوشنبه دوم اسفند ماه ۱۰ هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را قالب معاملات پریمیوم در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۰ هزار تنی مواجه و این شرکت موفق به انجام معامله تمامی عرضه خود شد.
چادرملو، شمش فولادی را به قیمت ۱۲۹هزار و ۹۶۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۲۹ میلیارد و ۹۶۱میلیون تومان درآمد کسب کرد.
نمودار ۲ نشان میدهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سهشنبه سوم اسفند ماه ۲۰هزار تن شمش بلوم فولادی با گرید ۵SP را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۵ هزار و ۵۰۰تنی مواجه و این شرکت موفق به انجام معامله پنج هزار تن شمش فولادی خود شد.
چادرملو، شمش فولادی را به قیمت ۱۳۵هزار و ۱۱۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله افزایش نیافت. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۶۷ میلیارد و ۵۵۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
ارفع هشت هزار تن شمش فروخت
شرکت آهن و فولاد ارفع در هفته منتهی به ۶ اسفند ماه موفق شد هشت هزار و ۱۰۰ تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۳ نشان میدهد شرکت آهن و فولاد ارفع، دوشنبه دوم اسفند ماه پنج هزار تن شمش بلوم فولادی را در دو بخش و قالب معاملات پریمیوم بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای پنجهزار تنی مواجه شد و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
ارفع، شمش فولادی را به قیمتهای ۱۳۰ هزار و ۳۱۱ ریال و ۱۳۰ هزار و ۴۲۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معاملات بدون تغییر ماند. این شرکت از معاملات انجام شده، ۶۵ میلیارد و ۱۷۷ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
همچنین نمودار ۴ حاکی از آن است که سهشنبه سوم اسفند ماه، شرکت آهن و فولاد ارفع چهار هزار و ۸۰۰ شمش فولادی خود شامل سه هزار و ۱۰۰ تن شمش بلوم (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۳SP، همچنین یک هزار و ۲۰۰ تن شمش بلوم طول کوتاه (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۳SP، ۳۰۰ تن شمش بلوم (۲۰۰*۲۰۰) با گرید ۳SP، یک هزار و ۲۰۰ تن شمش بلوم طول کوتاه ۵SP (150*150 و در نهایت ۲۰۰ تن شمش بلوم طول کوتاه (۲۰۰*۲۰۰) ۳SP به قیمت ۱۳۵ هزار و ۱۱۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرد که تنها سه هزار و ۱۰۰ تن شمش بلوم (۱۵۰*۱۵۰) با گرید ۳SP با تقاضای چهار هزار تنی مواجه و به میزان عرضه، معامله صورت گرفت.
ارفع، شمش معامله شده خود را به قیمت ۱۳۵ هزار و ۱۱۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله به ۱۳۵ هزار و ۵۷۱ریال به ازای هر کیلوگرم رسید. این شرکت از معاملات صورت گرفته ۴۲ میلیارد و ۲۷ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
۱۴ هزار تن شمش فولادی «فخوز» معامله شد
سهشنبه سوم اسفند ماه، شرکت فولاد خوزستان توانست ۱۴ هزار تن شمش فولادی خود را در بورس کالای ایران به فروش برساند.
همانطور که نمودار ۵ نشان میدهد، شرکت فولاد خوزستان، سهشنبه سوم اسفند ماه، ۲۰ هزار تن شمش بلوم فولادی را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱۵ هزار و ۵۰۰ تنی مواجه شد و به میزان ۱۴ هزار تن معامله صورت گرفت.
«فخوز»، شمش فولادی را به قیمت ۱۳۵ هزار و ۱۱۱ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله انجام شده، ۱۸۹ میلیارد و ۱۵۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.
گفتنی است که فولاد خوزستان ۶۰ هزار تن تختال در تالار حراج باز عرضه کرده بود که بدون متقاضی و معامله ماند.
«فخاس» ۱۰ هزار تن میلگرد فروخت
چهارشنبه چهارم اسفند ماه، شرکت فولاد خراسان توانست ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد فولادی خود را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران مورد معامله قرار دهد.
نمودار ۶ نشان میدهد شرکت فولاد خراسان چهارشنبه چهارم اسفند ماه، ۱۰ هزار و ۳۲ تن میلگرد خود را در تالار صنعتی بورس کالای ایران عرضه کرد که در مقابل آن ۱۷ هزار و ۹۴ تن تقاضا وجود داشت اما هشت هزار و ۱۴۰ تن از آن به فروش رفت. این شرکت با معامله یک هزار و ۸۹۲تن دیگر در تالار مچینگ، همه عرضه خود را به فروش رساند.
«فخاس»، میلگرد فولادی را به قیمت ۱۴۱هزار و ۵۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم عرضه کرده بود که قیمت معامله بدون تغییر ماند. این شرکت از معامله صورت گرفته، ۱۴۱ میلیارد و ۹۵۲ میلیون تومان درآمد کسب کرد.