سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۴:۲۸ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۰:۵۸ /دوشنبه/۱۵ شهریور ۱۴۰۰

گزارش اختصاصی «فلزات ‌آنلاین» از سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد

سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد با حضور مشترک و گسترده مدیران ایمیدرو، وزارتخانه‌های صمت و نیرو و جمعی از مدیران حوزه معدن و صنعت فولاد کشور برگزار شد.

سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد با حضور مشترک و گسترده مدیران ایمیدرو، وزارتخانه‌های صمت و نیرو و جمعی از مدیران حوزه معدن و صنعت فولاد کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در این سمینار تخصصی، ابتدا بهرام سبحانی رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، محسن بختیار معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو و سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به سخنرانی پرداختند.

بهرام سبحانی در آغاز این سمینار اظهار داشت: کمبود برق در صنعت فولاد کشور موضوع جدیدی نیست و تقریبا هر سال با گرم شدن هوا اتفاق می‌افتد.

وی افزود: برنامه‌ریزی شده صنعت فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دست یابد.

رئیــس انجمـــن تولیــدکنندگان فـولاد ایران خاطرنشــان کــرد: اکنـون ظرفیت نصب شده آماده بهره‌برداری صنعـت فولاد کشور حدود ۴۰میلیون تن است اما محدودیت‌هــای ایجاد شـــده، موجب شده‌انـــد تولیــد فولاد ایران از ۳۰میلیون تن فراتر نرود.

سبحانی اذعان کرد: کمبود برق به هیچ عنوان اتفاقی نیست و قابل پیش‌بینی بود. برای مدیریت این چالش ناشیانه‌ترین تصمیم گرفته شد.

وی تصریح کرد: در صنعت فولاد باید کوره گرم نگه داشته شود؛ در غیر این صورت نسوز از بین می‌رود و نمی‌توان کوره را سرد کرد. تصمیمات غلط غیر کارشناسی بیش از کمبود برق به کشور ضرر زده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران بیان کرد: مدیریت این نیست که با قطع برق صنایع مادر مانند فولاد، برق شهری وصل بماند. صنعت فولاد با قطع شدن برق و کاهش تولید ۶ میلیارد دلار از فروش خود را از دست داده است.

سبحانی عنوان کرد: می‌توان سرمایه را با ایجاد کنسرسیومی با حضور فولادی‌ها تامین کرد، اما نیازمند متولی بوده و‌ وزارت نیرو باید تصمیم‌گیـــری کنـــد. بـــرای ایـــن کار نیازمنـــد مدیریت منسجم وزارت نیرو و همکاری وزارت صمت، مشوق‌هایی برای سرمایه‌گذاری، تخصیص ارز برای تامین تجهیزات هستیم.

۱۲ درصد ارزش افزوده صنعت متعلق به فولاد است

سعید زرندی به عنوان دیگر سخنران این همایش اظهار داشت: در سال ۹۹، رشد ۸درصدی در بخش صنعت اتفاق افتاد و از ۴۰محصول منتخب، حدود ۳۰ محصول رشد بالایی را تجربه کردند.

وی افزود: از ابتدای امسال هدف‌گذاری کردیم که این رشد ادامه داشته باشد و بخش معدن و صنایع معدنی هم آماده این رشد بود.

معـــاون طـــرح و برنامـــه وزارت صنعــت، معدن و تجارت تاکید کرد: صنایع معدنی بودند کـــه کشــور را از تحریـــم گذراندنــد و صنعت فولاد در بیــن این صنایع نقش ویژه‌ای داشت. جایگاه صنعت فولاد در بیــن صنایـــع بسیـــار مهـــم اســـت و تقریبــا ۱۲ درصد ارزش افزوده صنعت در فولاد است.

زرندی خاطرنشان کرد: برای فولاد برنامه‌ریزی منسجمـــی داشتیـم زیرا عـدد ۵۵میلیون تن سال‌هــــا می‌شـــود کــه برای چشم‌انداز ثابت مانده است. با این روند به هدف یاد شده خواهیم رسید.

