سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۸:۲۵ /دوشنبه/۸ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۵:۴۸ /شنبه/۲۵ آبان ۱۳۹۸

رئیس هیئت عامل ایمیدرو:

کمبود سرمایه‌گذاری خارجی با وجود بنگاه‌های بزرگ داخلی جبران می‌شود

رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی گفت: ایمیدرو به‌ عنوان یک سازمان پیش‌رو در حوزه معدن و صنایع معدنی و فعالیت‌های مربوط به این بخش مهم در کشور، برنامه‌ریزی کرده است که تا سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری کند.

رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی گفت: ایمیدرو به‌ عنوان یک سازمان پیش‌رو در حوزه معدن و صنایع معدنی و فعالیت‌های مربوط به این بخش مهم در کشور، برنامه‌ریزی کرده است که تا سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری کند.

بــــه گــــزارش پایگــــاه خبــــری و تحلیلــی «فلزات‌آنلاین»،خــداداد غریـــب‌پور اظهـــار داشت: این سازمان با پشتوانه بخش دولتی قصـــد دارد تا زمینـــه همکاری بیشتـــر بخـــش خصوصی در بخش‌های معدن و صنایع معدنی را فراهم آورد.

سرمایه‌گذاری‌های ایمیدرو

غریب‌پور همچنین درباره سرمایه‌گذاری‌های سازمان ایمیدرو عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی ایمیدرو در زمینه اکتشاف است؛ چراکه هر اندازه اکتشاف انجام می‌شود، ذخایرمعدنی جدید کشف می‌شود که سرمایه‌گذاری‌های جدید برای استخراج و فرآوری را به‌ دنبال دارد.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه معدن و صنایع معدنی عنوان کرد: امسال حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه معدن و صنایع معدنی از سوی بخش خصوصی سرمایه‌گذاری انجام شده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه خاطرنشان کرد: تا سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ میلیارد دلار در بخـــش معـــدن و صنایـــع معـــدنی سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده و در این راستا برای امسال بیـــش از ۳.۵میلیــــارد دلار طـــرح در دســــت بهره‌برداری قرار داشته که تا اکنون ۶۵۰میلیون دلار طرح به بهره‌برداری رسیده است.

غریب‌پور در پاسخ به این پرسش که سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه معدن و صنایع معدنی چگونه است، عنوان کرد: بدون شک شرایط تحریم‌ها در زمینه جذب سرمایه‌گذار خارجی بی‌تاثیر نیست اما کنسرسیوم‌های بزرگی از سوی شرکت‌های بزرگ و فعال در کشور تشکیل شده تا در حوزه معدن و صنایع معدنی سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه اذعان کرد: با حضور شرکت‌های بزرگی مانند شرکت ملی صنایع مس، گل‌گهر، چادرملو و فولاد مبارکه و با توجه به ظرفیت‌های مناسبی که این شرکت‌ها در بخش معدن و صنایع از آن‌ برخوردار هستند، می‌توان سرمایه‌گذاری‌های مناسبی انجام داد تا سود بنگاه‌های بزرگ معدنی در اختیار توسعه معدن و صنایع معدنی قرار گیرد؛ بنابراین کمبود سرمایه‌گذاری خارجی با وجود بنگاه‌های بزرگ داخلی جبران می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که برای سرمایه‌گذاری زیرساخت‌هـــا، ایمیـــدرو چـــه برنامه‌هایی را در دست اقدام دارد، عنوان کرد: یکـــی از برنامـــه‌هـــای توسعـــه‌ای ایمیـــدرو سرمایه‌گذاری برای ایجاد زیرساخت‌ها است. به‌ عنوان نمونه، یکی از این برنامه‌ها ایجاد زیرساخت جاده سنگان به تربت بوده که به‌ طور مشارکتی از سوی سازمان ایمیدرو و وزارت راه و شهرسازی انجام شده است. برای ساخت راه‌آهن سنگان به بافق به طول ۸۰۰ کیلومتر نیز در مرحله جذب منابع مالی هستیم.

سرمایه‌گذاری با مشارکت بخش خصوصی

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در پاسخ به این پرسش که آیا در ایجاد زیرساخت‌ها از بخش خصوصی نیز کمک می‌گیرید یا خیر، عنوان کرد: ما ظرفیت بخش دولتی را در اختیار بخش خصوصی قرار داده‌ایم. به‌ عنوان مثال، جاده سنگان به طول ۱۵۵ کیلومتر با مشارکت دولت و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در منطقه سنگان ایجاد شده است. در زمینه ایجاد راه‌آهن سنگان به بافق نیز ظرفیت همکاری با بخش خصوصی وجود دارد. برای توسعه زیرساخت‌ها به بیش از ۱۰ میلیارد یورو نیاز داریم. در این زمینه کار را آغاز کرده و برای احیای معادن کوچک، اعتبار زیرساخت‌ها را تا سه برابر افزایش داده است. البته اعتبارات دولتی ایمیدرو به چهار برابر رسیده است.

ایجاد کارگروه سنگ در ایمیدرو

رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی در پاسخ به این پرسش که برای رفع کمبود کنسانتره و گندله مورد نیاز واحدهای فولادسازی چه برنامه‌هایی در دست اقدام است، اظهار کرد: با همکاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و مشارکت شرکت‌های بزرگ تهیـــه کنسانتـــره و گندلـــه، «کارگـــروه سنگ‌آهن» را در سازمان ایمیدرو تشکیل داده‌ایم؛ از زمانی که این کارگروه تشکیل شده، بخشی از نیاز فولادسازان در زمینه تامین کنسانتره و گندله در حال تامین است.

پیشگیری از خام‌فروشی

رئیس هیئت عامل ایمیدرو همچنین در پاسخ به این پرسش که برای حمایت از واحدهای فولادی و پیشگیری از خام‌فروشی سنگ آهن از چه برنامه‌هایی تدوین شده است، گفت:یکی از راهکارهایی که برای پیشگیری از خام‌فروشی در برنامه‌های خود داریم، خرید تضمینی محصولات از معادن است که به نوبه خود منجر به فعال‌سازی معادن کوچک مقیاس نیز می‌شود. از سوی دیگر، برای این معادن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها را ایجاد خواهیم کرد و در زمینـــه فرآوری نیـــز به آن‌هــا کمک می‌کنیم. در زمینه خرید تضمینی نیز قیمت‌گذاری آن به‌طور شفاف انجام می‌شود.

بر اساس گفت‌وگویی از روزنامه صمت، غریب‌پور همچنین تفاهم‌نامه‌ای به درخواست وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تشکیل شورای حل اختلاف ویژه برای رفع اختلافات حقوقی و مالی واحدهای تولیدی در راستای تسهیل امور و رونق فعالیت‌ها به‌ویژه رفع دغدغه‌های حقوقی واحدهای تولیدی با رئیس قوه قضاییه امضا شد، عنوان کرد: این شورای حل اختلاف بسیار موثر خواهد بود؛ از این‌رو هم از قوه قضاییه و هم از وزارت صمت قدردان هستیم که می‌تواند به رونق بخش معدن و صنایع معدنی کمک کند.

وی درباره بیمه فعالیت‌های معدنی نیز عنوان کرد: بخش معدن و صنایع معدنی نیاز به منابع مالی دارنـــد کـــه صنـــدوق بیمه فعالیت‌های معدنی، قادر به تامین برخی از این منابع خواهد بود.

سرمایه‌گذاری برای منیزیم

رئیــس هیئـــت عامــل ایمیـــدرو دربـــاره سرمایه‌گذاری در زمینه منیزیم عنوان کرد: هم‌اکنون با هدف فرآوری شورابه‌های قم، با کمک بخش خصوصی یک واحد تولید منیزیم تعریف شده است.

وی در پایان تاکید کرد: بخش خصوصی بایــد روی کمبودهایی که در کشور وجود دارد بیشتـــر سرمایـــه‌گـــذاری کنــد و مــــا نیـــز از سرمایه‌گذاران در این زمینه‌ها حمایت و از این طرح‌ها استقبال می‌کنیم.

محمدجواد مظفرپور، مدیرعامل شرکت آبادگران معادن کوچک‌مقیاس کویر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۳۳ /شنبه/۸ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

۱۵:۰۵ /شنبه/۳۰ تیر ۱۳۹۷

علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو

۱۳:۵۵ /جمعه/۲۵ اسفند ۱۳۹۶

داود رئیسی طی یادداشتی اختصاصی در «فلزات‌آنلاین» در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش معدن، نوشت:

۶:۰۴ /شنبه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

داوود رئیسی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان در یادداشتی در «فلزات انلاین» نوشت:

۸:۵۶ /جمعه/۸ مهر ۱۴۰۱

به نگاه جدیدی برای توسعه بخش معدن نیازمندیم؛

۱۰:۳۴ /یکشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۰

به رویکرد جدیدی در خصوص توسعه بخش معدن نیازمندیم

۱۲:۰۵ /شنبه/۲۷ آذر ۱۴۰۰

ارسال اولین محموله کنسانتره روی معدن «Century» پس از بازگشایی مجدد به چین

۱:۴۲ /سه شنبه/۱۰ مهر ۱۳۹۷

ظرفیت تولید روی دنیا تا سال آتی میلادی بیش از یک میلیون تن افزایش خواهد یافت،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۵ فروردین ۱۳۹۷

جهان وارد فاز جدیدی از زنجیره‌های تامین فلزات حیاتی شده است

۷:۱۹ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

اتفاق نظر فعالان بخش معدن؛

۹:۰۷ /شنبه/۳۰ آذر ۱۳۹۸
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/7

247286

فلزات آنلاین

1403/11/7

673106

فلزات آنلاین

1403/11/7

1093960

فلزات آنلاین

1403/11/7

3548585

فلزات آنلاین

1403/11/7

25482

فلزات آنلاین

1403/11/7

14081

فلزات آنلاین

1403/11/7

41419

فلزات آنلاین

1403/11/7

48908

فلزات آنلاین

1403/11/7

44202

فلزات آنلاین

1403/11/7

42859

فلزات آنلاین

1403/11/7

32564

فلزات آنلاین

1403/11/7

30883

فلزات آنلاین

1403/11/7

29892

فلزات آنلاین

1403/11/7

39506

فلزات آنلاین

1403/11/7

38125

فلزات آنلاین

1403/11/7

61457

فلزات آنلاین

1403/11/7

29112

فلزات آنلاین

1403/11/7

43647

فلزات آنلاین

1403/11/7

48760

فلزات آنلاین

1403/11/7

5558600