وی اذعان کرد: رشد تولید بخش صنعت در فصل بهار بسیار خوب بود اما کمبود برق افزایش تولید را به چالش کشید.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: نرخ رشد مصرف برق مشخص است؛ هر چند که امسال رشد بالاتر از متوسط سالانه بود. با این حال، بخش صنعت مصرف و رشد مصرف مشخصی دارد؛ بنابراین از الان نگران زمستان هستیم.

زرنـــدی بیـــان کـــرد: هر هفته شرکت‌هـــای زیرمجموعه ایمیدرو ۲۳۵ میلیون دلار ضرر می‌بیننـــد. برای صنعــت فـــولاد در سال ۱۴۰۴ حداقل پنج هزار مگاوات کمبــود داریم. و وزارت صمت در کنار رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که با وزارت نیرو جهت تامین برق بخش صنعت انجام داد، پیگیری موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه برق را نیز در دستور کار خود قرار داد.

وی ابراز کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه برق را گسترش دادیم، زیرا یکی از راهکارها جذب سرمایه است. ما برای ۱۰ هزار و ۵۰۰مگاوات اعلام آمادگی کرده‌ایم. همچنین برنامه‌ای برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی داریم تا خود صنعت برای سرمایه‌گذاری وارد شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد: کمبود برق برای صنعت فولاد یک چالش جدی است و زودتر از زمان پیش‌بینی شده به وقوع پیوست. اگر از مدل‌های اقتصادی استفاده کنیم، سرمایه‌گذاران علاقه‌مند برای حضور هستند و‌ می‌توان با کمک شرکت‌های بزرگ این کار را محقق کرد. خواسته ما این است برای ۱۰ هزار مگاوات یاد شده گاز مورد نیاز را وزارت نیرو با همکاری وزارت نفت تامین کند.

زرندی با اشاره به تجربه موفق سرمایه‌گذاری بخش صنعت در تامین آب مورد نیاز خود در پروژه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های برتر به عنوان سرمایـــه‌گـــذار اظهـــار کـــرد: وزارت صمـــت، چالش‌های صنعت را درک می‌کند و با توجه به شرایط و فضای مناسبی که برای تولید وجود دارد لازم با ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری به رشد تولید کشور کمک کنیم.

وی در پایان ضمن امیدواری نسبت به تامین برق پایدار بخش صنعت کشور توسط وزارت نیرو و اجرایی شدن طرح تامین ۱۰ هزار مگاوات برق توسط بخش صنایع، بر ضرورت تمرکز برای تامین برق و انرژی مورد نیاز صنایع در ماه‌های آینده تاکید کرد و گفت: لازم است از الان تدابیر لازم برای جلوگیری از ایجاد محدودیت در تامین گاز این واحدها در زمستان در نظر گرفته شود تا دیگر شاهد اینگونه اتفاقات تلخ برای صنعت نباشیم.

پنل تامین پایدار برق در زنجیره فولاد

پنل تامین پایدار برق در زنجیره فولاد با موضوع «پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها و اصلاح الگوی مصرف» در سمینار چالش مصرف برق در صنعت فولاد با حضور مذکوری معاون برنامه‌ریزی و نظارت بر شبکه برق کشور، نقوی مدیرعامل بورس انرژی کشور، منصور یزدی‌زاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن، امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، علی محمدی مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع، احمد دنیانور مدیرعامل شرکت فولاد جنوب، بهادر احرامیان عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، رسول خلیفه سلطان دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، علی بخشی دبیر سندیکای صنعت برق و میرشمس دبیر انجمن شرکت‌های خدمات انرژی برگزار شد.

علی محمدی، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در پنل تامین پایدار برق در زنجیره فولاد اظهار داشت: وزارت نیرو همه بار و تقصیرات کمبود برق را بر گردن فولاد انداخت؛ در حالی که حتی هزینه انتقال آب را هم صنعت فولاد بر عهده گرفته است. اکنون هزینه نیروگاه نیز برعهده این صنعت گذاشته شده است.

وی افزود: وظیفه اصلی وزارت نیرو، احداث زیرساخت‌ها و تامین برق پایدار برای مصرف‌کنندگان است. اگر قرار باشد شرکت‌های فولادی اقدام به احداث نیروگاه کنند، پس وظیفه وزارت نیرو چیست؟ دیگر به وجود این وزارتخانه نیازی نیست و باید تعطیل شود!

محمدی تاکید کرد: صنعت فولاد جزو صنایع پایه و اصلی کشور است و با کاهش تولید در این حوزه گرانی اتفاق می‌افتد که با افزایش قیمت این محصول، هزینه گزاف آن بر دوش مردم خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع خاطرنشان کرد: در حوزه انرژی کشور مشخصا جزیره‌ای کار می‌شود. اگر شرکت‌های فولادی نیروگاه احداث کنند و مجددا مشکل تامین برق به وجود بیاید، چه تضمینی وجود دارد وزارت نیرو دوباره برق شرکت‌های فولادی را مانند امسال قطع نمی‌کند؟ شرکت چادرملو خود یک نیروگاه اختصاصی احداث کرده است اما در این بحران، برق این شرکت از طرف وزارت نیرو قطع شد.

وی افزود: برای تامین انرژی باید به طور جدی از سوی وزارتخانه‌های مسئول برنامه‌ریزی انجام شود و یک کمیته تشکیل شده تا هماهنگی میان وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، نیرو و نفت به وجود بیاید تا این بحران ایجاد شده حل شود.

پیشگامی صنایع فولادی در صرفه‌جویی انرژی

منصور یزدی‌زاده، مدیرعامل شرکت ذوب آهن نیز به عنوان دیگر سخنران در پنل تامین پایدار برق در زنجیره فولاد اظهار داشت: ذوب آهن یک نیروگاه اختصاصی داشته و همواره برق را به شبکه می‌دهد. کل نیاز ذوب آهن به برق ۹۰ مگاوات بوده و ۱۰ درصد دیماند یعنی ۹ مگاوات برای شرکت بسیار پایین است و عملا کوره تعطیل می‌شود.

وی افزود: وزارت نیرو علاوه بر تامین برق، وظیفه تامین آب را نیز بر عهده دارد. استان اصفهان امسال با بحران کم‌آبی مواجه است و از مسئولان درخواست داریم شرکت‌های فولادی علاوه بر کمبود برق، دیگر با کمبود آب مواجه نشوند.

یزدی‌زاده خاطرنشان کرد: صنایع فولادی در بهینه‌سازی مصرف انرژی باید پیشگام باشند و در این راستا، استفاده از روش‌های بهینه همچون هات‌شارژ می‌تواند موثر باشد. برای DRI به حدود ۶۰۰ کیلو وات تامین برق نیاز داریم اما برای برای قراضه این میزان ۱۵۰کیلووات کمتر است و اگر بتوانیم این نسبت را کاهش دهیم، اندکی تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن بیان کرد: در بحث تامین آب صنایع فولادی از طرف وزارت نیرو هیچ برنامه‌ریزی دیده نمی‌شود؛ در حالی که سهم این صنعت از مصرف آب کشور بسیار پایین است.

وی اذعان کرد: مصرف برق در روش کوره بلند ۶۴۰ کیلووات است؛ در حالی که برای کوره قوس این میزان یک هزار و ۱۰۰ کیلووات است. برای شرکت‌های فولادی دارای نیروگاه برق باید این شرکت‌ها برق خود را به شبکه بدهند و مجددا آن را از وزارت نیرو خریداری کنند که قیمت‌های خرید برق و واگذاری همخوانی ندارند.

آسیب ۳۰ درصدی کمبود برق به تولید و فروش فولاد خوزستان

دیگر سخنران پنل تامین پایدار برق در زنجیره فولاد، امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان بود؛ وی اظهار داشت: برای بحران برق نیازمند اعمال محدودیت هوشمند در کل صنعت هستیم. چراکه با ۱۰ درصد دیماندی که وزارت نیرو برای تولیدکنندگان فولاد لحاظ کرده، صنعت فولاد نمی‌تواند تولید مطلوبی داشته باشد.

وی افزود: اگر بتوان کمبود برق را در شرایط فعلی مدیریت کرد تا صنعت فولاد بتواند به فعالیت بپردازد، می‌تواند تاثیرگذارتر باشد.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: ظاهرا از نظر وزارت نیرو، فولاد بیشتر چالش این وزارتخانه است تا کمبود برق چالش صنعت فولاد!

ابراهیمی بیان کرد: سهم حامل‌های انرژی در بهای تمام شده شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ به حدود ۸ درصد رسیده است.

وی اذعان کرد: فولاد خوزستان به دلیل قطعی برق حدود ۵۰۰ هزار تن از تولید خود را از دست داده و حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان از فروش خود را به دلیل کمبود برق از دست داده است. به این ترتیب بیش از ۳۰ درصد تولید و فروش این شرکت آسیب دیده است.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تاکید کرد: مهم‌ترین مشکل حوزه برق، حکمرانی انرژی است و تاثیرات آن را می‌توان در اقتصاد کشور مشاهده کرد.

ابراهیمی عنوان کرد: اکنون تقاضای فولاد در کشور کم است و اگر تقاضا افزایش یابد با توجه با عدم تولیــد، شاهــد تورم سرسام‌آور قیمت خواهیم بــود. ضمــن اینکه در حـــوزه ارزآوری چالش بزرگی برای اقتصاد کشور به وجود می‌آید. از این رو وزارتخانه‌های متولی باید برمبنای اعداد و ارقام صحیح و واقعیت‌ها تصمیم‌گیری کنند.

وی پیشنهاد داد: در کوتاه‌مدت هوشمندسازی کاهش مصرف و دیماند برق در همه صنایع مختلف بر اساس استراتژیک بودن آن‌ها، پیگیری شود.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: در میان‌مدت، ظرفیت اسمی نیروگاهی ۸۵هزار مگاوات و ظرفیت عملی ۶۵ هزار مگاوات بوده و می‌توان با احیا و نوسازی نیروگاه‌های قدیمی با کمک شرکت‌های فولادی پیگیری شود. فولاد خوزستان حاضر است به نوسازی نیروگاه‌های فرسوده و قدیمی کمک کند تا این نیروگاه‌ها سریع‌تر وارد مدار شوند.

ابراهیمـــی ادامــه داد: احــداث نیروگــاه و تاسیس شرکت‌هــای مــادرتخصصی انـــرژی در حـــوزه احــداث نیروگاه‌هـــای اختصـــاصی با سرمایه‌گذاری مشترک در هر استان برای صنایع پرمصرف برای تضمین برق صنایع با تنظیم قراردادهای سه جانبه میان صنعت، خریدار و فروشنده نیز پیگیری شود تا در صورتی که ریسک مازاد تولید وجود داشت، بتوان آن را به شبکه عرضه کرد

پنل سرمایه‌گذاری صنایع فولادی و معدنی در صنعت برق

در ادامه، پنل سرمایه‌گذاری صنایع فولادی و معدنی در صنعت برق (چشم‌انداز، موانع و راهکارها) در سمینار تخصصی کمبود برق در صنعت فولاد با حضور اسدالله فرشاد مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق، امیر صباغ مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو، محسن طرزطلب مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی، صبوری عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان صنعت برق، ناصر تقی‌زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، حسینی مدیرعامل هلدینگ توسعه و سرمایه‌گذاری ماهتاب، عباس اکبری محمدی معاون بهره‌بـــرداری شرکـــت فـــولاد مبارکـــه، کیقبادی معاون فروش و قراردادهای مپنا و مددی رئیس هیئت مدیره انجمن انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار شد.

حداکثر مصرف برق در ۱۴۰۴، ۱۰ هزار مگاوات خواهد بود

در ایـــن پنـــل اســدالله فرشــاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان اظهار داشت: مشخص نیست بازی دو سر باخت قطعی برق تا کی ادامه می‌یابد. از ابتدای شکل‌گیری صنعت فولاد کشور، حدود ۲۵میلیارد دلار در این صنعت سرمایه‌گذاری شده است. همچنین سال گذشته شرکت‌های صنعت فولاد کشور حدود ۱۰۰ هزار میلیارد دلار سود داشته‌اند.

فرشاد خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه در افق ۱۴۰۴ حداکثر مصرف انرژی صنعت فولاد برای تولید ۵۵ میلیون تن است، حداکثر مصرف برق در این صنعت ۱۰ هزار مگاوات خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان تصریح کرد: اگر این شرکت‌ها در صنعت برق سرمایه‌گذاری کنند، آیا تضمینی برای اختصاص برق نیروگاه‌ها به این صنایع وجود دارد؟

وی عنوان کرد: دنیا تکنولوژی تولید فولاد سبز و به صفر رساندن انتشارات کربنی را هدف‌گذاری کرده است.

۱۰۰ میلیارد دلار فروش از دست رفت

در ادامه دیگر سخنران ناصر تقی‌زاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بود در این پنل اظهار داشت: چادرملو اقدام به سرمایه‌گذاری و احداث نیروگاه کرده اما اکنون برق این نیروگاه به شرکت داده نمی‌شود و تولید به حداقل رسیده است.

وی افزود: همین نیروگاه را قصد اورهال داشتیم اما ما را تهدید به جریمه برای هر روز سه میلیارد تومان کرده‌اند.

تقی‌زاده بیان کرد: حاضر هستیم هزینه اورهال نیروگاه‌های استان یزد را تقبل کنیم که برق را به شرکت ما بدهند و آن را قطع نکنند.

وی خاطرنشان کرد: چادرملو ۱۰۰ میلیون دلار از فروش خود را به دلیل قطعی برق از دست داده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد: اگر بخواهیم نیروگاه احداث کنیم، به ارز نیاز داریم اما بانک مرکزی به ما ارز نمی‌دهد. حتی اگر قصد احداث نیروگاه تجدیدپذیر را داشته باشیم، وزارت نیرو مجوز ۱۰مگاوات بیشتر را نمی‌دهد و این سوءمدیریت است زیرا ممکن است یک شرکت قصد احداث نیروگاه با ظرفیت بالاتر را داشته باشد اما به آن مجوز نمی‌دهند.

تقی‌زاده یادآور شد: اگر هم قصد احداث نیروگاه جدید را داشته باشیم، تنها مصارف خود را در نظر می‌گیریم و مازاد نخواهیم داشت و وزارت نیرو نباید روی این نیروگاه‌ها برای تامین برق سایر حوزه‌ها حساب کند.

وی مطرح کرد: انتظار دیگر شرکت چادرملو، تامین پایدار گاز است و اگر تولید شرکت متوقف شود، یک میلیون نفر سهامدار این شرکت متضرر خواهند شد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار کرد: چادرملو ۵۰۰ مگاوات برق را به وزارت نیرو ۱۰۰ میلیارد تومان به فروش می‌رساند اما برای خرید ۲۶۰ مگاوات برق مصرفی خود باید ۲۶۰ میلیارد تومان پرداخت کند.

تقی‌زاده  تاکید کرد: چرا صنعت فولاد باید قربانی کمبود برق شود؟ چرا دیگر صنایع نیز که پرمصرف هستند، بار کمبود برق را به دوش نکشند؟ اگر قرار به قطعی برق باشد، باید قطعی برق به صورت عادلانه میان همه صنایع توزیع شود.

وی تصریح کرد: وزارتخانه نیرو باید به جای پاک کردن صورت مسئله، مشکل را حل کند. باید همه دست به دست هم دهند و دولت باید با مقررات‌زدایی به صنایع کمک کند.

سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌ها توجیه‌پذیر شود

امیر صباغ، مدیر اقتصادی و سرمایه‌گذاری ایمیدرو به عنوان دیگر سخنران این پنل اظهار داشت: رشد صنعت فولاد از رشد اقتصادی و سایر حوزه‌ها بیشتر بوده و بنابراین در بخش‌های زیرساختی کمبود به وجود می‌آید.

وی افزود: دو ایده در ایمیدرو برای بحران برق مطرح شد؛ اول افزایش تعرفه برق بود تا از محل این درآمد برای ایجاد نیروگاه‌ها سرمایه‌گذاری شود که تجربه منفی بود اما در ایده دوم اگر شرکت‌ها به جای وزارت نیرو سرمایه‌گذاری کنند، تامین برق مطمئن‌تر خو‌اهد بود زیراوزارت نیرو دیگر نه توان مالی و نه فنی برای احداث نیروگاه خواهد داشت و به نظر می‌رسد این بحران حداقل تا چهار سال آینده ادامه خواهد یافت.

صباغ خاطرنشان کرد: سود عملیاتی شرکت‌های فولادی ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بوده و تفاهم شده است که این شرکت‌ها روی ۱۱هزار میلیارد تومان احداث نیروگاه سرمایه‌گذاری کنند.

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو بیان کرد: مشکلی که در تولید برق وجود دارد، در وزارت نیرو نیست و مشکل بعدی در وزارت نفت و تولید گاز است.زیرا این وزارتخانه روی تولید گاز روزانه یک هزار میلیون متر مکعب برنامه‌ریزی کرده و این محدودیت تامین ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: با وزارت نیرو مذاکراتی داشتیم تــــا بـــا تعامـــل وزارت صمـــت ایــن‌ سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌ها توجیه‌پذیر شود و سرمایه‌گذاران جذب آن شوند.

صباغ عنوان کرد: تفاهم‌نامه تقریبا نهایی شده است و امیدواریم تا پایان هفته موافقت هر دو‌ وزیر گرفته شود. خوشبختانه مشوق‌هایی از وزارت نیرو گرفته‌ایم و می‌تواند بخشی از فرایندهای اجرایی این نیروگاه‌ها حل شود.

 

انتهای پیام//

 

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

طی اسفند ماه ۹۹ رقم خورد؛

۱۸:۳۰ /شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

در میزگرد ارتباط دو سویه بازار سرمایه و ارکان چرخه فولاد

۹:۰۹ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

میزگرد بررسی مهم‌ترین مسائل روز صنعت فولاد

۸:۴۸ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/7

222417

فلزات آنلاین

1404/02/7

882230

فلزات آنلاین

1404/02/7

1401263

فلزات آنلاین

1404/02/7

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/7

27816

فلزات آنلاین

1404/02/7

16634

فلزات آنلاین

1404/02/7

43078

فلزات آنلاین

1404/02/7

65608

فلزات آنلاین

1404/02/7

49801

فلزات آنلاین

1404/02/7

43707

فلزات آنلاین

1404/02/7

36726

فلزات آنلاین

1404/02/7

35948

فلزات آنلاین

1404/02/7

35714

فلزات آنلاین

1404/02/7

43732

فلزات آنلاین

1404/02/7

38728

فلزات آنلاین

1404/02/7

61045

فلزات آنلاین

1404/02/7

33225

فلزات آنلاین

1404/02/7

42897

فلزات آنلاین

1404/02/7

56224

فلزات آنلاین

1404/02/7

6653100